אז מה קורה עם האלבום של אליס?

everynormal

New member
../images/Emo188.gifאז מה קורה עם האלבום של אליס?../images/Emo188.gif

בטח תהיתם לעצמכם מה חדש בזירת אליס. כולנו שמענו על האלבום המדובר, אבל נראה שיציאתו מתעכבת, וכבר נמאס לחכות... אז בקשר לאלבום, לפי מה שהבנתי משיטוט ברשת, אליס התחילו לעבוד על האלבום לקראת סוף 2008 [שזה ממש לפני כמה חודשים אחדים], וכרגע הם נמצאים עמוק בעבודה על האלבום. פרטים מדוייקים, כמובן אין, חוץ מההודעה שהאלבום אמור לצאת "מתישהו" בשנת 2009, מעבר לכך מתוכננות לאליס הופעות בפברואר ומרץ, ככה שזה גם יכול לעכב את היציאה של האלבום... אז כרגע, נצטרך להמשיך ולחכות...

בדנתמ

New member
אמנם עיכוב...

אבל לפחות לא עיכוב מפלצתי כמו צ'ייניז דמוקרסי של גאנס נ רוזס
נשמע מעניין... מקווה שלא יהיה תפל מדי (אחרי הכל, זה בלי ליין
)

everynormal

New member
אבל זה עדיין יוצא עיכוב רב

יש דיבורים על האלבום הזה למעלה משנה. וכגודל הציפיות, גודל האכזבות. סביר להניח שרבים מאיתנו, מעריצי אליס, יהיו מאוכזבים....כי עדיין, זה לא ליין. ואם סופרים את הזמן מהאלבום האחרון של אליס, זה יוצא עיכוב יותר גדול מהאלבום של גאנס. ואמנם, לא יצא לי לשמוע את האלבום של גאנס, אבל ביקורות אמרו שהוא גרוע...זה נכון?

בדנתמ

New member
אני דווקא שמעתי שהוא טוב...

למרות שמגוחך לקרוא להם עדיין גאנס נ רוזס... את אומרת שאליס הם לא אליס כי כבר אין להם את ליין? גאנס נ רוזס של היום, מכילים רק חבר אחד מההרכב המקורי - אקסל רוז... לעומת זאת, וולווט ריבולבר, שהתפרקו לפני כמה חודשים אחרי שהוציאו שני אלבומים, הכילו שלושה מחברי ההרכב המקורי של גאנס... אבל לפי הביקורות שאני שמעתי (והסינגל הקרוי בשם האלבום) אני ארכוש אותו מתישהו... רק חסר לי אלבום של סטיבי ריי ווהאן שהזמנתי, שאני אקנה קודם

everynormal

New member
סטיבי ריי ווהאן יותר חשוב חח

וכן אתה צודק בקשר לגאנס, אבל למרות הכל, הרבה מעריצים של גאנס לא ממש מחשיבים את "גאנס" של היום. כי בתכלס זה לא גאנס, הם אפילו דיי בדיחה... ויש מצב האלבום שלהם טוב, למרות שקשה לי להאמין, משום מה... לדעתי וולווט יותר מוצלחים חבל שהם התפרקו

בדנתמ

New member
כן...

באמת חבל שוולווט התפרקו... וברור הרי שגאנס המקוריים לא יחזרו, אבל אולי לפחות סט"פ יחזרו עכשיו? אני ממש אוהב גם אותם ולא הייתי מתנגד להיות באיזו הופעה שלהם

everynormal

New member
הלוואי שסטון טמפל פיילוטס יחזרו

למרות שאני בטוחה שזה לא יקרה חחח לא נורא, אני כבר סומכת על סקוט ווילנד שהוא ימצא איזה משהו

NatashaInChains

New member
../images/Emo45.gif

ולא ידעתי שהם התפרקו.. יש להם שיר אחד ממש טוב Slither שמו אא"לט. שיר גזעי
וגאנז באמת הפכו לבדיחה, poor אקסל. אהבתי אותם פעם מאוד

NatashaInChains

New member
מה. לא רוצה..

אבל באמת יהיה מעניין מה הם יעשו. מישהו הולך לקנות ?

everynormal

New member
קודם צריך לשמוע לפחות את הסינגל הראשון

למרות שאני לא חושבת שאקנה...מבחינתי אלו כבר לא אליס, אליס= ליין.

Sanguine Sky

New member
לא בטוחה לגבי זה.

אני מאמינה שזה ידלוף תוך מעט מאוד זמן, אז כנראה שאשמע את זה קודם. אם באמת אוהב את זה אקנה, אבל סביר מאוד להניח שלא, כי בכל זאת- זה לא בדיוק אותו הדבר. אולי עם חומר חדש הם נשמעים יותר טוב, אבל את זה נוכל לדעת כשיצא הדיסק. אני בעיקר מפחדת להתאכזב, בכל זאת- אלבום חדש לאליס!("אליס"...) אבל לפי מה ששמעתי עד עכשיו אני לא יודעת עד כמה יהיה לי קל להתרגל לרעיון או לשמוע כמו שאני שומעת את שאר האלבומים של אליס. בכל אופן, אני מצפה ליציאת האלבום הזה. זה מסקרן.

everynormal

New member
אני דווקא לא ממש מצפה

אני בכלל אפילו לא מעכלת שהם הולכים להוציא אלבום זה נראה לי הזוי ברמות

NatashaInChains

New member
../images/Emo207.gifתגידו

בא לכם שרשור מסנג'רים או משהו כזה? ואז נערוך שיחות ועידה עם דיוני אליס מרתקים וחפירות של בדנתמ ואולי איכשהו זה יעיר באיזשהו אופן חולני<או לא חולני> את הפורום. תוסיפו מי שרוצה [email protected] :)

NatashaInChains

New member
למה מפתיע?../images/Emo6.gif

ולא צפוי..? זה השיעמום את יודעת! ויש לי הרבה ממנו בזמן האחרון מה גם שזו סיבה מודחקת למה לא לעבוד על הפרויקט החשוב שלי! בלעככ הוספתי אותך בובעע:)

MiMiMor

New member
התכוונתי לכתובת שלי ../images/Emo6.gif

זה הדבר הכי טיפשי בעולם! XD

בדנתמ

New member
חולני...ממש כמו שאני בימים האחרונים ../images/Emo3.gif

אני פשוט [email protected] אבל אני מזהיר מראש - אני בקושי מתחבר אליו, וכשלא מעלים נושא אקטואלי באופן שמעורר את זעמי / הצורך שלי לתקן טעויות צורמות, או נושא מוזיקלי גם באותו אופן, אני נוטה להמעיט במלים

למעלה