אחד נגד השני - מי לוקח ?

nawa

New member
../images/Emo188.gif אחד נגד השני - מי לוקח ?

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ' בנים: יהודה לוי או דודי בלסר ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי זמרות: ריטה או שרית חדד בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי? שוקו: קרלו או יוטבתה בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן בגדים: פוקס או טיאנטי מורדים: מיה או מריצה ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד חטיפים:ב מבה או ביסלי ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV טיוי: צביקה הדר או דודו טופז ראפרים: סאבלימינל או הצל טיוי: YES או HOT גיבורים: סופרמן או בטמן לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק הראלים: סקעת או מויאל הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ חברים של נינט: גבסו או רן דנקר מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג מלכי הוילה: הילה או פיראס

RedDesert

New member
....

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ'-בורגרנץ' בנים: יהודה לוי או דודי בלסר-טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y - ביפ והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי - מיקי חיימוביץ' (יאללה הפועל) זמרות: ריטה או שרית חדד - ריטה בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר - NOT כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי? - נראה לי מירי בוהדנה שוקו: קרלו או יוטבתה - קרלו בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן - הנעל בגדים: פוקס או טיאנטי - לא יודע מורדים: מיה או מריצה - מיה כוסית...מריצה יפה... ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד - מה? חטיפים:ב מבה או ביסלי - במבה ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV - גם וגם טיוי: צביקה הדר או דודו טופז - צביקה ראפרים: סאבלימינל או הצל - סאבבבבב (לא מת עליהם...אבל שונא את הצל) טיוי: YES או HOT - יש לי HOT גיבורים: סופרמן או בטמן -סופרמן לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה -מיכאלה דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה - איכס ואיכס מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה - ציפי שביט!!!!!!!!!!! הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק - גדי סוקניק הראלים: סקעת או מויאל - מואיל...אבל בעיקרון אף אחד הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון - שירי מימון זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ - הזוג של יעל חברים של נינט: גבסו או רן דנקר - פיכס ופיכס מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר - אייסיקיו מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט - רון רגב חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג - ברור שאגם יותר כוסית מלכי הוילה: הילה או פיראס ??????????????????????????????

jowi

New member
../images/Emo66.gif א-נ-י

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ'? בורגנראנץ' דההה... בנים: יהודה לוי או דודי בלסר? אמממ...יש יותר מדהימים משניהם! אבל יהודה...בלית ברירה. ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y ? יש לי יס וואי, אבל ביפ... והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי? מיקייייי!! זמרות: ריטה או שרית חדד? ריטההה... בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר? אף אחד! שניהם מתלהבים סתומים! בעעע...בא לי להקיא! בלאחססס
כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי? אילנית נראה לי.... שוקו: קרלו או יוטבתה? יטבתה...קיבוצניקים שולטים!!!
בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן? מורן מורןןן... בגדים: פוקס או טיאנטי? טיאנטי זבלללל!! נלך על פוקס! מורדים: מיה או מריצה? בנחמין...
ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד? אפרת כמובן... חטיפים:ב מבה או ביסלי? במבההה...נננמי
ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV ? ר-ק 24...למרות שהוא גם כישלון! טיוי: צביקה הדר או דודו טופז? צביקההה :) ראפרים: סאבלימינל או הצל? הדג נחש! אני שונאת את השניים שאני אפילו לא אזכיר את שמם! טיוי: YES או HOT ? כמובן שיססס... גיבורים: סופרמן או בטמן? מעולם לא הייתי ילדה של סופר הירוס...לא יודעת
לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה? ברוררר שהשיר שלנו! סער בדישי שולט
דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה? עקרונית נינט, אבל מאיה... :) מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה? חנה חנה חנה חנה... הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק? יעקב...מסוקס שכמותו! הראלים: סקעת או מויאל? ס-ק-ע-ת...איך הוא לא ניצח אני עדיין לא מבינה! הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון? חרםםםםם על אקזיט! בעעע...רדוד-שלואו-ביכסה-לא מגניב-לא מצחיק-מחנך את הילדים והנוער לרעה!... זוגות: יהודה לוי ואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ? המממ...אפשר יהודה לוי ויעל בר זהר!? חברים של נינט: גבסו או רן דנקר? שונאת את רן דנקר...אז גבגב... מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר? איי סי קיו רולז! מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט? נייייינה! חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג? אגם גם... :) וראיתי ב"שישי עם מיכל" שהם דיברו שם, שהם בכלל לא זוג! שזאת השמצה! מלכי הוילה: הילה או פיראס? ווואו קשה... הילה

