מכיוון שלא מצאתי מקום יותר מתאים...

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
../images/Emo188.gifמכיוון שלא מצאתי מקום יותר מתאים...

אעעע!!!!! לשמוע פורקיופיין בגשם
איזה להקה אלוהית, אלוהים!!!

Paranoidd

New member
אממ...

אתם יכולים בבקשה להמליץ על כמה שירים עיקריים או איזה אלבום ממש טוב שלהם... אני פשוט עד עכשיו לא הצלחתי להתחבר לשירים שלהם...ואפילו הורדתי אלבום אחד שלהם (לא זוכר את שמו) והוא היה די גרוע...מוזר...אני תמיד שומע עליהם שהם מעולים ואני אוהב גם את סטיבי ווילסון ומאד מאד את בלאקפילד כך שזה נראה לי תמוהה...אולי לא שמעתי את הדברים הנכונים..

סטיבי?../images/Emo6.gif חברים קרובים? להלן המלצות

even less - מהאלבום stupid dream buying new soul - מהאלבום recordings blackest eyes - מהאלבום in absetia a smart kid - מהאלבום stupid dream how is your life today - מהאלבום lightbulb sun זה להתחלה... אם אתה מעוניין באלבומים שלמים, אני ממליץ על lightbulb sun ו in absentia ו stupid dream.... שמיעה מהנה

kittycatbone

New member
תודה על ההצעות^^

[לא שזאת אני שביקשה..XD] כל מקרה, גם אני התחלתי קצת לשמוע פורקופיין, ואת האמת אהבתי... אבל אני מניחה שאני צריכה לשמוע עוד כדי להגיע למצב של "אעע גאונות" או משהו כזה

Knives Out

New member
אם מדברים על גשם...

לא מזמן שמעתי את HTTT והייתי בשיר Sit Down, Stand Up . נחשו באיזה קטע התחיל לרדת גשם פתאום. XD

kittycatbone

New member
חחחח../images/Emo6.gif

אעע איזה מגניב זה בטח לשמוע את הקטע הזה עם גשם ברקע

Latisia

New member
אוי הם באמת טובים...

שמעתי אותם אתמול... נורא אהבתי את blackest eyes ו-Collapse The Light Into Earth ועוד איזה שיר מוזר שנקרא: Dead Can Dance

למעלה