ניתוח שיר!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo188.gifניתוח שיר!../images/Emo188.gif

והשיר להפעם הוא Bulletproof Heart: שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? ושורה שממש מפריעה לכם? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10? הליריקס: http://www.plyrics.com/lyrics/mychemicalromance/bulletproofheart.html מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

NoAmItA ChAn

New member
עונה! D:

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? I got a bulletproof heart You got a hollow point smile Gunnin' out of this place in a bullet's embrace I'm shootin' out of this room Because I sure don't like the company Stop your preaching right there 'Cause I really don't care and I'll do it again So get me out of my head 'Cause it's getting kinda cramped, you know ובמיוחד: And though I know how much you hate this Are you gonna be the ones to save us? From the black and hopeless feeling? Will you mean it when the end comes reeling? ושורה שממש מפריעה לכם? These pigs are after me שורה שלא קשורה בעליל XD הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? המממ.. אולי יותר קצבית ם: משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? קצת יותר.. רוקריות! איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מהמם! *-* אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
XDDDDDDD אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא יודעת למה, אבל בא לי לשמוע את 30סטמ מנסים לשיר את זה ם: ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ג'סטין ביבר? XP אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? "Pigs"
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? הממ.. לא ממש. למי הייתם מקדישים את השיר? לכל אלה שחיים את החיים כמו שהם רוצים :) ציון לשיר 1-10? 7.

Ayush Cohen

New member
יאיי התמונה הזאת הייתה הבכתבה שעשו עליהם

של אז והיום :) אייזה תמונה יפה:) יאיי מיקי לבוש מזה יפה וגם ג'רארד וג'ראד נראה מזה מתפדח :)אייזה חמודייי :)

חחחח, איזה חמוד זה

אם היה להם שיר שקוראים לו "חזירונים" XD חחחח "pigs attacking"

lilison13

New member
אבל השורה עם הPIGS כן מתאימה:O

בגלל שPIG זה סלנג לשוטר,ובקשר לאלבום לאלה שרודפים אחריי הKILLKOYS שהם גם סוג של שוטרים,או בהקשר לשיר שהשוטרים או מישהו רודף אחריהם XD ושוב הכל כ"כ קשור באלבום הזה חחח

Ayush Cohen

New member
יא אייזה פקאצות הם בתמונה

זה באמת מתאים שי השיר הוא שיר פקאצי כזה XD יא התגעגעתי לניתוח שירים זה כיף
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? האמת שלא כל כך התחברתי למילים הם דיי מוזרות
ושורה שממש מפריעה לכם? These pigs are after me, After you -אני יודעת שחזירים זה כמו לקרוא למישהו כלב או חמור אבל זה עדייןמוזר כי אצלינו חזיר שה בשביל מיהשו שזולל כל הזמן אז זה נשמע מצחיק ולא קשור :) הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? -לא הקצב יפה משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? -שיהיה פחות פקאצי ודרמתי זה השיר שהכי פחות נשמע MCR איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? -יפה אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? -
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אם מישהו פקאצי ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? -ריאהנה ג'טין ביבר וכל האומנים המעצבנים האלה אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Runaway אבל זה המוני אז לא הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? אם שהם בורחים מהרעים האלה שהרגו אותם
(ואז הם לא מתים) למי הייתם מקדישים את השיר? למי שאוהב MCR לכם ♥
ציון לשיר 1-10? 7 אבל זה נמוןך מידי אז 8

איי גאט אה בולטפרוף אס.../images/Emo150.gif../images/Emo109.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? Gravity Don't mean too much to me I'm who I've got to be These pigs are after me, After you Run away, Like it was yesterday And we could run away If we could run away, Run away from here -- Got a photograph dream on the getaway mile -- Is this our destiny? This world is after me, After you
ושורה שממש מפריעה לכם? כל הקטע של : And though I know how much you hate this Are you gonna be the ones to save us? From the black and hopeless feeling? Will you mean it when the end comes reeling? Hold your heart into this darkness Will it ever be the light to shine you out Or fall and leave you stranded לא קשור כזה P:
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? יש מצב שיותר איטית... גרסה רגועה כזאת יכל לשבת על השיר הזה, בלי כל הקטעי מעבר האלה...
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? את הקטע מעבר, שלמרות שאני חולה על קטעים כאלה בשיר ושיר בלי זה, זה שיר לא שלם בשבילי...הייתי מורידה פה את קטע המעבר הזה...
איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? חמוד P:
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? נאלצת להסכים עם נועם
וגם
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא ממש אכפת לי חחח
ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? I don't know...
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Jenny and Johnny
או Pigs Attacking חחחח, מה שתבחרו P:
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? לא. יש מלא שירים שאהבתי יותר באלבום שאשמח שיצולם להם קליפ :)
למי הייתם מקדישים את השיר? למי שבא לי לברוח איתו
ציון לשיר 1-10? 6

lilison13

New member
עונה :)

