חדשות

../images/Emo188.gifחדשות../images/Emo188.gif

מה זה המזג אוויר המפחיד הזה ?!
מי היה מאמין שדווקא Dance Floor Anthem, מכל הסינגלים של GC, יהפוך לסינגל המצליח ביותר שלהם ? הסינגל, שיצא ב-10 למאי (2007), עדיין חזק במצעדים בעולם . ותתפלאו - לא , לא רק באוסטרליה . נכון ל-6 בנובמבר , הסינגל נמצא במקום ה-31 במצעד 100 הסינגלים הדיגיטליים החמים של בילבורד (אחד המצעדים החשובים בהחלט). כמו כן, הסינגל הפך לסינגל שנכנס להכי הרבה מצעדי בילבורד מתוך כל הסינגלים של GC, ואף הגיע למקום שני במצעד הסינגלים האוסטרליים . הסיבה שזה כל כך מדהים היא בגלל שהסינגל יחסית שוחרר לפני המון זמן, והוא בכל זאת נשאר יציב במצעדים . אתם גם צריכים לזכור שלGC היו המון סינגלים שהצליחו במצעדים כאלה (I Just wanna live, The Anthem, Lifestyles) , וזה לא היה הכי סביר שהם יחזרו אחרי שלוש שנים בלי תקליט , והסינגל השלישי שלהם יצליח ברמה כזאת . נקווה שמיזרי יטפס במצעדים גם ! (למרות שהבחירה הנכונה לדעתי הייתה צריכה להיות BHP) הנה הטלבה המלאה של בילבורד : BILLBOARD HOT 100 (15/12/2007 Chart) 1 1 KEYS*ALICIA NO ONE 3 2 BROWN*CHRIS KISS KISS 2 3 TIMBALAND FEATURING APOLOGIZE 4 4 FLO RIDA LOW/JEALOUS 6 5 CAILLAT*COLBIE BUBBLY - SINGLE 7 6 FERGIE CLUMSY 8 7 KANYE WEST FEATURIN GOOD LIFE 5 8 SOULJA BOY TELL'EM CRANK THAT - SINGLE 9 9 RIHANNA FEATURING N HATE THAT I LOVE YOU 11 10 FINGER ELEVEN PARALYZER 12 11 JORDIN SPARKS TATTOO 10 12 BABY BASH CYCLONE 13 13 WEST*KANYE STRONGER - SINGLE 14 14 TIMBALAND FEATURING THE WAY I ARE 16 15 J. HOLIDAY BED - SINGLE 15 16 MATCHBOX TWENTY HOW FAR WE'VE COME - SINGLE 33 17 TIMBERLAKE*JUSTIN UNTIL THE END OF TIME 17 18 PLAYAZ CIRCLE FEATU DUFFLE BAG BOY 25 19 TREY SONGZ CAN'T HELP BUT WAIT 21 20 BEDINGFIELD*NATASHA LOVE LIKE THIS 24 21 PLIES HYPNOTIZED 18 22 DAUGHTRY OVER YOU 19 23 THE-DREAM SHAWTY IS DA SH*! (10) - SINGL 23 24 TAYLOR SWIFT OUR SONG 22 25 DJ KHALED FEATURING I'M SO HOOD 36 26 BLIGE*MARY J. JUST FINE 31 27 SEAN KINGSTON TAKE YOU THERE 20 28 FERGIE BIG GIRLS DON'T CRY 46 29 ALICIA KEYS LIKE YOU'LL NEVER SEE ME AGAIN 30 30 PINK WHO KNEW 26 31 GOOD CHARLOTTE I DON'T WANNA BE IN LOVE (DANC 37 32 JEAN*WYCLEF SWEETEST GIRL (DOLLAR BILL) 29 33 MAROON 5 WAKE UP CALL 32 34 SOULJA BOY TELL'EM SOUJA GIRL 27 35 50 CENT AYO TECHNOLOGY 28 36 CARRIE UNDERWOOD SO SMALL 39 37 SANTANA FEATURING C INTO THE NIGHT 40 38 SUGARLAND STAY 38 39 KENNY CHESNEY DON'T BLINK 43 40 PARAMORE MISERY BUSINESS - SINGLE 45 41 COLE*KEYSHIA SHOULDA LET YOU GO 35 42 FABOLOUS FEATURING BABY DON'T GO 34 43 NICKELBACK ROCKSTAR re 44 TAYLOR SWIFT TEARDROPS ON MY GUITAR 41 45 CASSIDY MY DRINK N' MY 2 STEP 56 46 BOW WOW & OMARION GIRLFRIEND 63 47 BRITNEY SPEARS PIECE OF ME 48 48 DJ FELLI FEL FEATUR GET BUCK IN HERE 50 49 GEORGE STRAIT HOW 'BOUT THEM COWGIRLS 54 50 LINKIN PARK SHADOW OF THE DAY
באתר הרשמי הודיעו חברי הלהקה כי הקליפ של Keep Your Hands Off My Girl קיבל מעמד זהב מערוץ MTV, מה שאומר ששידרו אותו יותר מ-3000 פעמים בערוץ :] www.goodcharlotte.com
קרן מאדן-ריצ'י התגלה כדבר רציני בהחלט מצד ההורים לעתיד , לאחרונה הם עשו מסיבת הפתעה לתריסר נשים בהריון מעוטות יכולת .
עם כל ההצלחה הזאת מסביב, לא הגיע הזמן שנעשה משהו כדי שישמיעו את GC ברדיו ? כל מי שיש לו רעיונות - יאללה . חנוכה שמח !

