התפקדות נובמבר

Tommy89

New member
../images/Emo188.gifהתפקדות נובמבר../images/Emo70.gif ../images/Emo187.gif

כללי שם ראשון: כינויים: תאריך לידה: גיל: מזל: עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
-קרדיט לתהילה על ה'כללי'-
חודש אוקטובר איך היה החודש מ- 1 עד 100: איך היה חודש במילה אחת: משהו
שקרה החודש: משהו
שקרה החודש: התחדשות החודש: אלבום החודש: ספר\סרט\סדרת החודש: שיר החודש של טוקיו הוטל: שיר החודש בכללי: אדם החודש:
חודש נובמבר משהו שאת מצפה לו החודש: משהו שאת לא מצפה לו החודש: גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ~ריסיםריסים~ כבר הספקת להיות חולה? מה את מאחלת לעצמך: מה את מאחלת לפורום החמדמד: שיהיה לכן חודש מקסים

../images/Emo215.gif

כללי שם ראשון: דנדי הבנני
כינויים: דוני, דנוש, דנדון, אליס תאריך לידה: 23.2.95 גיל: בקרוב 15
מזל: דגיגונים
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: הקיבוץ הראשון בארץ D: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) יש לכולן, מי שאין לה - שתבקש. תמונה (חובה): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
חודש אוקטובר איך היה החודש מ- 1 עד 100: 95, ירדו 5 בגלל המחלה ... איך היה חודש במילה אחת: נהדר! משהו
שקרה החודש:
הכול ! המסיבה אצל לאנה, כל החברות המדהימות, טבריה ... משהו
שקרה החודש:
דלקת גרון
התחדשות החודש: Humanoid, קאפו לגיטרה, סווצ'רים של בצפר XD אלבום החודש: יומנאויד כמובן
ספר\סרט\סדרת החודש: Eclipse, חיים על דלת המקרר. שיר החודש של טוקיו הוטל: Alien
!!! שיר החודש בכללי: Meet me on the equinox - Death Cabi For Cutie אדם החודש: מיש אהובתי המדהימה, כל מי שהיה במסיבה של לאנה, כל החברות המדהימות שלי, והוא, כמובן שהוא
חודש נובמבר משהו שאת מצפה לו החודש: להתקדם קצת איתו
, לקבל ציונים טובים במבחנים הבאים ולהשקיע !, לעשות עוד איזו מסיבה כיפית כזאת ... משהו שאת לא מצפה לו החודש: שהציונים יצאו גרועים :( גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ~ריסיםריסים~ הווווו וכן *~* כבר הספקת להיות חולה? הוו כן >_> מה את מאחלת לעצמך: לא להיות חולה ! ואממממממממ ..... שימשיך להיות טוב :) מה את מאחלת לפורום החמדמד: כנ"ל, ואת כל אהבתי מוסרת להם
חודש גשום ומהמם בננות

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מהממת אחת. ../images/Emo23.gif

Alien
חחחחחחח... שיהיה לך בהצלחה.
חודש מדהים דנדי, מתגעגעת אלייך

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מתפקדת. ../images/Emo183.gif ../images/Emo98.gif

