היום ב
אנשים

../images/Emo188.gifהיום ב../images/Emo43.gif אנשים../images/Emo156.gif

הערב בשעה 19:00 תשודר הגרלת הסופרגול הגדולה לייב ממשרדי תפוז אנשים מי יטוס למונדיאל? מי ייסע לגמר ליגת האלופות? מה שבטוח - יהיה לוהט! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=44678
אסף קמר, יוצר פרוייקט העובד המצטיין ב"פספוסים", יתארח הערב בשעה 21:50 לייב בבלוגTV בפורום פספוסים שרשרו כבר עכשיו את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=44716
פורום קיילי מחלק לכם לוח שנה לכבוד הפסח- פורום קיילי מינוג מחלק לכם את לוח השנה הרשמי של קיילי לשנת 2006. הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=566&msgid=75316781
מהחרמון בצפון ועד אילת בדרום, מים המלח במזרח ועד ים התיכון במערב - תפוז
אלבומים
מזמין אתכם לשלוח תמונות של נופים ואתרים בישראל ואולי תזכו בחופשה חלומית במלון 5 כוכבים. לפרטים נוספים ולהשתתפות בתחרות, הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=39

Apikachu L

New member
נצל"ש-פרק כא' – הכאב, הטרוף, הדם.

אה...מזמן שמתי את פרק כא' של שלושת בנות האור ואדון האופל. ליסטה בבקשה שימי במאמרים. זה היה פרק די מושקע... היתי מגדירה את הפרק כ PG13.(לא לקריאה מתחת לגיל 13) -------- פרק כא' – הכאב, הטרוף, הדם.(PG 13) אפיקצ'ו ניגבה בגב ידה את שפתיה וירקה במומחיות מהחלון. "זו כבר הפעם העשירית, את יודעת?" אמרה גאטומון במרירות "יודעת... יודעת" אמרה אפיקצ'ו "אבל כל פעם שאני נזכרת בזה בא לי להקיא." "את מספרת לי?" נאנחה גאטומון "אחרי זה אני באמת הקאתי" "אולי נפסיק להיזכר בזה?!" התפרצה קארי פתאום "אני פשוט לא יכולה להפסיק. זה פשוט רץ לי בראש." אמרה גאטומון. "גם שלי, גם שלכן." אפיקצ'ו לקחה את פרק ידה של קארי ומיששה אותו באצבעותיה "טוב, לפחות אין נזק בעצמות. כאשר תצאי מכאן תעשי רנטגן" "המנוול הזה" מלמלה גאטומון "זו הייתה סחיטה! הוא עינה אותך, קארי!" "אם לא היינו מסכימות מההתחלה לא היה סיכוי שהייתי מסכימה" אמרה קארי בשקט "אני לא יכולה לומר שאת לא סבלת במיוחד, גאטומון" ציינה אפיקצ'ו "והוא באמת מנוול" שלושתן היו על המיטה, קארי שכבה באמצע, יד אחת תחת ראשה האחרת שמוטה לצידה, עיניה בוהות בחופת האפריון. לצידה האחד ישבה גאטומון, שעונה כנגד אחד מהעמודים התומכים, בוחנת את ציפורניה, אך לא באמת רואה אותם. אפיקצ'ו ישבה מהצד השני, אני בזרועותיה, והיא בוהה מעבר לחלון הפתוח, שהאוויר בו היה חשוך כמעט כמו בלילה קודם. תמיד די חשוך כאן. "אני מצטער, אפיקצ'ו..." אמרתי "אני אשם" אפיקצ'ו הרימה אותי והביטה בי, חייכה חיוך עקום. "אתה יודע שזה לא נכון. זה היה קורה בכל מיקרה. הוא רק