כלב|הכר את החבר

יסמין122

New member
../images/Emo188.gifכלב|הכר את החבר../images/Emo107.gif../images/Emo188.gif

שלווווווווווווווווווווווווווווווווום
קודם כול תודה רבה לרוית שהתארחה פה בשבוע שעבר
לאירוח של רוית ליחצו פה
והיום האורחת החדשה שלנו היאא
אביה
המוכרת לנו כ
Aviyush את השאלונים אתם יכולים לקחת מפורם סקרים ושאלונים
מי שעדיין לא נרשם ורוצה להירשם מוזמן לשלוח לי הודעה למסרים

יסמין122

New member
שאלון חמוד../images/Emo26.gif../images/Emo24.gif

שם: מקום מגורים: פירסינג: קעקוע: צבע שיער: עיניים: אחים\אחיות: תוכנית אהובה: דברים שאת שונאת: משפט לחיים: חייה אהובה: בית ספר: מזל: מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: זמר/זמרת מועדף/ת..? סוג מוזיקה מעודף? שיר אהוב? חברות הכי טובות: האם??- את דלוקה על מישהו? את רוצה לגור במקום אחר?: את חושבת להתאבד?: אהבה ממבט ראשון?: את רוצה פירסינג?: האם את מתחרטת על משו שעשית?: אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: מה את עושה כשאת עצובה?: איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: שיעור אהוב: בושם אהוב: יש חבר: האם אי פעם.. עישנת?: התגעגעת למישהו? שיקרת? אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: בכית בסרט: נכשלת במיקצוע: רצית ליהיות המין השני.? בכית על בת?: בכית על בן?.: ביקרת בארץ אחרת?: נרדמת בשיעור?: עשית אמבטית קצף: נשארת ערה כל הלילה: קורנפלקס אהוב: צבע אהוב: חנות\חברה מעודף? מסיבה או סרט? חורף\קיץ?: בית ספר או חופש: טעם גלידה אהוב? סנדל או נעל?: טלויזיה או מחשב?: חוף או הרים?: אמא או אבא?: לישון או לקום?: מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה? למה בכית? מי עצבן אותך בפעם האחרונה? מי שיקר לך? עם מי דיברת בטלפון? היה אצלך? ישן אצלך? האחרון שהיית אצלו? האחרון שישנת אצלו? האם אי פעם- היית פעם בירח? רכבת על פיל? רכבת על גמל? האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: הכי כיף להיות איתם: אתה חושב עליהם המון: את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: מה השעה עכשיו: תפוח או בננה: שחור או לבן: סתיו או אביב...: רעש אחרון ששמעת: בשר או חלב: דברים מועדפים:- ממתק אהוב: סרט:

Aviyush

New member
היי../images/Emo13.gif

שם: אביה מקום מגורים: ת"א פירסינג:
קעקוע:
צבע שיער: שטני עיניים: חומות אחים\אחיות: 2 אחים תוכנית אהובה: חברים
דברים שאת שונאת: אנשים שחצנים ושקרנים, מחבלים, יתושים, רונה לי
משפט לחיים: חייה ותן לחיות
חייה אהובה: חתול בית ספר: אליאנס מזל: בתולה מה הדבר הראשון שאת עושה שאת קמה בבוקר? עומדת שעה ליד המזגן חח מה הדבר האחרון שאת עושה לפני שאת עולה לישון: מצחצחת זמר/זמרת מועדף/ת..? זה משתנה מלא... אבל אני מאוד אוהבת את מרי ג'יי בלייג' וסלין דיון סוג מוזיקה מעודף? היפ הופ וכאלה שיר אהוב? it must have been love ו- time of my life שני שירים ישנים מאוד אבל מדהימים חברות הכי טובות: חן, דנה, ענבל וקורל האם??- את דלוקה על מישהו?
את רוצה לגור במקום אחר?: בארץ ממש לא.. אבל הייתי רוצה לגור בחו"ל את חושבת להתאבד?:
אהבה ממבט ראשון?: אולי.. אבל לא קרה לי את רוצה פירסינג?:
האם את מתחרטת על משו שעשית?:
אם מישהו פוגע בך את שומרת טינה או סולחת?: תלוי מי ותלוי מה
מה הכי קשה לך לסלוח עליו?: שפוגעים בי, בכבוד שלי ובאמון שלי מה את עושה כשאת עצובה?: רואה סרט טוב איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך: היו כל מיני שיעור אהוב: מתמטיקה
בושם אהוב: lacost יש חבר:
האם אי פעם.. עישנת?:
התגעגעת למישהו?
כ"כ הרבה שיקרת? מי לא? אמרת אני אוהבת אותך והתכוונת: לא במובן רומנטי בכית בסרט: מלא נכשלת במיקצוע: לא במבחן רצית ליהיות המין השני.? כן בכית על בת?: כן בכית על בן?.: כן ביקרת בארץ אחרת?: כן נרדמת בשיעור?:
עשית אמבטית קצף:
נשארת ערה כל הלילה:
קורנפלקס אהוב: כריות צ'וקולדה צבע אהוב: ורוד חנות\חברה מעודף? זארה
וגם ללי קופר יש דברים מדהימים מסיבה או סרט? סרט חורף\קיץ?: קיץ בית ספר או חופש: חופש טעם גלידה אהוב? שוקולד סנדל או נעל?: נעל טלויזיה או מחשב?: טלוויזיה חוף או הרים?: חוף אמא או אבא?: לא עונה על זה
לישון או לקום?: לישון מי\עם מי בפעם האחרונה- עם מי הלכת לסרט בפעם האחרונה? עם ההורים שלי ל"מלכה" מי בפעם האחרונה ראה אותך בוכה?המשפחה למה בכית? על מישו שמת מי עצבן אותך בפעם האחרונה? אתמול חברה מי שיקר לך? לא זוכרת עם מי דיברת בטלפון? חברה שלי היה אצלך? גם חברה חח ישן אצלך? מזמן לא ישנו אצלי האחרון שהיית אצלו? חברה שלי שהיה לה מבחן היום באוניברסיטה האחרון שישנת אצלו? לא ישנה אצל אחרים
האם אי פעם- היית פעם בירח?
רכבת על פיל?
רכבת על גמל? כן כמה פעמים האנשים ש.. - הכי כיף לדבר איתם: חברות ואמא הכי כיף להיות איתם: חברים ומשפחה אתה חושב עליהם המון: כנ"ל חח את הכי אוהב לדבר איתם בטלפון: חברה אחת שיש לנו שיחות נפש כאלה
מה השעה עכשיו: 3 תפוח או בננה: תפוח שחור או לבן: לבן סתיו או אביב...: אביה רעש אחרון ששמעת: הפלאפון בשר או חלב: חבל דברים מועדפים:- ממתק אהוב: שוקולד סרט: אישה יפה

אביה ../images/Emo23.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo27.gif

שאלון שלקוח מהפורום- "סקרים ושאלונים" מקווה שתהני
פירה או צ'יפס? אפונה או תרד? חום או קור? חורף או קיץ? תה או קפה? קפה או שוקו? תה או שוקו? יום או לילה? ירח או כוכבים? דשא או אדמה? מטוגן או על האש? נא\ מדיום\ או וול דאן? פסטה או אורז? רביולי או ניוקי? לזניה או סלט? אוכל של אמא או במסעדה? תל אביב או ירושלים? מסעדה איטלקית או מזרחית? סלט או ממתקים? תפוז או בננה? מתמטיקה או אזרחות? 2 או 3? כלב או חתול? דג או צב? משמש או אפרסק? דלעת או ברוקולי? תות או בננה? קרפ או ופל? גלידת וניל או שוקולד? פופקורן או צמר-גפן מתוק? חלה או לחם קל? רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? קשת או רשת [בערוץ 2]? ערוץ 10 או 22? YES או HOT? NO או COLD? נעל או גרב? גופיה או סווצ'ר? קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי? אולסטאר מקושקשות או חלקות? אורנג' או סלקום? לאומי או פועלים? אופניים או סקייטבורד? מחשב או DVD? מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? לשתות שוקו? לצחצח שיניים? לשלוח SMS ? להיפגש עם חברים? לצאת לטייל? לעשות כלים? לתלות כביסה? לנמנם? לחבק? לנשק?

Aviyush

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? אף אחד חום או קור? חום חורף או קיץ? קיץ תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו?שוקו יום או לילה?יום ירח או כוכבים?ירח דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? מטוגן נא\ מדיום\ או וול דאן? פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?ניוקי לזניה או סלט?סלט
אוכל של אמא או במסעדה? אמא
תל אביב או ירושלים?ת"א
מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים? ממתקים חחח
תפוז או בננה? תפוז מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה 2 או 3? ?
כלב או חתול? חתול דג או צב? דג משמש או אפרסק?אפרסק דלעת או ברוקולי?דלעת תות או בננה?תות קרפ או ופל?ופל גלידת וניל או שוקולד?שוקו פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן חלה או לחם קל?חלה קלה
יש דבר כזה וזה ממש טעים ודל קלוריות רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? רוקדים.. לא רואה נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? הוט NO או COLD? חח מה? נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? גופיה קרבי או ג'ובניק? קרבי אולסטאר גבוהות או חצי? חצי חח למרות שהרוב שלי גבוהות אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? אורנג' לאומי או פועלים? פועלים נראה לי אופניים או סקייטבורד? אופניים
מחשב או DVD? דיוידי מתי בפעם האחרונה יצא לך - להיות בגשם? היום לשתות שוקו? לפני כמה ימים לצחצח שיניים? היום חח לשלוח SMS ? כנ"ל להיפגש עם חברים? כנ"ל לצאת לטייל? לפני איזה חודשיים לעשות כלים? מזמן לתלות כביסה? היום לנמנם? אתמול לחבק? היום לנשק? היום

../images/Emo26.gifסורי על האיחור../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif../images/Emo121.gif

יש לך חלום כלשהו שאת ממש רוצה שיתגשם
איזה סגנון ספרים את הכי אוהבת
(מתח, רומנטי וכו')
איזו בדיחה מצחיקה אותך כל פעם מחדש
מה תרצי להיות כשתהיי גדולה
המקצוע הכי אהוב בבית הספר הוא
קרה לך בחיים מקרה שגרם לך להתבגר ולגדול כבן אדם
אם בא לך את יכולה לספר עליו.. זהו
אוהבת

למעלה