בעקבות הודעתו של MilkShack

everynormal

New member
../images/Emo188.gifבעקבות הודעתו של MilkShack../images/Emo188.gif

כן, אדון מילקשייק, אתה צודק בהחלט, הפורום כבר הרבה זמן נע בין חיים למוות, והרעיון של הפינות הוא מצויין. אז חיטטתי לי מעט בקומונה הקדומה של אליס, ומצאתי הודעה שאותה אלין כתבה ובה יש הצעות לפינות, אז אני אשים את הפינות האלה כאן וכל אחד מחברי הפורום יבחר לו פינה שהוא היה רוצה לנהל (ובבקשה באופן סדיר) חמש- עשר דקות גג ביום זה לא פול זמן ואפשר להקדיש אותו, אחרי הכל אלו אליס, להקת הגראנג' הכל כך טובה ואנחנו רוצים לעשות לה כבוד בתור הפורום הישראלי הרשמי. אז הפינות לבחירתכם: 1).קליפים: -לשים קליפ בקומונה, ואת השאלות האלו: #. איך המראה של הלהקה בקליפ? # איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? #. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? #. ציון כללי: [ואח"כ לעשות ממוצע..] אפשר לעשות את הפינה הזו כול שבוע.. 2).שיר בהרחבה: #. לפרט כול בית ופזמון, ולתרגם את השיר לעברית. אפשר לעשות כול שבוע.. 3).ראש בראש: #. לכתוב 2 שירים, והקומונה בוחרת שיר.. כול שבוע.. 4).The best show ever #. מי שיעשה את הפינה הזו, שימצא 10 הופעות טובות, והקומונה תדרג את ההופעות כאשר, ההופעה הטובה תיהיה מס'1, וההופעה פחות טובה תיהיה מס'10. כאשר מדרגים יש לשים לב ל.. תגובת הקהל.. האם הלהקה שרה בפלייבק,או בלייב.. השירים, וכו'.. אפשר לעשות כול שבוע..,אבל אני לא חושבת שאפשר למצוא הרבה הופעות באינטרנט. 5).שיר ע"פי הקומונה: #.שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אלייה. #.שורה מהשיר שמפריעה. #.אוהבים את הקול של ליין\ג'רי בשיר? #.משהו שהייתם משנים בשיר: #.איקון תפוזי שמתאים לשיר: #.אם הייתם יכולים לתת שם אחר לשיר,מהו? #.ציון מ 1 עד 10: [ואז לעשות ממוצע ניקוד] אפשר לעשות תפינה כול שבוע.. 6).כתבות: #. למצוא כתבות על אליס אין צ'יינס ולשים בקומונה. רק מה שקשור: לאליס,חברי הלהקה,וכו'.. אפשר לעשות כול שבוע.. 7).מדיה: #. כול מיני ראיונות, או הופעות, או קליפים שכול מיני אנשים עשו לכול מיני שירים,וכו'.. בקיצור הבנתם. אפשר לעשות כול שבוע.. 8).הקורבן השבועי: #.בוחרים מיש'ו מהקומונה, וכול הקומונה שואלת אותו שאלות,והוא צריך לענות, בקיצור הבנתם.. כול שבוע.. 9).אומנות: #. כול מי שהכין רקע,לוגו,כפתור,או מש'ו יפה שמצאתם של אליס,או מה שזה לא יהיה..לשרשר ל"אומנות".. לא יודעת אם זה רעיון כ"כ טוב, אבל אפשר לעשות את זה פעם בשבוע. 10).שאלות קטנות: #.שאלות שקשורות ללהקה, ולא יגררו אחריהן דיון עמוק. כול כמה ימים.. 11).פינת אקורדים\טאבים לבחור שיר , ולשים תאקורדים וטאבים שלו..

everynormal

New member
ד''א-

אל תתייחסו לזה שכתוב קומונה, זה פשוט בגלל ההעתק הדבק

everynormal

New member
את צריכה לבחור 2 שירים

שהם פחות או יותר אותו סגנון- רועש מול רועש, שקט מול שקט ולשאול את השאלות

Kneeling Roses

New member
זה לא מילקשייק!!!!!!!! זה מילקשאק#!%#!%

אני אחזור לעשות את הקורבן:]