גרסה חדשה לתפוזפד: 0.3.0

Ambious

New member
../images/Emo188.gif גרסה חדשה לתפוזפד: 0.3.0

גרסה חדשה לתוכנת הכתיבה התפוזית! והשינויים בגרסה החדשה:
התקנה חדשה! - בעית ההתקנה היודעה לשמצה של התוכנה נפתרה, אם כי לפני התקנת הגרסה החדשה תאלצו להסיר לחלוטין גרסאות ישנות - אבל בפעם האחרונה. מעתה ואילך כל עדכון גרסה יסיר את הגרסה הישנה באופן אוטומטי, מבלי לאבד את הגדרותיכם.
UNDO ו- REDO - מעתה ואילך ניתן לבטל את הפעולה האחרונה שעשיתם בתוכנה באמצעות כפתור
(או פשוט CTRL+Z), ולבטל את הביטול (REDO) באמצעות כפתור
(CTRL+R). נכון לעכשיו התוכנה תומכת אך ורק בפעולת ביטול ושיחזור אחת, אבל היסודות כבר הונחו לתמיכה בביטול ושיחזור מרובים, שתשולב בגרסאה הבאה.
כעת ניתן להדפיס את התצוגה החיה של הודעתכם ישירות למדפסת, דרך תפריט "ראשי"
כעת ניתן לבצע עדכון גירסה ו\או עדכוני אמוטיקונים עם הפעלת התוכנה באופן אוטומטי
התוכנה לא תשאל אותכם יותר 25,289 פעמים אם אתם בטוחים שאתם רוצים לצאת בלי לשמור את המסמך כשאתם יוצאים מהתוכנה - גם אם שמרתם אותו כבר.
מספר תיקוני באגים (פרטים נוספים ביומן השינויים בחלון "אודות" של התוכנה) רוצו להוריד! זה מלא בויטמין C וזה רק קלוריה אחת לכל הודעה!

the html man

New member
2 הערות

1. למה במספר הקומונה (כאשר רוצים להוסיף הודעה לקומונה) אפשר להכניס מספר רק עד 4 ספרות? הקומונות כבר עברו את ה-10000. 2. שמת את הכותרת בצד ימין, אבל הטופס עצמו לא מבוסס על Right To Left, ולכן גם ה-Control Box תקוע כזה, הייתי ממליץ לך לתת למאפיין RightToLeftLayout את הערך true - ראה תמונה מצורפת איך זה נראה

Ambious

New member
../images/Emo45.gif תודה על ההערות

לגבי הראשונה, אני אתקן את זה בגרסה הבאה לגבי ההערה השניה, אני זוכר שעשיתי את זה בגלל שהיתה לי איזשהי בעיה, ואז שכחתי מזה - אז אני אבדוק את זה שוב ואתקן. תודה

למעלה