כללי: שם: תהילה.
כינויים: תהילולה, תהילונת, תהילי, לולי, תהילולי, נעלולית [אל תשאלו
]. תאריך לידה: 21/5/94.
גיל: 15. מזל: תאוווומים. עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: הכי מתאים זה חור מגורים - ירוחם
דרכים ליצור קשר:
מסן: [email protected]
אייסי: 296213415
פייסבוק: Tehila Cheriker תמונה (חובה
): כל התמונות נמחקו לי מהמחשב >< - נמאס לי לראות ת'תמונה הזו XD
חודש אוקטובר: איך היה החודש מ- 1 עד 100: 85
איך היה חודש במילה אחת: נחמדיישן. XD משהו
שקרה החודש: ציונים טובים & אני מבינה טוב יותר את החומר
, ימי הולדת
. משהו שקרה החודש: ח ו ר ף
, מבחנים
. התחדשות החודש: כונן [סופסוף אין צפצופים *-*], הדיסק החדש של טוקיו - גם בגרמנית וגם באנגלית.
אלבום החודש: Tokio Hotel - Humanoid, חחחח... נו ברור XD ספר\סרט\סדרת החודש:נלך על סדרת החודש - חברים.
שיר החודש של טוקיו הוטל: כל השירים מהאלבום החדש, במיוחד Phantom Rider
שיר החודש בכללי: וואו, יש כ"כ הרבה שירים. אממ.. נלך על - TheRJA - Misery Loves It's Company.
אדם החודש: הרבה אנשים גרמו לחודש שלי להיות חודש טוב, אז אממ.. כל מי שאני מכירה.
חודש נובמבר: משהו שאת מצפה לו החודש: לסיים עם המבחנים האחרונים ולעבור אותם בהצלחה
. משהו שאת לא מצפה לו החודש: להיות חולה ?
גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ממש לא, אני שונאת את החורף >< כבר הספקת להיות חולה? לא - ואני ממש לא רוצה שזה יקרה
מה את מאחלת לעצמך: לעבור את החודש הזה בהצלחה.
מה את מאחלת לפורום החמדמד: בהצלחה, ושאני מתה עליהן.
- - - חודש מדהים בנות.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gifCoz emo chicks are fat XDDD

חחחח מכירות ת'שיר הזה? ^ שם ראשון: תמר כינויים: תמקי, תמקיש, תמרי, תמקעע, סיסטר, סיס, פצ'ול, מג'הול, ויליה, נבאאל, זיגי. אבל בעיקר תמקי. תאריך לידה: 9.10 גיל: 15 מזל: מאזניים אחי עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: שם 3: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) לכולן יש אותי בפייס לא? תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי | חודש אוקטובר איך היה החודש מ- 1 עד 100: 75 נראלי איך היה חודש במילה אחת: אחלה משהו טוב שקרה החודש: מלא מלא דברים .. בעיקר העובדה שרזיתי משהו רע שקרה החודש: כמה . בעיקר הכאבי ראש .. \: התחדשות החודש: מכנסי סטלה, שמלה, חולצה של בוב מארלי .. ספר\סרט\סדרת החודש: אבודים 333333 > שיר החודש של טוקיו הוטל: איש בין ניש איש. שיר החודש בכללי: Karunesh - Beyond Heaven Moon Temple - Karunesh Madboojah Project - Raul Lady Gaga Paparazzi PARODY Emo (Like A Nazi) ~ Rucka Rucka Ali אחד המצחיקים אדם החודש: אלולה, וונדי ומז'ין בעיקר. חודש נובמבר משהו שאת מצפה לו החודש: שיהיה טוב .. ולהמשיך להרזות 3: משהו שאת לא מצפה לו החודש: הכאבי ראש האלה \: גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ~ריסיםריסים~ כןןןןןןןןןןןןןןןן *~* כבר הספקת להיות חולה? כה \= מה את מאחלת לעצמך: רק טוב חחחע מה את מאחלת לפורום החמדמד: הרבה אושר בריאות וכושר 3:

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהתפקדות חורפית ../images/Emo187.gif

כללי שם ראשון: רוחמה הסקסית כינויים: רוחי, רוחה.. פחפח, תומי. :) תאריך לידה: 31.7 גיל: 15 ואהה.. כמה זמן עבר מאז יולי? OO" מזל: ליונססס עיר\\יישוב\\קיבוץ\\מושב\\חור מגורים: גזר משקעים בע"מ דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) מהממ.. מי שרוצה שתבקש P: תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי
-קרדיט לתהילה על ה'כללי'- חודש אוקטובר איך היה החודש מ- 1 עד 100: וואאאא, 90 איך היה חודש במילה אחת: גדווווווווווווווול משהו
שקרה החודש:
עידן, אנפאזה, פאזה מורגנה ואילת והכל P:, התקבלתי למד"א יוהו קורס 60 שליטה XD משהו
שקרה החודש:
מבחנים ולימודים וכדורים ובלעעע אחד גדול. התחדשות החודש: 2 דיסקים חדשים. אולי ארבעה בעצם O: מאז סוכות 2. ואממ.. תכשיטים ואיפורים ובגדים לחורף וכאיילה D: אלבום החודש: only by the night - KOL ספר\\סרט\\סדרת החודש: שיער! הסרט [כמעט] הכי טוב שאי פעם הופק, אני מתה על זה
שיר החודש של טוקיו הוטל: אממ..... phantom rider חח סופסוף היה לי זמן להקשיב לדיסק.. שיר החודש בכללי: smile lines- incubus אדם החודש: מיי מאם, מיי סיס, מיי פרנדס..
חודש נובמבר משהו שאת מצפה לו החודש: להתחיל פיתוח קול ולחזור לגיטרה, אממ.. חנוכה?
משהו שאת לא מצפה לו החודש: מבחנים בכל המקצועות הריאלים יימח שמו של מי שהמציא את בצפר
גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ~ריסיםריסים~
כבר הספקת להיות חולה? זה בא והולך XD מה את מאחלת לעצמך: שאצליח במבחנים, שלא יהיה קשה מידי בקורס אחרת אני אמצא את עצמי מוציאה לטיול כלבי רחוב
מה את מאחלת לפורום החמדמד: שיתברך ויתגדל ויתפרח ויהיה סבבה. גאד כמה זמן לא ראיתי הפיג'מות. שיהיה לכן חודש מקסים

