סוף סוף פורום כלבבי.

../images/Emo188.gif סוף סוף פורום כלבבי.

ובתור סיפתח , ברשותכם לבעיקר לבעלי הסבלנות, שאוהבים סיפורים עם הומור שחור חולני ומטורף במיוחד. ספיישל לפורום החדש. שחור שחור. כמו שצריך בבקשה: (האיש ללא תכונות).

האיש ללא תכונות (סיפור שחור במיוחד)

האיש ללא תכונות. את הכול אני ניסיתי, אין דבר שלא טעמתי, אין ביצה שלא טבעתי בה, אין מקום שלא דרכתי עליו, אין סוף שלא הגעתי אליו, אז נכון יש לי רטייה על העין, ואומרים שהגיחוך שלי מתרפס וקרוש דרך קבע על פרצופי, למי אכפת. אז נכשלתי, כמעט בכל דבר, אבל לא תגידו שלא ניסיתי , הכול: בגידול צפרדעים, צ'ינצ'ילות, דגים סיאמיים טורפים, שורשים ופנינים מתורבתות. שלחתי ידי לסירוגין וללא הצלחה יתרה, בעסקי קבורה לזוגות אוהבים ("שניים בארון !") הברקה שלי, ניסיתי להשתלט על שוק הקונדומים בתקופת המחסור בגומי , לנהל בית זונות בדיוור ישיר, להנפיק פניצילין כתרופה ללא מרשם. ליישם שיטות הימורים איומות בבתי הקזינו באירופה ובמסלולי המרוצים בארה"ב. כמה מלחים אמריקאיים מסריחים ריסקו לי ת' שיניים הקדמיות בברוקלין. בפנמה סיטי איבדתי ת'הכרה אחרי ששתיתי חצי ליטר פרגוריק, ופרסים ניקרו את עיני. כשהייתי מכור כבד נלכדתי פעם במשך חמישה ימים במעלית, ובפעם אחרת התחבאתי בתוך ארון נעליים וחטפתי התקף הזיות ממושך. והייתה הפעם בקהיר כשהתמוטטתי עם מעיים משונקים, אולקוסים מחוררים ודלקת קרום הצפק ובגלל שבית החולים היה גדוש אשפזו אותי בשירותים, והמנתח היווני פישל בגדול ושתל לי קוף חי בבטן. גם עברתי אונס קבוצתי ע"י השרתים ואחד הסניטרים גנב את הפניצילין והחליף אותו באבקת חיטוי לשירותים. והייתה הפעם שחטפתי זיבה בתחת ורופא בריטי מתחסד ריפא אותי בחוקן של חומצה גופרתית רותחת, ומומחה גרמני לרפואה טכנולוגית מתקדמת הוציא לי את התוספתן באמצעות פותחן קופסאות ומספרי פח חלודים (הוא גרס שתיאוריית החיידקים היא "שטות גמורה"). אני חושב שזה היה השלב של החיים שלי שהבנתי שהגוף האנושי מלא באיברים לא נחוצים. ככה עברתי לשלב של לימודי הרפואה. בינתיים היו עוד קצת הסתבכויות, לא משהו רציני, אבל הגזימו לגמרי אלה מהעיתונות, תקראו בעצמכם מה היה כתוב: "צוותים שלמים של רואי חשבון וחוקרים הקדישו את חייהם ללימוד מעלליו הבינלאומיים של tel כן, זהו שמי. אני ממשיך לקרוא לכם: "פעילויותיו הן רשת גמישה ובלתי-ניתנת לפענוח של חברות-בת, חברות קש, ושמות בדויים. היו לו 23 דרכונים והוא גורש 49 פעמים בחייו" (שקרנים רק 44). "בקובה, בפקיסטאן, בהונג קונג, וביוקוהמה מתקיימים נגדו הליכי הגליה. טל, שמו או כפי שכינוהו חבריו: "הי-טל-שמור ת'פה ש'ך סגור" או בקיצור: הי-תל-שמור-פה. הידוע גם בשם בובי נעליים, מארווי ההפוך, לירי שליות, פיט פגים, חואן פלצנטה, אחמד וזלין, חסן קרצייה, אל קוליטו וכיוצא באלה שמות בחמישה עשר עמודים תפוחים בתיקו" ועוד כהנה וכהנה ערמות של בולשיט, לא שאין גרעין של אמת. ת'גרעין יש לי. אבל אני הייתי מזמר במשטרה, זה למה אהבו אותי שמה. במשטרה קוראים לזה "לשחק". אחרים קראו לזה בשמות אחרים: החובט אוהב השוטרים, היטל פה-פתוח, היהודון המזמר, עלי המשת"פ, סאלי צרות, היטל המיילל, בית האופרה, הג'יני של הבולשת, המשיבון, הסורי המצייץ, המוצץ המודיען, המתרומם המוזיקלי, החורתחת השגוי, האגזוזן השטינקר, תילי הנרקוטי, הפייה המזמרת.. גרטי המלקקת... נו, אז מה עוד זכור לי מאז ? פתחתי חנות סקס ביוקוהמה, סחרתי בג'אנק בבירות, סירסתי קצת בפנמה, אחר כך העברתי הילוך, רכשתי מחלבה בהולנד ומהלתי את החמאה בגריז מכוניות, השתלטתי על שוק הווזלין בצפון אפריקה, ועשיתי קצת הון לא רע בכלל מסחר בפגים. שגשגתי והתרבתי מחיל אל חיל, הצפתי את השוק בתרופות מהולות, בסחורות מזויפות וזולות מכל הסוגים, החל במצנחים מקולקלים וסירות הצלה דולפות, וכלה בנסיובים וחיסונים שפג תוקפם.

