מי, אם לא טיירה?[סיבוב 8 - טופ 5]

../images/Emo188.gifמי, אם לא טיירה?[סיבוב 8 - טופ 5]

הגענו לחמישייה! בשלב הקודם הודחה מילה. מי תודח הפעם? סמנו
למתמודדת להדחה שלכם (הסיבוב הבא יעלה ביום שני.)

זה גם לא ארץ../images/Emo6.gif

זה בכלל באוסטרליה, הבירה. אגב, אתה אוהב את אוסטרליה?

אוווווווווופפפOO :]] בקטנההה

ואוווסטררלייההההה??? נראלליי כמווו חוררר באמצצעע העוללם מה יש לאהוב סתם סתם XD: דווקא אמרוו לי יש שמהה גלייםם יפיםםם.. ושמעעעעתתייי שישש אוסטרללייהה נאקסס טופ מודלללל!@# אחריי שאני מסייםםםם את קנדהה תביאוו לי קישורר אני יראההההה

../images/Emo186.gif יפפפפפאתתטטט תפסייקק להידחףףף

לשייייחותתתת כבר אמרתיי לך 8000תלפפייםםם פעעעםםם לאאא להתעררבב לדברייםם שאני אומרררר מובן??

מהההההההההההההההההההה??????????

מיממממממממךךךך אנייי לא מאמממממיןןן היא אחתת היצורותתת חעחעע יש לה עינייםםם הורסוותת אבל מזהה האףף הזהה+הצורתת פניםם הזאתת?? השםם ישמוררר איכזבתת

JoNy Boi

New member
לא צריך להגזים

אני לא ממש חוקר את הפנים שלה..אני מסתכל מרחוק ורואה פנים יפות, זה מספיק לי. אם מסתכלים מקרוב אז באמת יש כמה פאקים אבל זה לא כל כך ברור מרחוק..

לגשררר הישןןןןןן כנסייי דחווווווווףףףף

תדעיייייייייי לךךךך אנייי יותר לא סומךךך עליךךך בחייייייםםם!@#$% אמרתתת עונהה 7 פוטושוטטיםםם מדהימיםםם?? פחחח פאתטטט יותרר נכוןןןן בעונה 1+2 היוו פוטושוטיםםם יותר מושקעיםםםםם הפרקק למשלל היה תצוגתת אופנה אפילו לא השקיעו בצילום פחחח אמרתתתת הסדרר שלל ההקראהה חשוב?? בינתייםם מלרוז שהייתהה הכי מושלממתת בפרקק הקריאוו לקראתת הסוףף וג'יידהה הפאתט ואיג'יי הגבר ראשונותתתתת:[[[ אמרתתת עודד מלא דברייםם לפניי ש-7 התחילהה בינתייםם הכל פאתט:((

חחחחעע יששש לי רק משווו אחדד להגידדדדד

מחכההההההההה ר===צ==חח שעווננהההההההה 77 תגמרררררר וששששששששש--8888888888888888 הסגיייידהההה תתחילללללל ואםםם שמהה אנייי יתבאסססססססס אנייי לא ידבררר איתךךךךך לעווללממיייםםם XD:

למעלה