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif smile lines- incubus ../images/Emo99.gif

ואיפה התמונה שלך בדיוק ?
תתחדשי על הכל, חודש מדהים תומי.

ברריי xD

New member
../images/Emo214.gif כן המפקד ../images/Emo195.gif

כללי
שם ראשון: בר -_- כינויים: שניצל , נחמי , ראסטה , פאס ועוד :) תאריך לידה: 24.8 גיל: 14 וקצת :O מזל: בתולה ^^ עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: חור ליד רחובות |: דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) לכווולן יש P: תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי אייייככס
חודש אוקטובר
איך היה החודש מ- 1 עד 100: 95 ~_~ איך היה חודש במילה אחת: מגנייב D; משהו טוב שקרה החודש: הופעה של כמעט מלאכים :) ציונים טובים בכמה דברים עווד.. משהו רע שקרה החודש: לחץ .. זה היה אחד החודשים הלחוצים שיש |: התחדשות החודש: וואי .. קניתי מלא החודש .. כל מיני דבריים .. ~עצלנית מכדי לכתווב XD ~ אלבום החודש:
ספר\סרט\סדרת החודש: כמעט מלאכים ^^ שיר החודש של טוקיו הוטל: Dark Side Of The Sun שיר החודש בכללי: Metro Station - Seventeen Forever אדם החודש: כוווולם [:
חודש נובמבר
משהו שאת מצפה לו החודש: סמינר רבין, העצרת , וסתם שיהיה ממגניייב D: משהו שאת לא מצפה לו החודש: לא יוודעת .. גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ~ריסיםריסים~ ככככככככןןןן
אנניי מתה על גששם ^^ כבר הספקת להיות חולה? כן |: מה את מאחלת לעצמך: שהייה אחלה חוודש ^^ מה את מאחלת לפורום החמדמד: גם ^^ חודש מדהים לכולן

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif יאללה גם אני ../images/Emo13.gif

