מסדר נוכחות נובמבר

inbal287

New member
../images/Emo188.gifמסדר נוכחות נובמבר../images/Emo188.gif

שם: תאריך לידה: איפה אתם גרים: מה אתם שומעים עכשיו? מסן/אייסי: דירוג לפורום 1-10: הצעות לשיפור? [ובבקשה תהיו כנים] עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - מהו שיר החורף שלכם ולמה? מדגישומטיק
פורומים מועדפים על הגולשים בפורום:
כלי נגינה ונגנים זיהוי שירים רוק ישראלי מוזיקה עברית ישנה וחדשה קיובייס

../images/Emo163.gif

כובע טמבל! שם: נעמיקה תאריך לידה: 27.3.92 איפה אתם גרים: קרית אונו. מה אתם שומעים עכשיו? BLUES FOR ALUCE-בשביל בצפר. מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: עכשיו 6, כי אנשים לא נכנסים=[ הצעות לשיפור? [ובבקשה תהיו כנים] תאמת שמה שצריך זה עוד אנשים שיענו על הפינות ויעשו אותם, אבל יקח זמן עד שאנשים יבואו=] אולי אפשר לעשות חתימה לאנשים שעכשיו בפורום, שידעו שהפורום קיים וכאלה. עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? קן קרית אונו בנשמה!! ותמונה כדי שנכיר אתכם:--> [דיי, החץ הזה כל כך לא יעיל] השאלה החודשית - מהו שיר החורף שלכם ולמה? נפלת חזק-איפה הילד. זה כזה שיר טוב, והוא מתאים כזה לכל מצב..לא יודעת איך להסביר את זה. 3>נעמיקה

itoosh2

New member
כי חורף...

אני מוריד לך כאפה לעורף... הגשם הוא חומצי וזה שורף... כי חורף... וקאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאר!
שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 איפה אתם גרים: רעננה מה אתם שומעים עכשיו? jethro tull - my god מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7 הצעות לשיפור? [ובבקשה תהיו כנים] פינות, וקשה לי לחשוב כרגע על עוד משהו עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? אני אוהב! ותמונה כדי שנכיר אתכם: הודעה הבאה השאלה החודשית - מהו שיר החורף שלכם ולמה? אביתר בנאי - שן לידי למה? כי זה אביתר וזה כבר הופך את זה למדהים... זה שיר מאוד רגוע ומאוד ישנוני

itoosh2

New member
התמונה...

אני עם אחד הכובעים הכי מגניבים בעולם
(הכובע של המחנך שלי... הוא נתן לי אותו ליומיים...)

hagarshtar

New member
איזה פרצוץ מופתע../images/Emo118.gif

חח אי,אתה בא לבר מצווה שלי?

itoosh2

New member
כעקרון כן...

אבל פתאום התגלה לי שאולי אני לא אהיה בארץ... אין לי מושג מה קורה עם זה... כרגע אני בא...

hagarshtar

New member
אני../images/Emo118.gif

שם:הגרי תאריך לידה:5.8 איפה אתם גרים:רעננה מה אתם שומעים עכשיו?כלום :O:O:O מסן/אייסי:198975888 ואז אני יתן לך את הסמג'ר דירוג לפורום 1-10: 7 הצעות לשיפור? [ובבקשה תהיו כנים]אממ..השם של הפורום ו.לא יודעת \: עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם?סעעעעמקקקקקקקק ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - מהו שיר החורף שלכם ולמה? "גשם בחוץ וזהו חורף עצוב בשבילי" אפילו שאני לא מתה על שייגעצ השיר הזה היכ מתאים לי כי בתקופה האחרונה אני לא כל כך מאושרת,ואז מתאים \:

A N I g M A

New member
ענבל כוסית, באמא שלי.

שם: סיוון תאריך לידה: 26/7/87 איפה אתם גרים: ירושלים מה אתם שומעים עכשיו? 7 secondes. מסן/אייסי: --- דירוג לפורום 1-10: 8 (תשתתפו נו) הצעות לשיפור? [ובבקשה תהיו כנים] ממ. עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? אני שרה מחר!!!!!!!!!11111 ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - מהו שיר החורף שלכם ולמה? חורף, של עברי לידר. ברור למה
הוא פשוט מדהים.

העמדה שלי....

שם:יוני,תאריך לידה:13.12.90...עיר:בית ש(י)מ(ו)ש...האייסי....אמממ אולי אחכ...מה אני שומע:Eminem-you dont know,השיר החורפי שלי:Backstreet boys-incomplite, למה???כי הוא שיר רגוע ומדהים...

tirasc15

New member
../images/Emo192.gif

שם: שרית תאריך לידה: 6.4.91 איפה אתם גרים: נתניה עיר הפשע והרשע מה אתם שומעים עכשיו? כלום למען האמת... מסן/אייסי: [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7. היו תקופות טובות יותר. הצעות לשיפור? [ובבקשה תהיו כנים] אמ.. אולי יותר פינות, שאלונים, דברים שימשכו אנשים להיכנס ולהגיב. אה, וגם השם מאוד מגביל... הוא מרחיק מוזיקאים שכבר לא כל כך מתחילים ומונע מהם להיות חלק מהפורום ולתרום. עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? נמנמ. ותמונה כדי שנכיר אתכם: השאלה החודשית - מהו שיר החורף שלכם ולמה? נראה לי call me whan you're sober. לא יודעת למה אבל פשוט מתחבר לי למצב רוח החורפי.

CrazyDude2

New member
עונה...

שם: עמי תאריך לידה: 23.6.1988 איפה אתם גרים: הוד השרון מה אתם שומעים עכשיו? שום דבר כרגע.. חוץ מרעשים בחוץ מסן/אייסי: 112321944 [email protected] דירוג לפורום 1-10: 7 הצעות לשיפור? [ובבקשה תהיו כנים] לדעתי הפורום ממש טוב וכיף לדבר פה והכל, אבל לפעמים חסרות פינות או חסרים דברים להתעסק בהם .. כל טופיק שני הוא על שיר שמישהו כתב שיתנו חוות דעת וכו' .. אני לא אומר שזה לא בסדר אבל אני מניח שעם רצון טוב , אפשר לעשות את הפורום יותר מעניין קצת.. מה נסגר עם השם גם..?. עוד משו שבא לכם לצעוק לעולם? אמממ.... ותמונה כדי שנכיר אתכם: התמונה מאחת ההופעות עם הלהקה .... אהבתי אותה , אבל הפרצוף שלי מוזר. חחח אם תרצו עוד תמונות-בשמחה .. חח למרות שאני מניח שלא. חודש שמח !

CrazyDude2

New member
בהחלט!

השם של הלהקה שלי: "חנות פתוחה" ואפשר לשמוע חלק מהשירים המקוריים + המילים של השירים כאן: http://mp3music.co.il/music/hanutptuha ובפורום שלנו http://hydepark.hevre.co.il/forum.asp?forum_id=17330

למעלה