כי המזג האוויר כאן קצת מזכיר.. 6.10.07

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo188.gif כי המזג האוויר כאן קצת מזכיר.. 6.10.07

את אותו יום שבת הזה שמתארגנים בו ליום המאושר ביותר, שהיה (לפחות לי) לכם בחיים. איפה אתם הייתם בתאריך הזה? חוויות מההופעה, למי שבא לספר. חוויות למי שלא הלך ונשאר בבית. איך אתם העברתם את שלושת הימים האלה, של ההגעה, ההופעה וירושלים... ספרו גם איך הכרתם את להקתנו האהובה. יכול להיות שרשור נחמד. שתפו איתי פעולה.
קדימה, להחיות את הפורוםםםםםםםם!

e t a

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo11.gif../images/Emo5.gif../images/Emo122.gif

רק שתבינו כמה שהחיים בעולם הזה לא הוגנים. התחלתי להעריץ אותם משהו כמו חודש אחרי ההופעה.

Xx Haley xX

New member
../images/Emo17.gif נאפ, נו טוב~

באותו היום משום מה הייתי בהופעה.XDD ואין לי מושג אבל חצי מהאנשים שם הכירו אותי ודיברו איתיXD. הרגשתי סלבז~ לא באלי לספר מה היה מסיבה פשוטה- אין לי כוח.XD ואיך הכרתי את ט"ה? אתם כבר יודעים נו - מדבליש, ליפני.. הפסקתי לספור את השנים. תחשבו לבד.XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהו, לא, חברים יקרים שלי,

לא משנה מה תגידו, אתם לא הייתם יותר אומללים ממני באותו יום
התחלתי להעריץ אותם משהו כמו 3-4 חודשים לפני. ולא יכולתי ללכת להופעה. למה? שאלה טובה. היה לי תור בפאקינג שגרירות גרמניה בשביל לחדש איזה דרכון מסריח! ואיפה הקץ'? שזאת השגרירות הגרמנית! כל החדרים שם היו מלאייייייייםםם, זאת אומרת, מפוצצים [!!!] בפוסטרים וכרזות וכל דבר אפשרי שניתן לתלות אותו על הקיר - הכל טוקיו הוטל! רק בשביל להזכיר לי שאני לא יכולה ללכת! דאמ. פשוט רציתי לבכות כשהייתי שם. FIN. >_>"

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif את הסיפור שלך עדיין לא שמעתי!

והוא ענק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD רוצה להסביר קצת יותר? בשל אי הנסיעות לעיתים קרובות שלי, אין לי מושג איך מחדשים דרכון. איזה חדרים יש שם? ולמה דווקא שגרירות גרמניה? ספרי למיש חסרת הידע!

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמממ... טוב, אז סבא שלי גרמני,

והדרכון הגרמני, למי שלא יודע [גבותגבות, תקנאו
], תקף בכל העולם כמו ויזה. ובאותה שנה טסתי לארה"ב, ואופקורס, הייתי צריכה לחדש את הדרכון. אבל פאקינג באותו היום של ההופעה
ואמממ... זה פשוט חדר אחד די קטן עם מלא חלונות כאלה כמו בנתב"ג במעבר דרכונים, [כמה אירוני..], עם נשים גרמניות זקיינות כאלה שמורחות אותך שעה על השם משפחה. אחד הימים הנוראיים בחיי.

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif לי יש צרפתי O_O

והוא דיי תקף לאיחוד האירופאי בלבד או משהו כזה או שזה האזרחות? אין לי שמץ XDD מזכיר לי בפעם האלף שאני צריכה להוציא כבר תעודת זהותתתתתתתת אינעל העולם קיצר, מגניב לך תומי XDDD משתתפת בצערך על הזקנות חחחחחחחחחחחחחח 333333333333>

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifהופה הופה ~גבות~

סח עלייך
אבל בתכל'ס, אם את יוצאת מהארץ זה נקרא דרכון אירופאי, אז זה בערך אותו דבר, רק האזרחות שונה :p

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif הווו... איזה יום מושלם ../images/Emo99.gif

אני לא אתחיל לספר פה את הכל על אותו יום, משום שכבר עשיתי זאת מספר פעמים, לכן אענה פשוט על השאלות.
איפה הייתי בתאריך הזה: הייתי ביחד עם אחותי הגדולה (שסתם נדחפה
) ובת דודה שלי, בהופעה של הלהקה האהובה שלנו.
חוויות מההופעה: במילה אחת
מדהים
אני בחיים לא אשכח את ההופעה הזו, ואת ההתרגשות שלי באותו יום
איך העברתי את שלושת הימים האלו: בהתרגשות, בקפצוצים, בשימחה וצעקות שלא ניתן לתאר, וכל זה רק כי הם בארץ XD ולחשוב שרק 4 חודשים לפני שהם הגיעו להופעה הכרתי את הלהקה.
איך הכרתי את הלהקה: הכרתי את הלהקה דרך השיר Ready Set Go שהושמע באותו זמן ברדיו, ואחרי ששמעתי את השיר והייתי חייבת לדעת מי שר אותו - התחלתי לחקור עליהם ומשם הכל התחיל
מישהי זוכרת את זה
?

זוכרת את היום הזה..../images/Emo168.gif

כיום המשוגע בחיי XDD זה היה שלושה ימים אחרי היומולדת שלי, ובאותו זמן גם עבדתי, אז ישר כשקיבלתי את המשכורת רצתי לקסטל שם וקניתי את הכרטיס. אם אני זוכרת נכון הכרטיס עלה איזה 200 ש"ח או משהו לא? קיצר, אני לא זוכרת כמה הבאתי למוכרת, אבל היא החזירה לי עודף הרבה יותר ממה שהיא הייתה אמורה, אז יצא ששילמתי אולי רבע או חצי מעלות הכרטיס
אף אחת מהחברות שלי לא אהבה אותם, אז לקחתי מונית ובאתי לבד, וכשהגעתי (זה היה תשע או עשר בבוקר) היו מלא אנשים כבר, קיצר הגעתי לשם והתיידדתי עם כמה בנות מהפורום (האמת היא שאני כבר לא זוכרת מי אלו היו ><, למרות שנראה לי שהן כבר לא פה), וככה חיכינו בחום המחניק עד שמונה בערב, ואז נפתחו הדלתות כולם התפרצו פנימה כמו עדר בהמות, הדלת כמעט נפלה לי על הראש, אבל הצלחתי לברוח פנימה בשנייה האחרונה, רצתי בטירוף והגעתי לשורה הראשונה בצד. כולם דחפו ומחצו, אבל אני אמרתי שאני לא זזה מהמקום ויהי מה! חח וכל ההופעה כולם צרחו, ורציתי גם אז צרחתי XD וכמעט טפסתי את המפרט של טום ושל גיאורג, אבל העיפו אותי לכל הרוחות ~.~"

למעלה