היה מדהים ../images/Emo99.gif
למרות המזג אויר הנוראי שיש בירושלים היה מלא, הייתה באמת הופעה מדהימה. היא סיפרה את הסיפורים הרגילים- פריז, צדי צרפתי.. הייתה מישהי שהייתה בקומה העליונה שצחקה ממש כמו חתולה וזה ממש הצחיק את מירי, מירי חשבה לרגע שיש חתולה במקום.. זה מקום יחסית קטן.. לובי של תאטרון... או כמו שמירי קוראת לזה- קפיטריה.. הייתה הופעה טובה, ראו עליה שהיא קצת חולה, והיה רגעים שהיא שרה שזה היה נראה שכואב לה, אבל זה ממש לא השפיע על השירה שלה. היא הייתה ממש עוצרת נשימה. בהחלט ממש ממש שמחתי שהלכתי להופעה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי בהופעה שלה. באמצע ההופעה אני וידיד שלי הבאנו לה פרחים, והיה מצחיק, היא עצרה את ההופעה והצטלמנו איתה.. הייתה הופעה משעשעת ביותר.. הקהל הירושלמי אוהב לדבר, לזרוק הערות, וחסר טאקט קצת.. היה קטע מצחיק עם אורי, שהיא דיברה על ילדים קטנים ומישהי זרקה לה- "גם לך תיהיה אחת כזאת עוד אחת, בעזרת ה' " ואז מירי אמרה לה זה לא תלוי בי, ואורי אמר- "בעיקר בעזרתי, אבל זה לא יפה שאת קוראת לי ה' \ אשם "- משחק מילים משעשע .. חחח קיצר היה כמה קטעים מצחיקים, אבל זה מה שאני זוכרת, ואיזה מישהי שצחקה כמו חתולה.. אחרי זה כמובן חיכינו לה, הצטלמנו, נשיקות חיבוקים..
קיצר הייתה הופעה ממש טובה, הקהל היה חם. נהניתי מכל רגע, ואני אומרת- מירי, תחזרי לירושלים! תמונות יהיה בקרוב.. (שלומי, תעלה אותם כבר
)