היום בתפוז
אנשים

../images/Emo188.gifהיום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים../images/Emo182.gif

הערב ב-18:00, רונית שחר תתארח לייב ב-BlogTV ותענה לשאלות גולשים. שרשרו כבר עכשיו שאלות בפורום רוק ישראלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=75085007
אוהד הצופה יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום זוחלים ויענה לשאלות הגולשים בנושא הסכנה הקיימת ממיני בעלי חיים פולשים ומה ניתן לעשות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=840&msgid=75098029

פילורוד

New member
../images/Emo207.gif בעיה מביכה בזמן היוגה_../images/Emo205.gif

בגלל שאני מתבייש בבעיה שלי פתחתי משתמש חדש שלא יקרה שמישהו בתפוז יכיר אותי, כי זה ממש לא נעים. בזמן שאני עושה יוגה ומגיע למצב הרפיה מלאה, אני נמצא ברגיעה ומרגיש חופשי קורה שהגוף שלי מרגיש אולי יותר מידי "חופשי" במצב ה"חופשי" הזה משתחררות לי חסימות מה שנקרא... נפיחות קטנות יוצאות מהגוף בלי שאני בכלל שם לב או שולט בזה, זה מאוד לא נעים במיוחד אם אני לא לבד בחדר רציתי לדעת אם זה טבעי שזה יקרה ? יש דרך לטפל בזה ? כל דבר ? תודה... המתבייש

יוגי בר

New member
לא בעייה ולא בטיח

היי לך פילורוד אז ככה: ונתחיל מההתחלה 1. הגדרה. מה שאתה מגדיר כבעייה אינו "בעייה". אין לך בעייה. אל תשתול לך אותה בראש יותר מדי. בקיצור אל תתרגש ממה שיש. 2. נפיחות מליון סיבות יכולות לגרום לנפיחות. הנה אחת מהן די שכיחה לדוגמא. אתה אוכל מהר את המזון במקום ללעוס כל ביס לאט לאט. באכילה מהירה אתה בולע אויר. נו ....מתי שהוא הוא מוכרח לצאת. 3. פתרון לנפיחויות יש לזה רצף של תנוחות שיכולות לסייע בהקטנה ובפתרון העניין. לכולן עקרון אחד הן מפעילות לחץ על הקיבה ומערכת העיכול. נסה את התנוחה הפשוטה ביותר. היא יעילה מאוד להסדרת לחצים. (בדוק לפני כן שאתה לבד בחדר) וזה הולך כך: א. שכב פרקדן על הגב. הקפד על גב תחתון צמוד לרצפה. ב. דרך האף שאף שאיפה ארוכה איטית ונוחה אל הבטן התחתונה. הרם את רגל ימין בקיפול ברך והצמד אותה חזק אל הבטן. החזק את הברך למשך כמה שניות עם האויר בבטן. אל תנשוף את האויר. ג. דרך האף נשוף באיטיות את האויר החוצה ושחרר את הברך ישר את הרגל לרצפה חזור על הפעולה עם רגל שמאל. חזור על התהליך 3 פעמים ברגל ימים ושלוש פעמים ברגל שמאל. ד. עכת קפל את שתי הרגליים והצמד אל הבטן. והמשך בתהליך לפי אותו רצף. גם כאן שלוש פעמים. ה. גמרת הרפה בשאווה אסנה(תנוחת הגויה) למשך 5 דקות. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

פילורוד

New member
יוגי, תודה רבה על העצה _../images/Emo205.gif

אני אנסה את זה כבר היום ואראה איך או אם בכלל זה עוזר ורציתי לדעת עוד משהו.. כרגע אני מצונן ודיי קשה לי לנשום דרך האף, יש עוד דרך במקרה ? תודה

bianckalady

New member
חחח לכולם כמעט זה קורה

לי זה היה קורה כל הזמן בהתחלה, לקח לי כמה חודשים להבין מה המאכלים שאני לא אוכלת יום לפני היוגה כי הם עושים "פוקים" אבל אם אתה כמוני הרי שלא היה ריח בכלל רק רעש
אולי זה מנחם קצת בכלל בקבוצה שלי היינו כמה פלצניות גדולות, בהתחלה היה קצת מבוכה וצחוקים, ואחרי זה כולם קיבלו את זה הכי טיבעי העולם! אולי את ה צריך להביא חברים פלצנים לעידוד תרוויח פעמיים- גם קבוצת היוגה תגדל וגם לא תפליץ לבד!!!! יום נפלא!

פילורוד

New member
ואי איזה טוב זה לדעת שאני לא_../images/Emo205.gif

לא לבד בקטע הזה.... חשבתי שיכול להיות שהתפתחו אצלי בעיות גזים ונלחצתי אני אחשוב על הרעיון שהבאת להוסיף עוד כמה פלצנים
למרות שזה נראה לי יהיה דיי הזווי ולא ממש נתרכז ביוגה עצמה אבל זה גם סוג של הרפיה...הרפיה בצחוק
תודה

anatina

New member
קריות

אם אתה יודע לעשות קריות (תרגילי ניקוי) לבטן, זה יכול מאד לעזור. מומלץ לעשות כמה בבוקר כשקמים, ואולי גם כמה לפני השיעור- זה ישחרר את מה שיש כשאתה מוכן לזה, ולא במצבים מביכים.

למעלה