האי עונה 3 פרק 105

../images/Emo188.gifהאי עונה 3 פרק 105../images/Emo188.gif

אז מה צפוי לנו? האם סול ימות, האם ג'יני תצליח לספר לצ'יף העקשן בעזרת מיילו שמקס הוא נוכל כרגיל
שתהיה לכם צפייה מהנה

Yarinv

New member
מה לעזאזל?!

מה זאת השטות הזאת להרוג את סול?! שיהרגו כבר את כל הדמויות הראשיות וישאירו רק את דילן והדמויות החדשות... הפרק היה טוב ומותח אבל אני מתקשה להבין את מה שעשו לסול...

אני בכלל לא מבינה למה סיימו את העניין עם...

הפצצה, כאילו על מה ינהלו את הפרק הבא, על עוד פצצה? לא ברור לי מה הולך שם, וזה עוד מחוויר מול המוות הלא ברור של סול

פרק משעמם לדעתי...

וזה עוד לא בטוח שסול באמת מת... אומנם הצ'יף שתק אבל זה עדיין לא אומר שהוא מת... העלילה באמת לא מה שהייתה... ואני מקווה שזה ישתפר בפרקים הבאים.... בינתיים לדעתי רק הפרק הראשון היה מוצלח כל השאר פחות

tomi127

New member
אני יגיד לך מה יקרה

לדעתי לא לחינם מת סול.. כרגע הצרה נפתרה ואלו שתכננו להשמיד את כדור הארץ מתו, אבל אז כולם יבכו את מותו של סול ולא יוותרו וצ'יף יגיד "אבל יש רק משהו אחד שאפשר לעשות כדי להחזיר אותו" ואז נכנסים לברוך חדש.. יש מבין??

Mrs EG

New member
אני דווקא חושבת

שהייה פרק טוב .. יותר מהקודמים , זה בטוח . ללא ספק גיורא חסר בכתיבה .. וזה בא לידי ביטוי שאף פרק לא נגמר במתח . ושהרגו את סול . אגב .. שמתי לב שבכל פרק מהעונה הראשונה - אנה משתתפת .. שימו לב .. בקיצור - פרק נחמד .

ny22

New member
מנהל
בעונה שעברה

היו פרקים שאנה לא השתתפה, לא? אני זוכר שלכל אחד מהדמויות היה את הפרק שבו הוא לא השתתף (כמובן שהיו כאלה שלא השתתפו בכמה פרקים, אבל לכל אחד היה פרק אחד לפחות למיטב זכרוני).

liron sa

New member
לדעתי היה פרק טוב ולא משעמם,

מעניין שכבר הסתיימה עלית החוטפים,חשבתי שזה יתפוס יותר. עכשיו,לפי עלילת העונה,המטרה של החבורה הוא להחביא את היהלום. לגבי סול- ידעתי זאת עוד מהפרק הקודם. חבל שגם הוא מת (אפילו אם הוא יחזור ויהיה על תקן ליבי בעונה ה2 ,שהופיעה אחת להרבה פרקים). כמו שאמרו פה - הפרקים לא מותחים,וחבל.

Dibil44

New member
זה לא אותו דבר

ואני עדיין נשארת פסימית. אין את המתח שהיה בעונות הקודמות, שבהן הייתי נשארת שעה מול הטלויזיה בשוק, בפה פעור, מנסה לעכל את מה שהיה בפרק. אני לא חושבת שסול ימות (ומקווה), אבל אם כן, זה בהחלט יהרוס את הסדרה. כל כך חבל \: הכתיבה של גיורא מאוד חסרה. שמתם לב שהוא כבר לא העורך המוזיקלי? הפרק של היום נערך מוזיקלית ע"י מישהו אחר, למה לקחו מגיורא את כל התפקידים?

שירטע

New member
מה לעזאזל...?

מה עשו לסדרה? פשוט הרסו אותה לחלוטין!
למה סול מת? למה הורגים את כל הדמויות הראשיות? בחיי, דילן כבר יצא מכל החורים. גם את סופי אני לא כלכך אוהבת, אבל נראה שרומי דמות נחמדה. ולעזאזל, ממתי שגיורא כבר לא תסריטאי ראשי - הפרקים פשוט לא נגמרים במתח. אם עד עכשיו כל פרק היה מעורר הרבה מחשבה עד לפרק הבא, עכשיו זה נורא סתמי. אוך. אני באמת מקווה שהסדרה תשתפר בפרקים הבאים. כי אם לא זה יהרוס את כל הכיף שהיה לי בעונות הקודמות

