חורף באימון ?

tlingit

New member
../images/Emo188.gif חורף באימון ? ../images/Emo182.gif

יש אנשים שהחורף או חלק מסממניו לא עושה להם טוב, אולי אפילו רע לפעמים קוראים לזה דיכאון חורף, לפעמים סתם עגמומיות עונתית
בעיניכם זהו נושא שאימון אישי יכול לתרום לו או עשיף להיעזר בדיסציפלינות אחרות - טיפול באור, פסיכולוגיה, רפואה אלטרנטיבית וכן הלאה? אם כן באימון, לאן כדאי לקחת אימון כזה? למה כדאי לשים לב לעומת אימונים אחרים או שאין הבדל? רעיונות, מחשבות, שיתופים מנסיונכם יתקבלו בברכה

PbD

New member
גאות ושפל - מחזורים בטבע

אני הייתי לוקח אימון שכזה לפרספקטיבה על מחזורים: באילו שעות של היום המתאמנ/ת מרגישים שהם בשיא (למשל עפרונים מול ינשופים - שעות הבוקר.שעות הלילה) ובאילו שעות הם מרגישים שהיכולות שלהם בשפל (אצל מרבית האנשים - לאחר הארוחה העיקרית)
באילו עונות של השנה הם מרגישים שהם פעילים טוב יותר ובאילו עונות הם מרגישים שהם פועלים פחות
אילו תקופות של החיים בעיניהם היו תקופות שבהן היו בשיא יכולתם ובאילו תקופות היו ביכולות מופחתות
אפשר לתאר את המחזורים במילים, בציור או כגרף. ומול התיאורים - כיצד המתאמנ/ת התמודדו עם נקודות השיא והשפל? מה סייע להם לנצל את השיא ולצאת מהשפל?

Rוני

New member
שנים, שנים

איזה מזל שיש את הפורום הזה אהבתי את השאלות ואני תוהה לגבי התשובה לשאלה האחרונה. מנסה לחשוב על עצמי, שלא אוהבת חורף במיוחד, ויכולה לענות שמה שהכי סייע לי לשנות את מצב הרוח, היה האביב

Y A R A

New member
אחלה מין אחלה

בתור מעריצת חורף מושבעת, אין יותר כיף מלאמן בטלפון ולקבל השראה מן טיפות הגשם המתגודדות על החלון, מן העץ שעליו נראים ירוקים ומבריקים יותר, מן הניקיון של שטף המים ומריח הגשם הרענן. מה עוד אפשר להשקות את המאומן? איזה גשם הוא רוצה ? מה הוא רוצה לשטוף? לנקות? מה הוא רוצה להשקות?איך הוא מחמם את עצמו? איך הוא מחמם אחרים? שנינו יחד תחת מטרית אימון אחת ...

למעלה