ניצל את ההזדמנות. לפחות אכלת קצת, הא? אני ממש שמחה שלמדת לדבר." נאנחתי ולא אמרתי כלום. הן נראו עצובות. ואז, בשתיקה נתתי לעצמי להיסחף לתודעת העולם הזה. לראות הכול מחוץ לגוף. ולהמשיך להגיב... בלי להיות מודע לכך. כאשר נסחפתי, רק לפתע הבנתי שאני מודע לרגשותיהם של יושבי העולם הזה. אז בחרתי להתמקד באפיקצ'ו. דווקא בה. *** "זה מגיע לי" הרהרה אפיקצ'ו. היא עצמה את עיניה. נזכרת בנשיקה. "אי אפשר להגדיר את זה ככה. זו לא נשיקה. זה היה שונה." הרהרה. מבטה עבר אל הכלבלב הרדום בזרועותיה. לרגע זיהיתי את עצמי, זה הייתי אני. אבל לא רציתי לחזור למודעות. אז שכחתי מזה. היא חייכה והניחה אותו על אחד הכרים, וכיסתה בשמיכה. לאחר מכן נעמדה על רגליה והתקרבה לחלון. "הולכת להקיא?" שאלה גאטומון בחיוך אירוני "הייתי מעדיפה לקפוץ למטה" אמרה אפיקצ'ו. קארי מלמלה "אל תעשי את זה", בידיעה שאפיקצ'ו לא תעשה זאת. לפתע פניה של אפיקצ'ו השתנו להבעת פנים שעוד לא ראו השתיים על פניה. היה זה כאב מהול בייאוש. ואכזריות. כלפי עצמה. היה משהו ערפדי, דמוני בפניה באותו הרגע. "דווקא כן" אמרה אפיקצ'ו בחספוס. ואף אחת מבנות האור לא הבינה מהיכן ההחלטה הלא צפויה. אך לפני שקארי וגאטומון הספיקו להגיב, אפיקצ'ו כבר זינקה למטה, מהחלון הפתוח, מרפה את גופה, צוחקת בטרוף. היא הושיטה את ידיה קדימה ובניהן הופיע מוט מכונף, שנשא אותה באוויר. קארי וגאטומון הביטו בה בפחד. אך אפיקצ'ו הרפתה את אחיזתה מהמוט, שהתפוגג באוויר, צוחקת, נופלת, ומספר מטרים מעל פני האדמה הושיטה את ידה ונתנה למוט מכונף נוסף להופיע, שנשא אותה בין מגדלי הטירה, עוד מנפנפת אליהן בידה החופשית. "מה קרה לה?" שאלה קארי, לסתה רועדת. "אני לא יודעת. איבדתי את התחושה איתה בעניין הזה" אמרה גאטומון "אבל היא תהיה בסדר" "אנחנו צריכות לעזור לה!" נזעקה קארי "זה רק יחמיר את המצב" אמרה גאטומון "העתקתי חלק ממערך הזיכרון שלה לפני זמן מה. ועכשיו אני מצאתי קטע שימושי." קארי נתנה לזיכרונותיה של אפיקצ'ו לצוף בה. אפיקצ'ו הסתירה אותם היטב. היא חוותה את זיכרונותיה והבינה שזו דרכה, המשונה, הלא אנושית, ההרסנית, להתמודד עם הכאב בחייה. והיה שם הרבה כאב. קארי וגאטומון הבינו שהדרך היחידה שהיא תחזור לעצמה היא לחכות. "חוץ מזה" הפטירה קארי "מיוטיסמון הביא אותנו למקום המחורבן הזה, אז הוא בטח לא ייתן לה להיפגע" "אני מתארת לעצמי שכן" מלמלה גאטומון. ושתיהן הלכו להטביע את זיכרונותיהן בשינה. "אני תוהה, אם היא לא שולטת בעצמה במיוחד, איך היא יכולה לשלוט בתבניות של האור" מלמלה גאטומון לפני הרדמה. "יש הרבה שאנחנו לא יודעות עליה. היא מחביאה את זיכרונותיה היטב" מלמלה קארי ונרדמה, מחבקת את גאטומון. תהום החלה להופיע בניהן. ***