WalkingOnWater

New member
תודה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo110.gif

אני אוהבת אותך!! ס'מגניב הקטע עם DFA...

וואי מגניב ../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif

תודה על כל העידכונים :) [איך Who knew של Pink נמצא שם ?
הוא ממש ישן !] ואפשר להתחיל בזה שנתקשר לגלגל"צ ונבקש שישמיעו את DFA

גם אני תהיתי לגבי השיר של פינק

אבל המקורות נכונים . יש שם שירים חדשים כמו של אלישיה קיז וסולג'ה בוי . צריך כבר לעשות משו עם הגלגלצ הזה ! אני פשוט יודעת שDFA יכול להצליח בארץ .

SainTonix

New member
כל זה בזכות המעריצים, אם לא שמתם לב,

כל כמה ימים במייספייס ובכל אתר של גוד שארלוט הלהקה עושה מרתונים של בקשות ברדיו, כמו הודעות שרשרת של "להעביר לכל החברים לבקש GC ברדיו" או משהו כזה, Ten days radio attack כמו שדינו כתב במייספייס. אז המעריצים שתפו פעולה והחזירו את הסינגל למצעדים =)

יאפ , אני חייבת לומר שגם הסיבוב הופעות עם

ג'סטין נורא עזר . הם חשפו את עצמם למלא מעריצים חדשים שעזרו גם עם כל הקטע של ההשמעות . אני אוהבת שGC מקבלים את הכבוש שמגיע להם

lilmama

New member
תודה! חג שמח3> ../images/Emo24.gif

הם כ'כ מקסימים שניהם עם הקרן הזה! גורם לי גאווה XD אני מזמן אמרתי שצריך להכניס את Dance Floor Anthem לגלגלצ ושהוא ממש מתאים. צריך את המספר ולהתקשר כל יום. :)

היה לי את המספר פעם .

ועכשיו אין לי מושג איפה הוא
אם יש לך אותו, צרי איתי קשר בבקשה :] וחג שמח

המממ לי יש ../images/Emo115.gif

המספר הוא 03-765-3597 אפשר להתקשר בימים א'-ד' בשעות 13:00-16:00
ולכל מי שמודאג - זה רק מענה קולי, אתם לא עולים לשידור או משהו. אם אתם רוצים לדלג על כל הבירבורים תלחצו ישר 1.

אני אפתח שרשור חדש בשביל זה אחר כך -

לא רוצה להעמיס על הפורום, יותר מידי שרשורים חדשים S: יום ראשון אני אעשה את זה :] אגב, אפחד לא פתח סיכום שבועי . בלה ?

תודה =]

יא כל הכבוד לגוד שארלוט! אני מקווה שהם יתחילו להכנס גם אצלנו למצעדים..

אין דבר כזה "מקווה" , אנחנו צריכים

לעשות משו. קחו בחשבון שאנחנו המעריצים שלהם בארץ, איך יתחילו להשמיע אותם אם אנחנו לא מבקשים ? לא נגדך כמובן :)
חג שמח !

מה אנחנו בדיוק צריכים לעשות?

אני כל הזמן מסתכלת במצעדים של הרדיו ועדיין לא ראיתי שם שיר של גוד שארלוט
.. מה את אומרת שנלך לעשות הפגנה מול רדיו 100FM שישימו שירים של גוד שארלוט? XD חג שמח גם לך

חחח לא ממש .

אני אפתח שרשור על זה יום ראשון אבל בעיקרון מתקשרים לגלג"צ כל יום , כמה פעמים כל יום , ומבקשים את השיר של GC במענה הקולי . כשהם רואים שיש ביקוש הם שמים את השיר ומאוחר יותר אפילו מכניסים אותו למצעדים וכאלה . אבל אם בא לך לעמוד מול המשרדים של 100FM עם שלטי אזהרה שאם לא ישמיעו אותם אנחנו נתאבד, סבבה ! קראי לי אני אעזור לך

fat lip

New member
וואווו איזה יופי!!:D

תודהה! אנשים אנחנו באמת צריכים לעשות משהו בקשר לרדיו בישראל. דרך אגב אנשים יודעים על קיומם בארץ. נכנסתי לחנות של פוקס בקניון הזהב והיה שם את DFA! אבל זה היה דיסק.

נו אז מה ../images/Emo6.gif

כששמתי שירים בביצפר שלי (והביצפר שלי די גדול , איזה 1700 איש), כל הפסקה הייתי שמה שיר אחר של GC . ואחרי יומיים ראיתי את DFA בשין של איזה פאקצה שאני שונאת וכמעט התאבדתי

למעלה