חורף וגשם מטפטף על העורף

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ' - בטעם מקדונלדס אבל אני לא אוכלת יותר מק אז בורגראנץ' בנים: יהודה לוי או דודי בלסר- ודאי שדודי!
ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y - חחח ביפ, ודאי:) והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי -מיקי? זמרות: ריטה או שרית חדד - ריטה!! חמודה.. בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר - עפר שכטר הפצצה
כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי?חחח אמממ מירי בוהדנה!! אילנית לוי ממש לא יפה בעיניי... עם הפלולה הזאת! כה לא סקסי! גם של קלאודיה שיפר
שוקו: קרלו או יוטבתה - יוטבתה! יש לי דודים בקיבוץ שעובדים במפעלים שם ומאז שאני קטנה הם נותנים לנו כל הזמן... כיף חיים! וגם יש לי סווטשרט של יוטבתה!!
ye! בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן- אורלי וינרמן... היא נראית לי כזאת שבחיים האמיתיים היא מאוד גזעית בגדים: פוקס או טיאנטי- שניהם מקפלים קטן מידי על המדפים וזה מרגיז
מורדים: מיה או מריצה - מאמאמיה!! ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד- יעלי:) עוד מפלפל חטיפים:ב מבה או ביסלי- קשהההה אמממ ביחד:) יו כמו שרנצ'וק הביא לי חחח חמוד
(אבוי לא מראים אהבה) ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV - וי אייץ' וואן טיוי: צביקה הדר או דודו טופז - nooo ראפרים: סאבלימינל או הצל- הצל זה אני חתום בטיאייסיטי טיוי: YES או HOT - יש לי הוט אבל יס ... בגלל הסרטים גיבורים: סופרמן או בטמן - ודאי שבטמן! לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה- חחח לוקחים ב-8 וחמישה... הבנתי!! אמממ מיכאלה! דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה- מאיה בוסקילה מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה - אודטה
הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק- גדי סוקניק! ידעתם שהוא רוכב על אופנוע?
הראלים: סקעת או מויאל- מויאל הוא בן דוד של ידיד שלי... אז שיהיה ככה עליי הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון-יעל גולדמן זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ -noo אנד noo חברים של נינט: גבסו או רן דנקר - מ'סתומרת?? הם היו חברים שלה? מתייי?? מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר -אייס מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט-noo חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג- מי זאת הדס? טוב בטח הייתי בוחרת אותה... אגם על הפנים... על הפנים מלכי הוילה: הילה או פיראס- i'm hot זהו?

pompii

New member
לפני שאני הולכת לישון../images/Emo26.gif

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ'- מקדונלדס בנים: יהודה לוי או דודי בלסר-יהודה לוי ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y- לא מכירה את יס אז אני לא אענה... והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי- מיקי זמרות: ריטה או שרית חדד-שרית חדד בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר- מי זה אסי עזר?? כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי?- מירי בוהדנה שוקו: קרלו או יוטבתה-יוטבתה
כאילו ברור!!! בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן- מורן
בגדים: פוקס או טיאנטי-פוקס מורדים: מיה או מריצה-מריצה ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד-יעל בר זוהר
חטיפים:במבה או ביסלי- במבה
נקודה. ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV- 24, מוזיקה ישראלית זה בסט!
טיוי: צביקה הדר או דודו טופז-צביקה כפרע עליו! ראפרים: סאבלימינל או הצל-בע.. טיוי: YES או HOT-יס,יס,יס! גיבורים: סופרמן או בטמן-סופרמן לייק דה! לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה- מיכאלה דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה-גברת טייב מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה-לסלאו
הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק-יעקב איילון הראלים: סקעת או מויאל-סקעת הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן-איכס
או שירי מיימון זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ-הראשונים חברים של נינט: גבסו או רן דנקר-רן דנקר
מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר-אין לי מסנג'ר אנלודעת... מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט-נינט חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג-אגם מלכי הוילה: הילה או פיראס-פיראס לילה טוב שיהיה לכולם