מישהו 2

New member
לא בטוח שסול באמת מת

וקצת מוזר שאתם מתלוננים כל הזמן על זה שאין מתח וכל זה, היום היה פאקינג רק הפרק השלישי או הרביעי איזה מתח אתם רוצים שיהיה? חוץ מזה שלדעתי זה אפילו מותח מידי יחסית לפרקים הראשונים

שירטע

New member
בעונות הקודמות אפילו בפרקים הראשונים היה מתח

ופה - כלום! רק הראו את סופי מתגעגעת או מה שזה לא יהיה. יכול להיות שסול יחזור בסוף - כאילו, די הגיוני, אבל אני מניחה שלא בשבועות הקרובים. הוא בטח יהיה כמו ליבי בעונה השניה.

ny22

New member
מנהל
נכון....

לכן תדעו, אולי הוא עוד איכשהו יחיה... בסדרה הזאת שום דבר לא צפוי...

רומי 111

New member
סול מת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אז לגבי מה שכתבתם כאן כ"ך נכון... איך הורגים דמות כזו מרכזית... וגם לא נבנה שום עניין מהמוות בתסריט..זה מרגיש כאילו , אוקיי סול מת ונמשיך הלאה. וגם אם גיורא היה כותב או העורך המוסיקלי של הפרק אחרי פרק שקורא משהו לדמות מרכזית הוא היה דואג לשים את התמונה של סול בהתחלה ושיר ממש ממש עצוב. כאילו רבאק זה סול פור גאד סייק. אני עצובה ועצבנית, לא יודעת מה קודם. אה ודרך אגב אני חדשה כאן בערך... בעיקר "מעריצה" של עוז זהבי . אבל זהו אם הרגו את סול אין לי מה לחפש כאן...

ny22

New member
מנהל
אני לא ממש מבין אתכם...

תנו לעוד כמה פרקים לעבור. זה חלק מהסדרה, כל הדברים הבלתי צפויים... מה שכן, אני מסכים שהפרק היום נגמר בצורה לא הכי מותחת... אני ציפיתי מפרק אחרון לשבוע שיהיה בו קצת יותר מתח משאר השבוע...

חבל על סול...../images/Emo191.gif../images/Emo85.gif

מוזר וסתמי מצד יוצרי הסדרה להרוג ככה את אחת הדמויות הראשיות בסדרה... ועוד יותר מוזר שגיורא הניח להם לעשות את זה...
המוות היה חסר אמינות, התגובה של אנה לא הייתה נראית אמיתית (בשונה מיכולת המשחק המרשימה שהפגינה אפרת בעונה השנייה בסצנת המוות של ליבי), וסתם חבל שהרסו את הסדרה בעונה הזאת...
תשוו את השבוע הראשון של פרקי העונה השנייה לשבוע הראשון של פרקי העונה הזאת - אין מה להשוות, הסדרה פשוט ירדה מכל הבחינות. עלילה, אמינות הדמויות, דיאלוגים, הכל! ועוד משהו: נניח שמודיעים ליוצר סדרה ששחקן בסדרה שלו שמשחק דמות בקביעות כבר שתי עונות, צריך לעזוב בעונה השלישית ויוכל להשתתף רק במספר פרקים ראשונים... זה לא מחייב בכלל שצריך להרוג אותו בשביל זה! ועוד באכזריות כזאת... חסרות סיבות אחרות לגרום לעזיבה של דמות מהסדרה חוץ ממוות?

CHENKROVY

New member
אני דווקא לא מסכימה איתכם

קודם כל - לפי מה שהבנתי הרגו את סול כי הוא באותה תקופה היה בצילומים לסידרה אחרת.. וגם רוב הסיכויים הוא יחזור לשחק. חוץ מזה אני בכלל לא מבינה מה כואב לכם כל כך על סול. מידי פעם צריך גם שלא הכל ייגמר בטוב, כי אז זה יהיה משעמם והכל צפוי מראש. בנתיים העלילה לדעתי מתקדמת טוב מאוד ומצליחה להפתיע. היו פרקים שונים ממה שהכרנו בעונות הקודמות אבל יש לי תחושה טובה מאוד שהם הולכים להשתפר עם התקדמות העלילה. (ומי אמר שצריך להיות מתח בסוף כל פרק?)

ראיתי את הפרק חבל לי על סול

אבל סול כנראה לא יחזור ירדו בו באקדח טיימרים שזה אומר שהוא הושמד לעד ואי אפשר לחזור לאחור כדי להציל אותו.
ואל תהיו עצובים בטוח יקרה משהו טוב

למעלה