חלומות/סיוטים וכל שאר האימות

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo188.gif חלומות/סיוטים וכל שאר האימות

החורף הגיע ועם זאת האוייר הקרה של .. ה.. פחד- ברקים ורעמים.. גורם לנו לחשוב.. להכנס לסרטים.....
עכשיו
- על איזה חלום אתם חלמתם על אחד מסרטי מתח ואימה שהבעית אותכם? יאללה ספרו ושתפו!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מפקיצה...../images/Emo127.gif

כרגע אני לא זוכרת...אבל היו כאלה לצערי..
אחלה רעיון לשרשור

WhiteSnake 85

New member
סיוט מתמשך...

תעזרו לי חברה, אני אובד עצות. חלמתי את הסיוט הנוראי ביותר שהיה לי בעקבות סרט אימה. אני לא יודע מה לעשות, אני לא מסוגל ללכת יותר בחושך לבדי. עזרה בבקשה. ראיתי קרוסרואדס עם בריטני ספירס ומאז אני לא שלם, איבדתי חלק בהיגיון שלי. הצילו!!!!

Thestral

New member
אז ככה...../images/Emo108.gif

אחרי שראיתי את פסיכו בפעם הראשונה, באותו לילה כל פעם שנרדמתי ראיתי את הזקנה עם הסכין מחוץ לחדר שלי
אז נשארתי ער עד 5 בבוקר

יש לי סיוט קבוע

שחוזר אליי פעם בכמה זמן, בעקבות הסרט "קנדימן", האבסורד הוא שראיתי את הסרט בילדותי (בתקופה שאבא לא הרשה לראות סרטי אימה), אני לא זוכרת מהסרט כלום, אני זוכרת משהו אם מראה ואיזו פעולה שצריך לעשות מולה ... אני יודעת שהיתה איזו סצינה בשירותים עם דבורים, כי משם הסיוט התחיל, ועם הדמיון המפותח שלי זה התגלגל לדברים מפחידים עוד יותר... הסיוט הראשוני- אני נכנסת לשירותים ומתוכם יוצאים מליוני דבורים. הסיוט התפתח עם הזמן למליוני נחשים שיוצאים מהשרותים, ואחר כך הסיוט הפך להיות על נחש אחד גדול שיוצא משם... אבל מה שעולה על כולם זה הסיוט במתכונת העדכנית ביותר- יצור מפחיד עם גוף של נחש ענקי וראש של אדם (מישהו שלמד איתי בשכבה) שיוצא לי מהשרותים בזמן שאני שם! את הסיוט הזה אני עדיין חולמת, וכשאני לבד בבית אני אפילו פוחדת ללכת לשרותים (לפעמים) ואני כבר עברתי את גיל 18!!!! אגב- אהלן
אני שרון, ראיתי הרגע סרט מדהים עם ניקול קידמן-"האחרים" שודר בסינמה 3, כל כך התלהבתי מהתסריט שהייתי חייבת להמליץ למישהו, ומכיוון שכולם ישנים\לא בבית\לא זמינים, ואני יודעת שלא ארדם עד שהוציא את זה נכנסתי לפה (גם כדי לראות אם עוד מישהו דיסקס על הסרט) אז- אני ממליצה בחום! סרט יפה, תסריט יצירתי ביותר! אווירה שמדביקה אותך לכיסא (במקרה שלי למיטה, מכוסה בפוף הדוק הדוק) משחק נהדר במיוחד של ניקול. מתחילת הסר ועד סופו (עם דגש על "סופו") נהנתי.

miss i

New member
יום המתים 1, 2

לפני שנים רבות, עוד כשהייתי ילדה בכיתה ח', חלמתי חלום שזעזע אותי כל כך, עד שהייתי צריכה למצוא לעצמי תראפיה כדי לצאת מההלם (העליתי את הכל על הכתב - אני כבר לא יודעת איפה החומר הכתוב). בחלומי אני צועדת לקראת עוד יום שגרתי בבית ספרי, אך בדרכי לשם, אני פוגשת בילדה שלמדה איתי בכיתה. "היום אי אפשר ללמוד - היום מוציאים את המתים." אני זוכרת שנדהמתי מתוכן דבריה, אך יותר מכל, נדהמתי מכך ששכחתי את היום המיוחד ההוא. במקום ללכת הביתה מיד, צעדתי לאט אל תוך הכניסה. כבר כשהגעתי לפתח המסדרונות, הרחתי ריח חריף של חומרי חיטוי, וראיתי אנשים בחלוקים לבנים דוחפים אלונקות - עליהן גופות עטופות בפלסטיק לבן. המשכתי לצעוד, וירדתי לקומת המרתף במדרגות אפלוליות. בעודי צועדת במסדרון, משתדלת שלא להביט אל תוך החדרים, לא יכולתי שלא להבחין מזווית העין, באנשים העוסקים בהוצאת הגופות מתוך תאי הקירור, ומעמיסים אותן על גבי האלונקות. מרוב פחד, רצתי בחזרה לכיוון המסדרון בקומת הכניסה, ויצאתי החוצה. בחוץ נגלה לעיני מחזה מעורר בעתה: מסביב למגרש הספורט, נחפרו קברים רבים, ואותם האנשים בחלוקים הלבנים עסקו בהנחת הגופות בתוכם. אני עדיין זוכרת שתוך כדי חלימה, ידעתי שאני חולמת, אבל התחושה הייתה כל כך אמיתית, והפחד היה מאוד מוחשי. בכל מקרה, אני זוכרת שמספר לילות לאחר מכן, חלמתי חלום נוסף, המזכיר מאט את החלום הנ"ל. הפעם, הייתי בחוף הים, ואני במהלך ריצה או מירוץ כלשהו. הפעם הגופות הוצאו מתוך הים, והונחו על החוף, כשהן עטופות בפלסטיק לבן, כמו בפעם שעברה. אני לא זוכרת איך החלום נגמר, אבל אני זוכרת שהייתי פחות מפוחדת.

למעלה