yeee|ג'ירפה|

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ':אמ בורגראנץ בנים: יהודה לוי או דודי בלסר:איכסעע ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y:ביפפפפפ והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי:יונית לוי זמרות: ריטה או שרית חדד:ברור שריטה.. בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר:יאק אף אחד מהם..הם ההוכחה שיש גם בנים פאקצות
כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי?מירי בוהדנה..אני חושבת.. שוקו: קרלו או יוטבתה:יטבתהה
בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן:אמ מורן אייזנשטיין(?) בגדים: פוקס או טיאנטי:מרתף 67 וזהו:) מורדים: מיה או מריצה:מריצה..נראה לי
ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד:חיחי שהייתי קטנע אהבתי את יעל בר זוהר..משום מה חטיפים:ב מבה או ביסלי:במבה אוסםם
ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV:24..ישראלי:) טיוי: צביקה הדר או דודו טופז:צביקה הדר ראפרים: סאבלימינל או הצל:הממ הצל טיוי: YES או HOTHOT..ברור HOT!! גיבורים: סופרמן או בטמן:סופרמןן.. לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה:מיכאלה
דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה:נינטייבב.. מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה:אני לא אממניה שאני אומרת את זה,אבל הכל עדיף על אודטה..-חנה לסלאו הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק:גדי סוקניק הראלים: סקעת או מויאל:לירון לב.. הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון:כולם בעע זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ:יהודה לוי ואפרת בוימלד[זה עם מ' לא?] חברים של נינט: גבסו או רן דנקר:המ גבסו מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר:מסינג'ר מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט:נינט כפרעליה חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג:אגם רודברג..אבל הם לא נפרדו או משו? מלכי הוילה: הילה או פיראס:אין לי שמץ מי אלה..
היה כיף

ממ|ג'ירפה|

בביצפר..יאצית כזה לפני שהתחיל לקנות שוקו..חח כל הביצפר כמעט עלה עליי..והיה בלאגנים..והפסדתי טיול..אבל חפיף.. בסוף-יהיה טוב

חוסה חוסה חוסה

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ'
מקדולנדס בנים: יהודה לוי או דודי בלסר
דודי בלסר... שחורים שולטים ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y
ביפ...למרות שאת שניהם אין לי. אבל מה יותר מגניב מצחוק? והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי
אין על מיקי זמרות: ריטה או שרית חדד
שרית חדד... את הקול של ריטה אני פשוט פשוט לא אוהבת בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר
לא אכפת לי מהם..אבל רק כדי לדפוק את שכטר המעצבן אני אגיד שהשני כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי?
מירי
שוקו: קרלו או יוטבתה
עם השפיץ
בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן
מורן בגדים: פוקס או טיאנטי
שניהם איכס..אבל נגיד שטי אנ טי מורדים: מיה או מריצה
אוי אוי מה יהיה ...מריצה ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד
יעל ..היא ממש מדהימה חטיפים:ב מבה או ביסלי
ביסלי ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV
בשבילי רק כחול לבן
טיוי: צביקה הדר או דודו טופז
צביקה הדר... למה? כי לפחות הוא לא משוגע ראפרים: סאבלימינל או הצל
סאבלימינל...גיליתי שיש בו צדדים טובים טיוי: YES או HOT
לא אכפת לי למען האמת גיבורים: סופרמן או בטמן
סופרמן... לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה
אוי ויי הגעגועים למיכאלה.... כמובן שמיכאלה
דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה
נינט.. מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה
אודטה יקירתי.. חולה עלייך הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק
יעקב הראלים: סקעת או מויאל
ת'אמת שמויאל... כי אני באמת שמעתי בעצתו ושמתי
על החלון... אבל זה לא ממש עזר..
הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון
זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ
יעל והשני חברים של נינט: גבסו או רן דנקר
חחח גבסו... הוא כזה מאמי מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר
מסנג'ר מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט
נינט
חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג
לא יודעת
מלכי הוילה: הילה או פיראס
ראיתי פעם אחת את הבלוג של פיראס הוא מגניב... אבל מה לעשות שהשם הילה לוקח....