Apikachu L

New member
*המשך*

אפיקצ'ו התמסרה לרוח המצליפה בפניה, ובידה הפנויה זרקה את הסרט שקשר את שערה. היא נתנה לעצמה להסתחרר שוב ושוב בין צריחי הטירה השחורה. לאחר מכן הרפתה מאחיזתה במוט בזמן אחד הסיבובים ונתנה לגופה להיחבט באחד המגדלים. מרגישה את הכאב, אך מקבלת אותו בברכה, נתזה לאחור, נותנת לגופה ליפול לעבר אחד הגגות. היא אזנה את עצמה בנחת באוויר ונחתה במרכזו, עומדת על הקורה, והגג משתפל משני צדדיה. היא הביטה סביבה. הנקודה בה עמדה הייתה גבוהה למדי, אך עד מהרה הבחינה במקום הגבוהה ביותר בטירה. מגדל גדול, עגול, וילאות שחורים וכבדים בחלונותיו. "עד ראש הצריח אני אגיע" חשבה, וקפצה מעלה, מכוונת את האור כך שיעיף אותה במהירות גבוהה והולכת לעבר ראש הצריח. ואז עצרה, מרחפת רגע קט מעליו, ראתה שעל ראשו יש מרפסת קטנה וחשוכה. היא נתנה לגופה לצנוח. אך הוא לא פגע במרפסת. דבר מה תפס אותה והצמיד אותה אל הקיר. "אפיקצ'ו" שמעה את קולו האפל באוזניה. היא חייכה אליו. *** מיוטיסמון היה מופתע, כך אמר לעצמו, לא מודה בכך שהיה גם מבולבל. התגובה של בת האור הייתה לא צפויה להחריד. הוא עקב אחרי שלושתן בשולי תודעתו בזמן שעסק ביצירת כישוף אפל חדש. משועשע למדי ממסכת היריקות שלהן ושמות הגנאי שנתנו לו, ולפתע, באופן לא צפוי החלה לה תודעתה של אפיקצ'ו לקפץ בין צריחי טירתו, במצב, שהוא שיער, לא נהיר אף לה עצמה. ועתה החליטה להיזרק, פשוטו כמשמעו, על מרפסת חדריו האישיים. החדרים שלא היו אמורים להיראות. הצריח שאמור היה להיות מוסתר באשליה, נותן לו את כל הפרטיות והריכוז הדרושים לו כדי לשלוט בעולמו הקט. עולמו, שנשלט על ידי תודעתו לקח ממנו כוח רב, לכן העדיף להתרכז ללא הפרעות מאף משרת טורדני. וככל שהיה ידוע לו, אף אחת מהשערותיהם של משרתיו שבילו את שעות הפנאי שלהם בפטפוטים, רכילויות עליו, ורדיפה חסרת תוחלת אחר קאגאאפים, לא הייתה נכונה. הוא הצמיד אותה בכוח אל הקיר, והיא, שלא גלתה לו מעט התנגדות, חייכה אליו. הוא שיער שלא ראה אותה מחייכת מעולם. "מיוטיסמון" מלמלה והניחה את ידה על חזהו, מצחקקת. "מה את עושה כאן?" שאל, מרכז אפלה אל תוך קולו. מפחיד אותה. היא השפילה את ראשה ולא אמרה דבר. הוא שם לב לידיה המתגנבות אל צווארו. וכאשר התנפלה עליו בחמת זעם, מנסה לחנוק אותו, חייך, ואחז בזרועותיה משליך אותה על הרצפה, מתיישב עליה. היא ניסתה להתנגד. לבעוט. הוא המשיך לחייך. "את לא יכולה לפגוע בי" אמר "תזכרי" קולו גווע ללחישה, עת קירב את שפתיו לאוזנה "אני תמיד אהיה הרבה הרבה יותר חזק ממך". במהירות היא הטתה את ראשה ונשכה בצווארו חזק ככל שיכלה, מנסה לפצוע אותו. אך מיוטיסמון גיחך, והשקיע את שיניו בצווארה שלה. "את שייכת לי" שמעה אותו בראשה "כל פיסת נתונים שלך שייכת לי. כל מחשבה וכל תגובה שלך ידועה לי. ואת החלשה בנינו, אפילו ללא הקשר הזה. ללא השליטה שלי בך." אפיקצ'ו נאנחה. "והבריחה