אזהרה הודעה מזעזעת.

Tali1912

New member
../images/Emo12.gif

U איזה שאלה, מאיפה המחשבה באה אלייך ב...כמעט ארבע לפנות בוקר? מעניין איזה תשובות יגיבו אחרים, לי עולה התגובה הבאה. בטח כל אחד היה רוצה להיות הזבוב על הקיר, בהלוויה שלו עם פנקס ויד רושמת, יחסקל הוריד דמעה <יא צבוע> או תראו מי בא לבקר, שנים לא ראיתי אותו עכשיו הוא נזכר לבוא? היי כפרוש, אוהב אותך עד נשמתי האחרונה את המאהבת הכי סקסית שהיתה לי בחיי, יא אל תעשי פאדיחות בהלוויה שלי, ויי מה מחכה להם שיקראו את הצוואה, הם יגלו שהם לא לבד שיש לי
דנדש. אויי קלרה לא היית צריכה כזה הספד, אויי אני מסמיק. טוב תמשיכי. וייי כמה אנשים, שככה יהיה לי טוב, בחתונה שלי לא באו ככה. אוף צפוף פה ראבבק, למה קברו אותי כאן בין שני ה
, מפחיד פה לאלללה, מי נשאר איתי
, אל תשכחו אותי, תבואו לבקר, מישהו ימשיך את הבלוג שלי? מעניין כמה תגובות יהיו על ההלוויה. הייי הייי תגידו להנהלת תפוז להשאיר את הבלוג שלי ברשת, שלא ימחקו חלילה. טוב אני "מת" מעייפות לילה טוב, טוב בעצם אני בתרדמת לכל החיים. ביי לכם
הבלוגיסט בגן עדן <למישהו יש
?>

חחח גדול...

במיוחד הקטע על המאהב. ובקשר לשאלתך: זה עלה לי בעקבות כל הדיבורים כאן על התאבדויות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרסת אוץי!

איך את לא מוותרת על הסיגריה בסוף, איך...

Tali1912

New member
אומרים

שסיגריה מזיקה לבריאות, נו שויין אז לא מתים מזה. בכל זאת אם כבר הלוויה אז סיגרע שאחרי. לא נורא. בכל אופן אני לא מעשנת אבל האייקון הזה בא בכאאאאילו אני לוקחת שאכטה. איזה צדקנית אני, היום אחרי כמה שנים בלי עישון, אני עושה למי שמעשן לידי בתחנת אוטובוס, פוףףףףףףףףףף איזה ריח, למה אני צריכה לעשן איתך יא גועללללל. אתה לא שם לב שכל העשן עף עליי? מה איכפת לי שהוא לא יודע שעישנתי בעבר.

../images/Emo6.gif גמאני כבר שנתיים בלי,

ועושה ייסורי מצפון למעשנים,אם הייתי יודעת שאני בדרך החוצה הייתי חוזרת לעשן בכיף.

TaxiMedia

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קרעת אותי באופן כללי עם הרעיון של הזבוב, שפכת אותי עם "מעניין כמה תגובות יהיו על ההלוויה"

חס וחלילה

רוחות אלו הם נשמות שתקועות בין העולם הזה לעולם הבא. אני לא מאחלת לאף אחד להיות רוח.

גאמי

New member
די מפחיד להשאר לבד אחרי ההפנינג

אז מה שבטוח זו תהיה מגילה ארוכה למדי, שיאלצו לקרוא בפרקים ארוכים ובהמשכים. בואי נגיד שביום הקבורה זה יהיה טסקס לקריאה בין 12 שעות בערך, אחר כך גם אני צריכה לישון אז שילכו לנוח ואחר כך בשל הטקסט הארוך הנותר הם יאלצו להגיע במשך תקופה של חצי שנה יום יום לקרוא כל יום פרק נוסף ארוך, משהו כמו טלנובלה, אחרי חצי שנה, שזו תקופת ההסתגלות שלי למצב, הם יוכלו ללכת ולחזור שוב בשנה.

גאמי

New member
אז תהני מהסבל מתוקה

אני אגרום לך הרבה, כי אני אוהבת אותך, מזוכיסטית שלי.

למעלה