fleaboy

New member
גמאני גמאני

אני חייב לציין שאני מאוד לא מעודכן אז על הרוב אני לא אענה חח המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ'? בורגראנץ'! מקונלדס סתם זונות... אבל אני צמחוני אז מה אכפת לי? חח בנים: יהודה לוי או דודי בלסר ? מזה משנה? ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y ? הממ אין לי ביפ... אז לוידע, אני גם לא רואה טלויזיה והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי ? אני מכיר רק את מיקי אז יאללה מיקי :] זמרות: ריטה או שרית חדד ? עעעע בחיר קשה מי פחות גרועה? נגיד שריטה בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר ? מי זה? כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי? כנ"ל שוקו: קרלו או יוטבתה ? יוטבתה כמובן בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן ? הממ נגיד שמורן בגדים: פוקס או טיאנטי ? מממ לא אכפת לי חח... מה שיותר זול :] מורדים: מיה או מריצה ? אפפעם לא ראיתי ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד ? מה? חטיפים:ב מבה או ביסלי ? במבה כמובן ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV ? האמת שניהם אחלה... נגיד ש24 טיוי: צביקה הדר או דודו טופז ? הממ צביקה הדר עדיף ראפרים: סאבלימינל או הצל ? נו שניהם אותו החרא... נגיד שסאבלימינל טיוי: YES או HOT ? בעיקרון יש לנו יס... אבל אני לא רואה גם ככה חח גיבורים: סופרמן או בטמן ? סופרמן... הכוחות שלו אמיתיים ולא צעצועים... לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה ? אממ לא ראיתי... אבל השיר שלנו שמעתי עליו יותר חח דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה ? נינטייב... יש לי משו נגד מאיה מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה ? חנה לסלאו נגיד הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק ? סוקניק הראלים: סקעת או מויאל ? הממ אנחנו מנגנים שיר שסקעת עשה... אז שיהיה הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון? מי זה?? זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ ? לוידע :\ חברים של נינט: גבסו או רן דנקר ? גבסו מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר ? המסנג'ר יותר טוב אבל איסיקיו יש יותר אנשים... נגיד שמסנג'ר :] מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט ? לוידע :\ חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג ? מי שהוא יותר אוהב :] מלכי הוילה: הילה או פיראס ? הא?

sHotZy M

New member
../images/Emo124.gifגמני../images/Emo13.gif

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ'
מקדונלדס למרות שאני מעדיפה שנאכל יותר דברים ישארליים
בנים: יהודה לוי או דודי בלסר
שניהם כבר פאססססה אבל אם כבר אז יהודה
ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y
בארור שYESSSS
והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי
מיקי
זמרות: ריטה או שרית חדד
ריטההה
בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר
nooo
כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי?
מירי בוההההדדדנההה
שוקו: קרלו או יוטבתה
י-ט-ב-ת-ה
בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן
ברור שאורלי ויינרמן...מדהימה
בגדים: פוקס או טיאנטי
טיאנטי, למרות אני לא ממש קונה בחנויות האלה.... אבל טיאנטי זה אחלה...
מורדים: מיה או מריצה
בעעעעע....אף אחת... אבל מיה יותר כוסיית....
ראו ליהודה לוי:יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד
אפרת
חטיפים:במבה או ביסלי
ב-י-ס-ל-י
ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV
ישראלי זה הכי אחי
טיוי: צביקה הדר או דודו טופז
צביקה
ראפרים: סאבלימינל או הצל
מסיקה
טיוי:YES או HOT
YES
YES
YES
גיבורים: סופרמן או בטמן
זה מטוס זה ציפור זה ס-ו-פ-ר-מ-ן
לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה
שניהם
דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה
פחחח אעלק דיוות...בעעע
מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה
לסלאו ה-
הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק
יעקוב נרדם על החולות....
הראלים: סקעת או מויאל
אם כבר אז סקעת
הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון
בעעע
זוגות: יהודה לוי ואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ
יהודה ואפרת
חברים של נינט: גבסו או רן דנקר
"החברים של נינט???? פאקקקק.... מה ניסגר... נו טוב... רני...
מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר
שניהם נחמדים לתקשורת
מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט
בעעע
חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע עעעעעעעעעעעעעעעעעע
מלכי הוילה: הילה או פיראס
אללללהההההההההההה טוביאןןןןןןןןןןןן המלככככככככככככההההההה

