השבוע הקרוב

nimix

New member
../images/Emo188.gif השבוע הקרוב ../images/Emo113.gif ../images/Emo58.gif

סוף סוף אייקונים של חורף
ויקטור מבקר את אשלי במעבדת ז'בו. היא מביעה את חוסר שביעות רצונה מכך שניומן רוכש את "סאטין". דרו צופה בהם מתחבקים ומזכירה לאשלי שהיא חייבת את נאמנותה לקו המוצרים החדש. אשלי אומרת לה שהיא יודעת שהיא נאמנה, אבל למי נאמנה דרו עצמה? דרו מבטיחה לה שלא תסכן את ז'בו. היא מאמינה שלז'בו אין סיכוי בתחרות נגד ניומן אבל בראד דווקא אופטימי, בתור מנהל קו המוצרים החדש. ויקטוריה מופתעת לגלות שבראד ואשלי מצפים לילד. פיליס אומרת לניל שג'ק הציע לה עבודה נהדרת בז'בו. ג'ק מבקר את ניק בבית החולים. ניק מספר לו מה קרה לקאסי, אומר שהכל אשמת ויקטור ומספר לג'ק שתמיד ראה בו את אביו האמיתי. פיליס תוהה מה עומד מאחורי הצעת העבודה הנדיבה של ג'ק. הוא מודה שהוא רוצה אותה לצדו מסיבות אנוכיות והיא מסרבת. דרו מספרת לאוליביה על החיבוק בין אשלי לויקטור. אוליביה מציעה לה לא להתערב. בראד לוקח את אשלי לרופא ושם לב שדעתה מוסחת. היא מבטיחה שלא תשים לב לדרו. ג'יל מספרת לקיי ובילי מה קרה בפגישה עם אמה הביולוגית האלכוהוליסטית. בילי מציע להזמין אותה ואם מק לארוחת ערב. ג'יל לא מוכנה שמק תבוא גם. קאסי מגיעה הביתה וניק עדיין עוין את ויקטור. ניקי אומרת לויקטור ששרון אנוכית ולא שווה להציל את נישואיה לבנם. ויקטור רוצה לדבר עם ניק. נוח שנשאר לבד עם קאסי מאכיל אותה גלידה והיא בולעת. קיי מזהירה את ג'יל שהיא עלולה לאבד את בנה אם תמשיך להיות נגד מק. בילי רץ למק נושק לה ומודיע לה שחייו אינם שלמים בלעדיה. הוא מציע לה נישואין. במהלך ישיבה עסקית מתפתח עימות מקצועי בין בראד לדרו. דרו הופכת אותו לאישי, כשהיא מזכירה לבראד את יחסיה של אשלי עם ויקטור. ויקטור סופסוף מספר לניק את האמת – שרון יזמה את הנשיקה. נוח חושב שקר לקאסי ומחליט להדליק אש. הוא מפעיל את הגז ועומד להדליק גפרור כשלפתע נשמעת צעקה. למשמע הצעקה ניק וויקטור חשים הביתה, מכבים את הגז ופותחים את החלון כדי לאוורר את הבית. נוח אומר להם שזו קאסי שצעקה. הם מתחננים בפניה להתעורר ורואים שהיא מזילה דמעה. הרופאים מבטיחים לאשלי שהכימותרפיה שהיא עברה לא תזיק לעובר אך מזהירים אותה שהיא סובלת מלחץ דם גבוה ועליה להימנע ממתחים. בראד שואל אותה על הביקור של ויקטור. גם ברוק אומר לג'יל שההתנגדות שלה לקשר של בילי ומק, רק תקרב ביניהם יותר. אחרי שכנועים רבים, מק מסכימה להצעת הנישואין של בילי בדיוק כשג'יל מגיעה אליה. ג'יל אומרת למק ובילי שעליהם לשים בראש סדר עדיפויותיהם את ההשכלה הגבוהה ולא למהר להתחתן. היא מזהירה אותם שתמנע מהם. מייקל ושנטל משכנעים את כריסטין לחזור לעבודה. לורן מגלה שמייקל עזר לאיזבלה בתיק משפטי שהיה לה שנים לפני שהגיעה לג'נואה סיטי. לין ומריסה מחליטות לנסוע ללוס אנג'לס ולחקור את אבא של איסבלה. איזבלה מביעה דאגה באשר לטעויות מהעבר שלה. פול מרגיע אותה שהעבר קבור. ראול וג'י.טי מדברים על בחורות. קאסי מתחילה לדבר ושואלת איפה אמא שלה.