~משקיעה~ כללי
שם ראשון:
מיש מארץ קיש.
|~תדמיינו כאן סמיילי של קיש~| כינויים: מיש, מוש (בן ארי, לא סתם) מישקה, מישו, מישי?
תאריך לידה: 15.10.93
עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: קריות אעש!@
דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) Mishel Kaulitz פייסבוקקקק תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי, טוב טוב... הינה נו חחחחחחח ישן ישן ישן XD חודש אוקטובר
איך היה החודש מ- 1 עד 100:
מעולה חלקית. איך היה חודש במילה אחת: אממ... וואו O_O משהו
שקרה החודש:
ראיתי את הסרט של מייקל ג'קסון, קניתי את 2 הגרסאות סופר דלוקס של טוקיולס, קיבלתי פול כסף מהיומולדת. מזכיר לי, היומולדת XD, והחבר..
משהו
שקרה החודש:
משהו שלא לדיון בפורום. ושהיה לנו ים בכניסה לבצפר ואין יציאה אחרת. הורדנו נעליים, גרביים, משכנו מכנסיים למעלה ונכנסו במים קפואים בשיא הגשם.
התחדשות החודש: HUMAAAAAANOID המוסלמי ו HUMANOID האמריקקי XDDD אלבום החודש: הומאנואיד, כאילו, ברור.
ספר\סרט\סדרת החודש: THIS IS IT! ללא ספק!!
שיר החודש של טוקיו הוטל: אליאן! (עם סימן קריאה! לא סתם! אם לבחור שיר אחד, זה לגמרי הוא.)
(וגם ויר שליסן אונס איין) שיר החודש בכללי: וואו. אממ, כל מייקל ג'קסון למיניהם. פלסיבו, מיי כמיקל רומאנס. She's not me ביי מדונה
ות'אמת כל החודש שמעתי יותר את האלבומים החדשים של טוקיו. שאר האומנים, עמכם הסליחה.
אדם החודש: דנדי המהממת, החבר החדש, וכל מי שתרם לאושרי החודש D: חודש נובמבר
משהו שאת מצפה לו החודש:
לעשות רוק! ולקנות את הדיסק החדש של פאראמור כבר!
משהו שאת לא מצפה לו החודש: גשם? שיפסיק כבר? פליז?
גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ~ריסיםריסים~ ממש לא.
כבר הספקת להיות חולה? אני חולה חלקית מאז שהתחיל הגשם. ~אפצ'י כל היום~
מה את מאחלת לעצמך: שאני אכתוב הרבה, שטוקיו יזכו ב-EMA, שאני אקנה את ברד ניו אייז של פאראמור, שיהיה לי טוב ושילך לי במבחן בהיסטוריה יום חמישי
מה את מאחלת לפורום החמדמד: שלא יתייבש שוב!
שיהיה לכולנו חודש מדהים
~אולי אני לא בלונדינית אבל אני סתומה ברמות. רק עכשיו מצאתי את האייקונים בעיצוב החדש של הפורומים!~ ~רצהלחדרכושרבטיסהכאילו!~

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif מיש המושלמת. ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחח... הומנואיד המוסלמי
אליאן זה אחד השירים הכי מדהימים שיצאו באלבום החדש *-* חודש מדהים.

../images/Emo54.gifאניי :)

שם ראשון: סטסיייי כינויים: סטסייייייי D: תאריך לידה: 24.06.92 גיל: 17 מזל: סרטן עיר\יישוב\קיבוץ\מושב\חור מגורים: בין אשדוד לרחובות כזה דרכים ליצור קשר: (מסן, אייסי, פייסבוק, מקושרים...) פייס - http://www.facebook.com/search/?q=stasi+konrad&init=quick מסן - [email protected] תמונה (חובה ): תמונה שלכן בנות, ואל תגידו שלא אמרתי בנות באמת שניסיתי 5 פעמים להעלות תמונה, זה פשוט לא נותן לי -קרדיט לתהילה על ה'כללי'- חודש אוקטובר איך היה החודש מ- 1 עד 100: 100000000 איך היה חודש במילה אחת: מדהייים משהו טוב שקרה החודש: פולין כאילו דה D: משהו שקרה החודש: כלום התחדשות החודש: צעיפים, בגדים, ומלא מזכרות מפולין אלבום החודש: - - - ספר\סרט\סדרת החודש: הנער במדי הפסים, פשוט מדהים שיר החודש של טוקיו הוטל: שמישהו ישלח לי כבר ת'שירים החדשים
שיר החודש בכללי: אביתר בנאי - יש לי סיכוי Billy Talent - Rusted From The Rain Coldplay - Don't Panic Metro Station - Kelsey אדם החודש: שני היקרה, משפחה, ומושא אהבתי
חודש נובמבר משהו שאת מצפה לו החודש: להתחיל ללמוד נהיגה? משהו שאת לא מצפה לו החודש: עבודה, מבחנים, קור גם לך הגשם עושה כזאת תחושה טובה על הלב? ~ריסיםריסים~ לא
רק כשאני יודעת שכולם בבית כבר הספקת להיות חולה? לא! הדבר הכי הזוי בעולם, הרגע חזרתי מ-5 מעלות קור ולא הצטננתי מה את מאחלת לעצמך: לשרוד ת'עבודה, לשרוד ת'מבחנים, ולאמץ חבר חמוד מה את מאחלת לפורום החמדמד: שיפרח D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה