לנוגל'ה...

gaga28

New member
../images/Emo188.gifלנוגל'ה...

שוב אני בפורום אחרי בעיה טכנית קלה. עכשיו אוכל לקטול משמיצים,וקנאים ישירות. אני רוצה לומר למשועמם שמכנה עצמו בשם המטופש "במבלבי" ושאומר על עצמו שהוא גרפיקאי שימצא לעצמו תוכנית אחרת, ויחצא לעצמו תעסוקה,בזמן אנו מאזינים לתוכניות הנהדרות שלך,בשם המעטה! נוגל'ה תמשיכי לעשות,ולרגש,אנחנו איתך מתוקה. ושישרפו להם כל הקנאים. מזהים איכות כששומעים אותה...

במבלבי

New member
אתה נכנס בכמה שמות, ואני המשועמם?

מה היית עד עכשיו?: xורן Nרגול סופרמן אז מי פה המשועמם? קודם כל תלמד לכתוב ללא טעויות לפני שאתה מעז לפנות אליי, כי אתה ממש לא מצטייר כאדם חכם "בשם המעטה".

יצאת ג א ו ן

וואוו,איזו שנינות במבלבי ואיזה כושר אבחנה מבריק,פשוט מעורר התפעלות! בטח במבחן ה- I Q של המדינה ניצחת ובגדול,כל הכבוד!

gaga28

New member
../images/Emo72.gifלבמבה

ציפיתי לתגובה ברמה הזו... ואגב אני תמיד ונשאר באותו כינוי... תגובתך מלמדת על חוסר ביטחון,ושיעמום רציני(שלא לומר בעיתי) חפש...

gaga28

New member
לבמבליק

שכחתי לומר לך שבזה סימתי להגיב לך... איני מתכוון להיכנס לעימות,מטופש איתך... בחרתי להגיב מלכתחילה,וזאת לאחר תגובתך לתוכנית של נועל'ה שבא אתה מתגלה כטיפש,ושוב כן שוב משועמם... שלום ולא להתראות...

על ראש הגנב בוער הכובע

לא ברור לי על מה מתווכחים אנשים ממש דפוקים מה הבעיה שכל מאזין יאהב את התוכנית שבא לו. מה שברור לי שבמבלבי פרנואיד והוא כנראה זה שנכנס בהרבה שמות שואל ועונה לעצמו ואיזה אלימות מילולית ממש מפחיד שלא תבלוש אחריו ותרביץ לו... אמאל'ה ורציתי להזכיר לכולם: אלעד הוא המלך ושלא תעיזו להתעסק איתו!!! צ'אקלקקה ולדיעתך במבלבי "החכם", אומרים: בלשון המעטה ולא - בשם המעטה

במבלבי

New member
להוד מעלתו מלך האשפה!

אם קצת היית קורא קודם לכן ולא דוחף את אפך המלכותי מייד, היית מבחין שיש גרשיים בפתגם שכתבתי, משמע אני מצטט,מצטט את החכמה היישר מהודעתו האחרונה של המאזין המדובר. ואגב למה שאתה קורא אלימות אני קורא העמדה במקום אז עשה טובה ואת האבחנות הפסיכולוגיות שלך שמור לנתינך מלך אשפתות.

למעלה