הגשם הראשון כבר כאן

hilali1

New member
../images/Emo188.gif הגשם הראשון כבר כאן../images/Emo70.gif

ובטח יש המון שירים שהכי כיף לשמוע בחורף.. שרשרו לכאן

חזיון מקומי - ריטה../images/Emo182.gif

"אני זוכרת איך כולם ברחו בגשם, ורק היא עמדה בדרך ברגליים יחפות... עם בגד ספוג מטר ונשימה נרגשת, לוגמת מים כמו ברושים ורקפות..."
הילה, אני מקדיש לך את השיר הזה בתקווה שהכל בינינו הסתדר

hilali1

New member
../images/Emo140.gif יש לריטה עוד המון שירי חורף יפים../images/Emo70.gif

ady18

Well-known member
כמה

איה כורם מילים אריק ברמן בין אלון לאזדרכת מירי מסיקה -טיול לילי

הרשימה שלי../images/Emo8.gif

בקרקס הזה - מירי מסיקה מבול - קרן פלס שיהיה לך טוב - אפרת גוש אלייך שר - הראל סקעת כשאתה כאן - נינט טייב רואה לך בעיניים - אתי אנקרי גשם כבד - מוניקה סקס גשם אחרון - עברי לידר לבכות - ריטה מעיל אחד בגשם - שבי בר

Red Daniel

New member
מבול אולי מסמן הכי את החורף

אבל הלחן שלו לא "חורפי" משום מה.

אושRתי

New member
שנינו יחד תחת../images/Emo183.gifאחת...

שנינו מדלגים על כל השלוליות
עיר בגשם סחה לנו ככה
החיים יפים, כדאי לכם לחיות
וגם: אריה בחורף/אריק איינשטיין אריה בחורף אריה בא מן הסתיו סוחב את הרגל נתפס לו הגב רק זה עוד חסר לו כמו קוץ בזנב הרוח משנה כיוון עכשיו

A N I g M A

New member
יה ברור!

יונתן רזאל ואביתר בנאי - ציון, ובעצם - כל האלבום הראשון של אביתר. החדש של מוש בן ארי (עם טל שגב) כל הדיסק הראשון של מטרופולין (שירים כמו "הנהג" ו"יש כתמים בשמש") "חורף" של עברי לידר So Far של הבנות נחמה אוף לא יודעת, לא עולים לי עוד. אבל איזה כיף זה חורף

העכביש2

New member
תמר גלעדי - האהבה מתה

רונית שחר - אהוב יקר דודי לוי - דוד פבלו רוזנברג - בדמעות שאת בוכה הראל סקעת - ואת פיטר רוט - היא אוהבת מיכה שיטרית - באביב אביב גפן - השיר שלנו ברי סחרוף - מונסון ברי סחרוף - ככה זה גבע אלון - days of hunger סינרגיה - תראי זה אני ארכדי דוכין - היא לא דומה רון שובל - אין עוד יום עידן רייכל - אולי הפעם דין דין אביב - חולמת מוש בן ארי - בין הצלילים ועוד....

galgal spare

New member
מטרופולין יבואו טוב

במיוחד הדברים המדיסק החדש שלהם... גם חצי מהשירים של שלמה ארצי נראים לי מתאימים

Red Daniel

New member
וואי לא חסר

זה לא אותו הדבר-עברי לידר "כמו לחזור הביתה מהגשם שבחוץ, זה לא אותו הדבר..." מכונת השירים הגדולה-חמי רודנר אביתר-קרן פלס "גשם על אביתר...אבל אומרים שילדים מכוערים לא מרגישים דבר" השקט שנשאר-שירי מימון

למעלה