../images/Emo187.gif../images/Emo26.gif

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ' בורגר קינג
בנים: יהודה לוי או דודי בלסר דודי בלסר ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y ביפ והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי יונית לוי זמרות: ריטה או שרית חדד
בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר מי זה אסי עזר? כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי? אילנית לוי שוקו: קרלו או יוטבתה יוטבתה!!
בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן אורלי וינרמן בגדים: פוקס או טיאנטי לא יודעת..נראה לי פוקס מורדים: מיה או מריצה
ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד יעל בר זוהר חטיפים:ב מבה או ביסלי במבה!! ערוצי מוזיקה: 24 דה טיוי: צביקה הדר או דודו טופז צביקה הדר ראפרים: סאבלימינל או הצל
טיוי: YES או HOT הוט! גיבורים: סופרמן או בטמן בטמן לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה מיכאלה דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה
מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה חנה לאסלו הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק יעקוב אילון הראלים: סקעת או מויאל מממ..הזה שלא זכה.. הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון..מי זאת יעל?! זוגות: יהודה לויואפרת בויולד חברים של נינט: גבסו או רן דנקר מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר אייסיקיו מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט שבק ס!!!!!!!!!! חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג אין לי מושג מי זאת הראשונה=\ מלכי הוילה: הילה או פיראס עוד אנשים שאני לא מכירה?!

פ ו ס ט י

New member
אנייייי

המבורגרים: מקדולנד'ס או בורגראנץ' -אפחד.. צמחונית.. אבל ככה סתם מקדנולדס בנים: יהודה לוי או דודי בלסר .. -דודי.. ברור ערוצים מגניבים: ביפ או YES Y .. -ביפ והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' או יונית לוי- מיקי זמרות: ריטה או שרית חדד -אפחת בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר -עופר שכטר כוסיות: מירי בוהדנה או אילנית לוי? -בוהדנה שוקו: קרלו או יוטבתה -לא משנה לי בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן -אפחת.. בגדים: פוקס או טיאנטי -פוקס? מורדים: מיה או מריצה -ויקו! פחחח ראו ליהודה לוי: יעל בר זוהר או אפרת בוימבלד -הא? חטיפים:ב מבה או ביסלי -במבה יבשה =) ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 או MTV - ברור ש24 טיוי: צביקה הדר או דודו טופז -צביקה הדר ראפרים: סאבלימינל או הצל -פחחחח לא. טיוי: YES או HOT -לא רואה ממש.. אבל אם כבר אז הוט גיבורים: סופרמן או בטמן -ספיידרמן! לוקחים ב8 וחמישה: השיר שלנו או מיכאלה -מיכאלה דיוות: נינטייב או מאיה בוסקילה -אפחת מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה -חנה לסלאו הגברים של החדשות: יעקב אילון או גדי סוקניק -יעקב הראלים: סקעת או מויאל - גבסו =) הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון- יעל גולדמן זוגות: יהודה לויואפרת בויולד או יעל בר זוהר וגיא זוארץ -לא. חברים של נינט: גבסו או רן דנקר -גבסווווווווו מסרים: אייסיקיו או מסנג'ר -מסנג'ר!! מלך או מלכת ניצנים: מויאל או נינט -גבסו חברות של תום אבני: הדס מורנו או אגם רודברג -לא יודעת מי זאת הראשונה.. אז אגם מלכי הוילה: הילה או פיראס - מה זה?

שרוניפו

New member
שלי שלי!

המבורגרים: מקדולנד'ס בנים: יהודה לוי ערוצים מגניבים: ביפ והרי החדשות: מיקי חיימוביץ' זמרות: ריטה בנים באקזיט: עופר שכטר או אסי עזר איכס שניהם כוסיות: מירי בוהדנה שוקו: קרלו או יוטבתה שניההההם בלונדיניות: מורן אייזנשטיין או אורלי וינרמן נעליים בגדים: פוקס או טיאנטי קאסטרו מורדים: מיה או מריצה חחחח איכס ראו ליהודה לוי: אפרת בוימבלד חטיפים:ביסלי ערוצי מוזיקה: מוזיקה 24 טיוי: צביקה הדר ראפרים: סאבלימינל או הצל אויש פיכס טיוי: HOT גיבורים: סופרמן לוקחים ב8 וחמישה: מיכאלה דיוות: נינטייב.. נגיד מבוגרות: חנה לסלאו או אודטה שתיהן פיכסות הגברים של החדשות: יעקב אילון הראלים: סקעת הבנות של אקזיט: מלי לוי יעל גולדמן או שירי מיימון פיכס בפעם המאה זוגות: יהודה לויואפרת בויולד חברים של נינט: רן דנקר מסרים: אייסיקיו מלך או מלכת ניצנים: נינט חברות של תום אבני: אגם רודברג מלכי הוילה: הילה או פיראס לא ראיתי את זה אבל שניהם כנראה איכס אם הם השתתפו בזה

למעלה