הטיפשית שלך מהכאב של עצמך מגוחכת. אני אראה לך בריחה יותר מוצלחת מעצמך. אם כי מהמעט ששתיתי, הדם שלך טעים להפליא". הוא ניתק מצווארה ונעמד. לאחר מכן הרים אותה והעמיס אותה על כתפו. אפיקצ'ו לא התנגדה. גם לא כאשר הכניס אותה לחדריו, נרות מספר נדלקים בהם. לאחר שעבר איתה על כתפו מספר דלתות, הגיעו אל חדר חשוך. החשיכה הזו הייתה אשליה, ידעה אפיקצ'ו, אך לא היה בה הרצון להתנגד לו. הוא הניח אותה על דבר מה רך. היא הושיטה את ידיה, והחליטה שזהו ארון קבורה. כאשר נשכב לצידה הרימה את בירכה ופגעה בו בין רגליו. כעבור מספר שניות מצאה את ידיה מכופפות מאחוריה גבה ואת ברכו לוחצת בין שכמותיה. "אני חזק יותר" מלמל אליה. והיא צחקה. "את צריכה להפסיק לברוח מעצמך, בצורה הזו" אמר לה, מהדק את ברכו אל גבה עוד יותר. היא גנחה בכאב והמשיכה לצחוק. "ואת תצייתי לי" המשיך, ולחץ מעט יותר, ואז שחרר את אחיזתו ונשכב לצידה. הוא ראה כיצד היא עצמה את עיניה ופקחה אותן שוב. הוא חפן את סנטרה בידו, וקרב את שפתיו אל שפתיה. הוא תפס את שפתה התחתונה בפיו ונשך בה קלות, מתענג על טיפות הדם. לאחר מכן הרפה משפתיה והביט בעיניה בשתיקה. "אם רק היית יודעת" אמר בשקט. "יודעת מה?" שאלה "כמה אני שונא אתכן" אמר. "לא יותר ממה שציפיתי" אמרה. "יותר ממה שאת יודעת, ללא ספק" מלמל וקירב אותה אליו. "זה לא ניראה כך" אמרה בתגובה, מסתירה את הפחד שעלה בה. הוא אגרף את ידו והכה אותה בבטנה. פרט לנשימה כבדה, לא נשמעה תגובה ממנה. "ניגודים נמשכים" אמר והתקרב אליה. יודע שזה מה שהיא מפחדת ממנו. אבל לא היה לה לאן לסגת בארון הצר. להפתעתה הוא חיבק אותה. המומה היא לא ניסתה להתנגד, רק מודעת לפחד שלה, התעשתה ממה שניסתה לברוח ממנו. ואז הבינה שזה לא היה הכאב על הקשירה שלה, או על מה שקרה בלילה הקודם. למרות שהחיבוק שלו גרם למוחה לצרוח בפחד השעינה את ראשה כנגד חזהו. "את לא צריכה לפחד ממני, לא כל זמן שאני שונא אותך מספיק" אמר. *** חזרתי לגופי וראיתי שקארי וגאטומון ישנות. לאחר ששיננתי לעצמי שוב היכן החדרים של מיוטיסמון זינקתי על רגלי הקצרות, ורצתי במעברי הטירה. אך כאשר נתקלתי בקיר במקום בו הייתי אמור להיות מסוגל לעבור, הבנתי שמיוטיסמון רצה שאפיקצ'ו תגיע אליו, במקום כלשהו בתודעתו. תודעה כל כך הרוסה שאני לא העזתי להתקרב אליה. *** "גאטומון" מלמלה קארי, מתעוררת. "ממ...?" המהמה גאטומון לעברה "אני חושבת שאפיקצ'ו כבר הפסיקה עם זה" אמרה. "מעניין מה גרם לה להתנהג כך" הרהרה גאטומון בקול. "היא אינה בת אנוש, או דיג'ימון, והתודעה שלה היא אינה דבר המוכר לרבים" אמרתי בלחש. "צ'רלי, נכון?" שאלה קארי. הנהנתי אליה. "אנחנו צריכות למצוא אותה" אמרה קארי "היא לא נפגעה, אל תדאגו" אמרתי לה. "אנחנו יודעות" אמרה גאטומון "אבל הלוואי והייתי יכולה להרגיש איפה היא" "בחדריו של מיוטיסמון" מלמלתי. אבל ידעתי שהן לא יוכלו להגיע לשם...בינתיים.