Vesper Lynd

New member
הללויה!

הגיע הפאקינג זמן עם קאסי. לא אתפלא אם כל התרדמת הזאת שלה הייתה מזוייפת. מק ובילי- פיאכס.

nimix

New member
מסכים

מאק ובילי משעממים אותי .. וגם אותם, הדבילי הזה ממש מעצבן, לא יודע לשחק לפי דעתי .. מאולץ כזה ואין על מאק הישנה...

Vesper Lynd

New member
בילי החדש אצילי

ממש כמו וויליאם. מק החדשה מעצבנת אותי. סתם סתומה משעממת. אוי אני בתולה בת 18, חבר שלי אוהב אותי, בוא נתחתן. פחחח!

nimix

New member
זה די מסכם אותה ..חח

אוף איזה מעצבן אני מנסה לשמור תמונה בצייר אבל משום מה בדיוק ברגע השמירה התמונה נעלמת .. ממש מדהים .. בגלל זה שמתי תמונה בפורמט TIF, השאלה .. אם כבר את כאן .. את יכולה לראות את התמונה? את התמונה השניה שמרתי בפורמט PNG שהוא יותר קטן אפילו

nimix

New member
SORRY

אני אובד עצות.. לא מבין למה שום דבר לא הולך :(( תוכנה מטומטמת ( הייתי חייב להוציא את זה..) יש לכם תוכנות אחרות שאתם משתמשים אולי להדבקת תמונות ? (לאחר שעושים print screen) בכל אופן , התכוונתי לקולין, היא משחקת בעונה ה 4 של עקרות בית ..זהו.והיא חמודה.

nimix

New member
אה ובהתחלה חשבתי שאת מתכוונת

לנייט - הבן של אוליביה. וואי לקחו לי את האייקון של היתוש .. אוף !

Vesper Lynd

New member
קולין משחקת גם ב"איך פגשת את אמא"

היא הבת של טד, הראו אותה בפרקים הראשונים שטד יושב עם הילדים שלו ומספר להם את הסיפור איך פגש את אמא שלהם ו... זהו, במשך שתי העונות הבאות לא הראו אותם יותר... למיטב ידיעתי...

nimix

New member
אז באילו עונות היא שיחקה שם?

מעניין בדרך כלל מאוד קשה לעשות את המעבר הזה מאופרות סבון לסרטים בקולנוע, או לסדרות איך היא שיחקה שם לדעתך? ושמעתי על הסדרה אבל לא יצא לי לראות אותה...

Vesper Lynd

New member
המ

היא הבת של מי שמספר את סיפור הסדרה, כך שהסדרה מתחילה שהוא יושב מולם ומתחיל לפרוש את הסיפור "איך פגשתי את אמא שלכם", שני הילדים, כשקולין בניהם, מופיעים לאולי 30 שניות בתחילת הפרק הראשון והשני ובסוף הפרקים. את שאר הפרקים של העונה הראשונה לא ראיתי, אבל ראיתי את רוב הפרקים של השניה והקולין ו"אחיה" לא שם.

nimix

New member
ותראו את מי מצאתי

משחקת בעונה הרביעית של "עקרות בית נואשות"

מצטערת לאכזב,

אבל לא רואים תמונות אלא רק ריבוע שחור. ובכלל מה אתם ערים בשעה כזו, זה ממש אמצע הלילה בשבילי...

../images/Emo51.gif../images/Emo113.gif

אני דורשת יותר פעילות בגזרת מייקל בולדווין! ואם כבר העלית את נושא אייקוני החורף, ברצוני למחות נגד הסטיגמטיזציה הבוטה והפרופגנדה שעושים כל אוהבי הקיץ האלו, שמצרפים באופן אוטומטי אייקון של תרופה בקטגוריית החורף. אני, למשל, חולה יותר בקיץ מאשר בחורף. מספיק עם הדעות הקדומות!

nimix

New member
חח

אבל באמת מעניין למי אפשר לפנות לגבי האייקונים...

למעלה