אז על מה עוד אתם ממליצים?

West Doll

New member
../images/Emo188.gifאז על מה עוד אתם ממליצים?../images/Emo156.gif

אילו עוד סדרות/סרטים/ספרים אתם רואים/ראיתם/קראתם וממליצים עליהם שהם בסגנון של דם אמיתי? זה לאו דווקא חייב להיות רק על ערפדים[כמו למשל "על טבעי"] אבל רצוי

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifהוו אני הולכת לאהוב את השרשור הזה!!! XD

^-^. יש ראיון עם ערפד. דרקולה. ויש נו,את הסרט הזה עם הערפדה הזאת ודרקולה : O ביבשה הזאת XD מלחמת העופל 1-2-3 וואי למה כול השמות של כול הסרטים עם הערפדים נעלמו ליOO" ראיתי יותר כמעט את כול הסרטים עם הערפדים,אפילו את העלוביםXD אמ זה בלי ערפדים,אבל סווני טוד!. נמ יש עם אנשי זאב,סרט אחד טוב,שחכתי את השם שלו,אוף
עזבו אותי חרא זיכרון,ואני מליצה על כול הסדרות של יס סטאר
נמספר יש "ערפד הערפילים" ספר ממש חמוד!. נמ מה עוד,אני לא יכולה להמליץ על מה שאני כותבת XD נמנמ טוב עזבו חרא זיכרון XD

Xx Haley xX

New member
../images/Emo15.gifאההכןן יש גם את..

בלייד D: ויש עוד סדרות עם ערפדים,ולא רק של אנימה XD

Over My Head

New member
אז ככה ../images/Emo42.gif

ברור שדמדומים!!!
בלי שום ספק בכלל...סרט מדהים, את הספרים עוד לא קראתי. וזהו

Over My Head

New member
אה כן, חן מזל טוב על הניהול../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif

alonback

New member
הבעיה היא:

שרוב הסדרות שנעשות על עניינים על טבעיים הם לא בסגנון TRUE BLOOD, אני כמובן יכול להמליץ לך על באפי!!!!, SUPERNATURAL, CHARMED, SANCTUARY, KYLE XY, וכו'. אבל עם את רוצה סדרה שהיא בסגנון של TRUE BLOOD ברמה של איכות משחק, כתיבה, ביום וצילום אז אני ממליץ על סדות HBO ו SHOW TIME. דקסטר, SLEEPER CELL (עם השחקן הישראלי עודד פהר), הסמויה (THE WIRE). ועוד המלצה לא קשורה: BATTLESTAR GALACTICA אולי הסדרה הכי טובה על המסך כיום

West Doll

New member
אה נו, זה לא המלצה בשבילי ספציפית../images/Emo3.gif

זה לכל מי שמעוניין
סתם חשבתי שזה יכול להיות שרשור נחמד חחח

קודם כל,ברכות על הניהול!../images/Emo12.gif

המון בהצלחה! אני לגמרי ממליצה על סאגת דמדומים ועל הסרט "דמדומים". התחלתי לקרוא אחרי שחברה שיגעה אותי ופשוט התמכרתי
וגם הסרט לגמרי לא איכזב
מומלץ בחום.

MIDNIGHT SKY

New member
אני ממליצה

אין הרבה סדרות בסגנון טרו בלאד יש את באפי... אני אוהבת מדע בדיוני ולכן אני ממליצה על בטלסטאר גלאקטיקה,דוקטור הוא,וברור שעל טבעי

המלצה

הרגילים. באפי מלחמת האופל ראיון עם ערפד לא אהבתי את בליד פיצוצי צורה בלי ערך מוסף ללא ממש מעניניים אותי. לא מצליחה לחשוב על עוד בז'אנר. כנראה שאני לא כזו מכורה.

EvilYuli

New member
יש את Blood Ties

זאת גם סדרה עם ערפדים שגם היא מבוססת על ספר (אפילו שהיא כמעט לא דומה לסדרת הספרים. מצד שני גם Tru Blood סטה קצת מהספר) כבר שידרו אותה בHOT עונה ראשונה ויש לה גם עונה שנייה... כמובן אפשר לראות אותה אונליין באינטרנט.

Charmed Or

New member
באפי ואנג'ל זה קלאסי.../images/Emo112.gif

אממ. חצי מהאנשים כאן כבר רואים SPN, אז אין טעם להמליץ
אני היחידה שלא אהבה את דמדומים? TB הרבה יותר טוב.

rebecca121

New member
אי אפשר להשוות

את דמדומים לTB, כמה שהם נראים דומים בתכלס הם שונים מאוד! קודם כול סדרת הספרים של דמדומים מתאימה רק לילדות בנות 12-16 עד כמה שאני אוהבת את הסדרה...יש גבול עד כמה צנזורה אפשר לעשות! TRUE BLOOD זה יותר בוגר, גם יש לנו הרבה דמויות..הסדרה פונה לקהל מבוגר יותר ...

למעלה