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "I got a bulletproof heart You got a hollow point smile" ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? קצבית,אבל זה רק אםז ה רמיקס ממש מגניב לשיר הזה :) משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? הייתי מוסיפה יותר שורות בהקשר ל bulletproof heart זה מוזכר בשיר רק פעם אחת והשורה הזתא כ"כ יפה! איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מצויין כמו תמיד אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? איימי לי ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? כל זמר ראפ,חוץ מאמינם אולי אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Run away הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? הייתי רוצה שיצולם לכל שיר,אבל בגלל שלא יכולים לצלם לכולם קליפים.אז אני חושבת לשישר הזה לא צריך קליפ. למי הייתם מקדישים את השיר? אין לי מושג ציון לשיר 1-10? 8

TheOnlyBada

New member
../images/Emo202.gifעונה P:

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? So get me out of my head 'Cause it's getting kinda cramped, you know Coming ready or not, when the motor gets hot We can do it again. The papers say, "Johnny won't you come back home?" 'Cause everyone knows you don't Want to give yourself up, then tell the truth And God will save you Gravity Don't mean too much to me I'm who I've got to be These pigs are after me, After you ושורה שממש מפריעה לכם? אין הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא, זה מושלם ככה
משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? לא חושבת שיש משהו איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדהים כמו תמיד *-* אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אני לא חושבת שיש אחד ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? ג'סטין ביבר -.- אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? Gravity XDDDD הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כןןןןן
למי הייתם מקדישים את השיר? למעריצי MCR
ציון לשיר 1-10? 8 D:

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif פווווווווווו.

אין לי כוח לכל זה, אני רק אומר שאני ממש אוהבת את ההתחלה שהוא אומר: איי גאט אה בולטפרוף הארט.

SugarRush

New member
עונה../images/Emo6.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? "I got a bulletproof heart You got a hollow point smile Me and your runaway scars, Got a photograph dream on the getaway mile Let's blow a hole in this town Too much talking with the laser blade Gunnin' out of this place in a bullet's embrace Then we'll do it again" "Is this our destiny? This world is after me, After you" ושורה שממש מפריעה לכם? הכל נראה די במקום =] הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אולי פשוט גרסה שנוטה יותר לכיוון הרוק ופחות לכיוון הפופ האלקטרוני.. משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? אחרי שחרשתי על השיר(ועל כל האלבום בעצם) הרבה מאוד זה מתחיל קצת לעצבן איך שהם חוזרים על "are you gonna be the one left standing?" איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מעולה! כרגיל
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? שירים של MCR נשמעים הכי טוב כשהם מנגנים אותם =) ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? שאקירה
XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? נאמר כבר קודם, Run away... אבל זה ברור מדי, אני דווקא אוהבת כשהשם של השירים הוא לא איזה מילה שחוזרת על עצמה בשיר הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? כן! חייבים המשך לסיפור חח מה יקרה? איך הם יחזרו לחיים? האם הם יחזרו לחיים? *הכנס פרצוף סקרן מאוד כאן* למי הייתם מקדישים את השיר? לכל אלה שיש להם חלום להשאיר את הכל מאחור ולברוח, ולהראות לכולם מה הם באמת מסוגלים לעשות! ציון לשיר 1-10? 8

NotPerfect4

New member
עונה../images/Emo13.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ממש אוהבים? And though I know how much you hate this Are you gonna be the ones to save us? From the black and hopeless feeling? Will you mean it when the end comes reeling? This world is after me ושורה שממש מפריעה לכם? אממ לא נראה לי שיש.. P: הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אולי קצת איטית יותר אבל נראה לי ככה הכי יפה.. משהו שהייתם מוסיפים/מורידים בשיר? נופ איך הקול של ג'רארד של בשיר לדעתכם? מדהים כמו תמיד! אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא יודעת חח ואמן שממש אבל ממש היה הורס את השיר? קייטי פרי? XD אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? אממ runaway from here? לא עולה לי רעיון אחר.. הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? לא, הייתי מעדיפה קליפים לשירים אחרים למרות שהיה יכול להיות משעשע אם בקליפ חזירים היו רודפים אחרי ג'רארד XD למי הייתם מקדישים את השיר? למי שרוצה לברוח מאיפשהו P: ציון לשיר 1-10? 7.5

למעלה