זה נחמד, יאנה, אבל את צריכה לפרסם

את הפרקים בתדירות גבוהה יותר, כי אחרת לא זוכרים בכלל מה קרה בפרק הקודם

Digi Lista

New member
זה במאמרים יאנושקה../images/Emo13.gif

אבל יש לי רק תהייה אחת (*מפתיעה יש לציין*)-למה לא פתחת כתום ושוב ניצלת שרשור תמים והפכת אותו לחצי אוף וחצי רציני?
...השרשורים ואני מתבלבלים מפעולות כאלה ואנו מבקשים בכול לשון של בקשה לעשות הפרדה וקיום מצוות פרו ורבו לשרשורים כתומים כשיש בהם תוכן ממשי,ב
האגודה למען כבוד השרשורים ויושבת הראש שלה
וחוץ מיזה מה חדש אצלך?...

Apikachu L

New member
ליסטה, מותר לחשוד בכוונותייך?../images/Emo8.gif

כאשר מישהו נחמד קורא לי ככה, זה גום לי לחבב אותו עוד יותר. (אבל רק כשזה אישה. כאשר גברים אומרים את זה, זה נשמע סוטה.) ותודה שהכנסת למאמרים. אני אכתוב את הפרק הבא בקרוב.

../images/Emo69.gif פסח ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo162.gif

מחפשים דרך לשיפור היחסים? בואו למפגש בפורום תקשורת מקרבת עם ארנינה קשתן, מומחית לתקשורת בין-אישית ומבכירות המנחים בארץ לתקשורת מקרבת זה 14 שנה ביום ראשון בשעה 18:00 בפורום. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=687&msgid=75707099
מביאים את מדונה לארץ חברי פורום מדונה מארגנים עצומה להבאת הזמרת להופעה בארץ. אתם מוזמנים לעזור ולחתום על העצומה בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=95&msgid=75595315
ההצבעה בתחרות תמונת החודש החלה
בואו לבחור את התמונה הכי מצחיקה בפורום תמונות מצחיקות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=329&msgid=75727006
את משחק המחשב חפש את האפיקומן כבר בניתם
השתתפו בתחרות בפורום בניית משחקי מחשב ואולי תזכו בדיסק. לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1106&msgid=75741305
חג שמח לכל הגולשים ולבני משפחותיהם

Digi Lista

New member
מכירה את ההרגשה...

בתור מישהי שאיימה ובחנה כול צעד של הספרית בפעמים הממש ממש מעטות שטרחתי ללכת להסתפר(הפעם האחרונה הייתה לפני בערך שנה...)אני יכולה לתאר לעצמי מה את מרגישה...זה לא הכי מנחם אבל לשיער כמו לציפורניים יש נטייה לצמוח ככה שאם האורך לא מתאים כרגע זה יתוקן בהמשך...עד כמה השיער קצר?תמיד אפשר לחבר תוספות(למרות שלדעתי זה דיי מסרבל ומכוער)...בכול מקרה מקווה שמאז שכתבת את ההודעה את כבר מרגישה יותר טוב

strawberrys

New member
תוספות?! מצאת לך מי...P:

זה גם לא כל-כך מכוער, פשוט קצת לא נוח כי קשה להכניס את השיער לקוקו, וגם משנה לי את כל הצורה של הפרצוף, וזה מרגיש לי קצת כאילו זו לא אני/: בכל מקרה, שתיכן צודקות, זה יגדל...(ומה הקשר לציפורניים?o_O)

Apikachu L

New member
סדר פסח!

