מי, אם לא טיירה?

../images/Emo188.gifמי, אם לא טיירה?

הטופ מודל אחת הידועות בעולם, סידני קרופרד נבחרה על ידיכם להדחה. ומי תודח הפעם?
למתמודדת שלכם להדחה. עוד טיפה ומגיעים לזוכה!! הסיבוב הבא יפורסם ברביעי.

זההההההההה ג'ווווווווניייי???????? XD:

איככזבבתתתתת !@#%&^ טוב שהיאאא לאאאא אחתתת הטופפפפ מודליווותתת הכייי מושלמותתת על כדור האררררררץץץ ובטטטטחחח יותררר מכללל הפאתטטט ברשיממהה הזאתייייי מניסגרר איתך ?@@@@@@@ הטופפפפפפפפפ מודללללליוותתת המפוסררמוותתתת הכייי אהובווווווותתת שלייי בלללליי האלוהההההיווותתתת זוכותתת עונהה 5+ 66 כמובןןןן: ווודינובבבההה הסגידהה קלאודייהה שיפר המדהימההההה ולפעמיייםם אנדריאנהה לימה לפעמייםםם היאא גם מעצבנננתתווותתתייי LOL

JoNy Boi

New member
תראה

אני לא מכיר את וודינובה חח אבל קייט מוס כוסית אש וגם נועה תשבי אז קשה להחליט רק על פי תמונה אחת!

אזזזזזזזזז

כנססס דחוףףף לגוגגגגלל ותוריד תמונותת שלהה ישךך טעםם טובב רצחחח א==י==ןן מצבבב שאתהה לא אומר שהיאא מדהימהההההה היא מ==ד==ה==י==מהההההההה ולהשותתוותתהההההה לקייטט מוס ובכלל נועהה תשביייי פחחחחחחחחחחחחחחח פ=א=ת=טטטטט

והיא עשתההלפניי כמה זמןןןן פרסומתתתת

לבוששםםם אופורררררררייהההה **מדהימהההההההההההההההההההההה** הייתי נכנססס למשביררר לראותתת תתמונותתתת שלההה תלויותתת XD:

זאת היא??????????????

והפעם בשיא הרצינות, הפרסומת הזאת וההופעה שלה בה - אללללללללללללללוווווהיייייייתתתתתתתתתתתתתתת

חחחחחחחחחחחחעחעחעחעעע

מישיייייייי פההה ניבדקהההההההההההה XDDD: כןןןןןןןן זהההההה היאאאא פשוטטטטט עוצרתתתתתתת נשימההה++סגידהההה רק בגלללה קניתייי תבושםםםםםםםםם שללל הבניייםםםםם אבללל עדייןןן LOLL

תמונההההה++סגידההה

לא מצאתתייי תתמונההההה שהייתתההה בסופרררפארםםםםםם אבללל זההה בסגנווווןןן

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif וודינובה ../images/Emo128.gif עם כל המדהימות שבה.

NP16

New member
חבל שלא הצענו את המנחה של קנדה:)

היום רק ראיתי אותה והיא פשוט מושלמת לדעתי.

sapirush001

New member
גם אני

חבל שאין אותה באם לא טיירה היא יכולה באמת למלא את המקום של טיירה

למעלה