ההמלצות השבועיות

טולייצ

New member
../images/Emo188.gif ההמלצות השבועיות ../images/Emo124.gif

הפינה שעושה קאמבק רציני! למי שלא מכיר,לא יודע,או סתם שכח כי נעלמתי לזמן מה,הנה אני חוזרת,ואיתי, ההמלצות ! כאן תוכלו להמליץ לנו,חברי פורום שייגעצ הנאמנים,וגם חבריכם הוירטואליים על כל דבר אפשרי! כדי לעשות סדר בבלאגן,בחרתי אייקונים שישמשו לקיטלוג ההמלצות : המלצה על הופעה -
המלצה על אומנים,הרכבים/להקות,יוצרים חדשים -
המלצה על ספרים,כתבות [דברים הקשורים בקריאה] -
המלצה על אתרים,דפיוצרים [או סתם דברים נחמדים שמצאתם אחרי חפירה מעמיקה באתרים] -
המלצה על דיסקים -
המלצה על חנויות [דברים הקשורים בקניות] -
המלצה על אירועים [אירוחים בתפוז,מפגשים,או סתם אירועים] -
יש לכם עוד רעיונות ל
שרשרו לכאן! המשך יום נעים,טולייצ

../images/Emo121.gifאז מממ איפה להתחיל?../images/Emo9.gif

להקות... אז נתחיל עם Bela Flack (וחסר למי שאומר בן אפלק) להקה מצויינת שעושה בעיקר ג'אז, לצערי אין הרבה אנשים שמכירים אותם. מומלץ בחום. מממ מי עוד יש? בנתיים זייהו
-אוקי אז מממ הינה דפיוצר אחד: http://stage.co.il/Authors/40262 של ג'סי לושפוי (השם המקורי שמור במערכת) והשני: http://stage.co.il/Authors/36461 של גלעד יפרח, יש למטה שיר שהוקלט ע"י חברים שלי מבצפר... תהנו

Forever NemeSh

New member
קצת המלצות איכות ../images/Emo132.gif../images/Emo187.gif

דיסקים
alanis morissette- unplugged מטרופולין בית הבובות
מדהימים. הוקסמתי מהלהקה ומהדיסק נורא
הופעות
סטנאד-אפ, סטנאד-אפ, סטנאד-אפ ושוב פעם סטנאד-אפ!!! צוותא קומדי קלאב, אחד המקומות.
הופעות שוות, סטנאד-אפיסטים מצחיקים, מטורפים ומעולים אחד אחד..
למי שאוהב לצחוק על העולם, על עצמו ועל החיים..
זהו להפעם

אוקיי

יש לי המלצה אבל לא כל כך תעזור לכם...
הופעה של מופע הארנבות, ההופעה הכי טובה שהייתי בה בחיים. בתקווה לעוד הופעות איחוד שכאלה
מישהו מכיר את הלהקה המצויינת InMe
מי שלא מכיר, שיוריד כמה שירים וירוץ לקנות כמה דיסקים. האחרון דיסק טוב. כנ"ל Seather. (Fine Again
)
בזמן האחרון התחלתי לקרוא שוב את הספר "פרחים בעליית הגג". הספר כל כך טוב, המלצתי עליו 70 פעמים, ואני ממליצה עליו שוב. אז מי שלא קרא
שיחפש את הספר בספריות/בתים ויקרא
לי אישית יש אותו ואת כל הסדרה, אני יכולה להלוות למי שירצה.
פתחתי לא מזמן קומונה ל"דתיים" שבינינו. בעיקר לצעירים. אני מקווה שהקומונה תהיה פעילה ותהווה מקום למי ששייך... מומלץ
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=13369
דיסק מומלץ - מופע הארנבות של ד"ר קספר - בהופעה

קולולולולולולולו ../images/Emo15.gif

- מהשד"ק ואל תגידו שאני מחכה את טובי יא זונות!
- אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות, זה בסדר, אני לובשת תחתונים ממש גדולים ונונגה-נונגה. (שזה בעצם כל הסדרה של אנגוס..) סדרה מ=ע=ו=ל=ה וקורעת XDDD מומלץ!
- אינלי את הכתובת, אבל תכתבו בחיפוש יוצרים "הארלי ו" ובשירים תחפשו "מיכלי"
שיר מדהים, גורם לי לבכות כל פעם מחדש
.
- כל הדיסקים של ד"ר קספר, חוצמהוהו שאני הולכת לחרוש את כלללללל הארץ עד שאני אמצא אותו ולא איכפת לי שאומרים שכבר לא מדפיסים אותו!! אני אמצא אותווווו!!!!1111111
- ציפי sixtie's
החנות הכי מדהימה בארץץץץ אם מישו שם לב לאיזה מכנסיים לבשתי בשני המפגשים- זה ציפי
. מכנסי באגיז ענקיות ענקיות, שמסתירות את השומנים
. יש חנות אחת קטנה בחיפה, ואחת גדולה ביפו
.
- מפגשייגעצ הבא- חסר למי שלא יהיה שם!
זייהו.

../images/Emo121.gifחחחחחחחחחח אנגוס חוטיני ובלהבל

לפני איזה שנה ומשו באתי לחברה שלי <אז> והייתי צריך לחכות בבית שלה איזה שעה עד שהיא באה מהבצפר אז קראתי חלק מזה, זה משעשע ביותר

חוחוחוחו ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

חברה שלך קראה אנגוס?
אם היא עשתה כלמיני דברים מוזרים כמו נשיקת אוזן ושנגיסת נפתיים (נגיסת שפתיים) XDDD זה בגלל הספר XDDDD דיי זה ספר קורע.

אה. אני לא אוהבת, אבל ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

לחברה שלי היו שיניים של סוס, אז יכול להיות שיש קשר..

חח ציפי

הכל כבר רק גזרה גבוהה וכל הפאקצות בבצפר שלי התחילו ללבוש.. יש גם בכפר סבא אם אני לא טועה ובירושלים והיה בבאר 7

פרקשון

New member
מיכלי...

יש לי את הוהו!!! מואהאהאהאהא יש לי את כוווווווווווווולם (חוץ מההופעה) ויש את הוהו אצלנו בקניון אני חושב

למעלה