אה, איך היה הסדר? אצלנו הגיעו לשיא בקריעת ההגדה (עמוד 18). בדר"כ אנחנו לא עוברים את ברכת היין. מה היה אצלכם?

strawberrys

New member
משעמם כרגיל...

היה ממש משעמם. סבתא שלי החליטה שאנחנו עושים רק אנחנו והדודים, בלי כל האחים של סבא שלי, כמו שהיה פעם. סדר "אינטמי" רק של המשפחה היחסית קרובה, ארוחה כמו כל יום שישי. אף אחד לא אהב את הרעיון, אבל אף אחד לא העז להתנגד בכל רם. נשים זה דבר כל-כך שתלטני>< אז היה ממש משעמם. כל הזמן חשבתי על המשפחה של דוד שלי, עם בני הדודים שאני הכי אוהבת, ואיתם פסח ממש כיף. הם עשו סדר מיוחד השנה, בלי הרבה אנשים מהשפחה, אבל הרבה מכרים שאין להם איפה לעשות את החג, אז היה להם סדר של כל מיני "אסופים" כאלו, נשמע לי הרבה יותר מעניין וכיף. ישבתי ליד אחותי, מקשיבה לסרוגין לסבא שלי שלא ממש יודע איך להקריא ולאבא שלי שמקריא מצוין, ולאחותי שמראה לי כל מיני קטעים "נוראים" בהגדה..כל הרציחות וכו'... בחלק השני של ההגדה, אחרי האוכל, רק אבא שלי הקריא, ועוד כמה אנשים ישבו מסביב לשולחן והקשיבו לו. אני הייתי עסוקה בחוברת "שחור ופתור" שקנו לי, כן, נו, אני אוהבת את זה... רק כשהיה "חד גדיא" שרתי, ואחר כך הובלתי שירה נוספת של השיר הזה- בתרגום לעברית. אני נורא אוהבת את השיר הזה, יש לי זכרון טוב ממנו. שנה שעברה שהיינו עם הצד השני של המשפחה, בדיוק כשחזרתי עם אבא שלי מבית החולים (הייתה לי דלקת ריאות) כולם שרו בפראות את השיר הזה, והצטרפתי באמצע, ואחר כך בת דודה שלי הובילה את השיר בתרגום לעברית, וכולם שרו ונהנו, והיה ממש כיף. אחר כך נשארנו שם עוד קצת, המבוגרים סדרו ודיברו, ואחר כך חזרנו הבייתה. סבא וסבתא שלי גרים בישוב שלנו, אז לא היו פקקים. (זוכרים את הפקקים הנוראיים של שנה שעברה? שאנשים תקעו בכבישים שעות על גבי שעות כי הייתה התרעה על מחבל?) וזהו, לא נורא כל-כך בסך הכל(-: יצאה לי מגילה, תכתבו הרבה גם, משעמם ליP:

קורורו

New member
אנחנו נסענו לסדר באולם במלון X_X

אין לי מושג למה ואיך לעזאזל הגענו לזה - אבל מילא... אימא לפחות שמחה שאין בישולים, ואורחים היו לנו כל השבוע - אז אם עוד דודים היו באים, נראה לי שהיא הייתה פקעת עצבים
היה נורא
אבל היה כיף כי כולנו צחקנו, ודי נהניתי... היינו במין בועה משפחתית והיה כיף, אכלתי דברים שלא הבנתי מהם ("זה דג." "לא ידעתי שדג יכול להראות ככה..." "הוא בושל!" "אימא, ראיתי דגים מבושלים. זה מוטציה! ><") ונהניתי עם אחי ואחותי ^^ חזרנו אחרי שהתייאשנו מההגדה
, ונראה לי שמשהו משם יהפוך לבדיחה משפחתית שתישאר הרבה-הרבה זמן D: נו, לא בזבוז זמן ^^ מה שכן, לא נראה לי שנעשה את זה שוב X_x

למעלה