האיש ללא תכונות - חלק ב'

אומרים שמה שקרה לי זה מה שקורה לכל אלה שהולכים עד הסוף, ולא יודעים איפה לעצור, אבל אלה שטויות כי לא שמה גמרתי את עצמי, אלא רק ברגע שבו התחלתי לנסות את הדברים על עצמי. שום דבר כבר לא הצליח להלהיב אותי יותר באמת. שום דבר לא יכול היה להסעיר ליותר מחמש דקות, ואז לכבות בתוכי. ככה עשיתי הכרות פנים אל פנים עם שליט הגהנום בכבודו ובעצמו. ומה שראיתי שם, גם אני לא יכולתי לסבול יותר, ומדבר אליכם אחד שקצה העפעף שלו לא רועד גם כשהוא רואה מה יוצא מהגולגלות המפוצחות של המטופלים הג'אנקים שלו, מה שמגעיל אפילו נהגי אמבולנס ותיקים, אצלי כבר לא מזיז יותר. ככה החלטתי לעבור לצד השני. בחדר קטן הפונה מאחד המסדרונות המאובקים והארוכים בהם שרתי רפאים אפרוריים מנקים מסדרונות ריקים בידיים איטיות של זקנים, בקצה המסדרון לא רחוק מחדר מכונות ההנשמה. שמה מצאתי לי פינה. ערבבתי דטורה-סקופולמן, בנזדרין, וכמובן מנה משולשת של קוק, ובהזרקה מיומנת אחת טסתי לעבר אותם שדות כבידה על-כחולים. למי שבא ממש לדעת מה העיניים של הג'אנקי הטרי שלכם ראו בתוך ההזיות שלו, כדי למחוק לו ת'חיוכים שהצטברו אצלו בזויות של הפנים עד לכאן, שימשיך לקרוא הלאה, השאר שיתרחקו מהר מכאן, כשעוד אפשר. הנה חלק מהן: יצורים זזו לי מתת ההכרה, מתנדנדים ביללות על נברשות קריסטל, על מרפסות ועצים תוך חרבון והשתנה על עוברים ושבים, אחוזי אמוק הם עורפים ראשים תוך כדי ריצה, פניהם מתוקים ומרוחקים בחצי חיוך חולמניים, דמויות ביעותים בשלבי מחלה מתקדמים אוחזים באיבר מינם וזועקים לעבר העוברים ושבים, אספסוף ערבי זועק וצורח, מסרס מרטש קרביים, מתיז בנזין בוער, רקדנים צעירים עורכים סטרפטיז קרביים, נשים מחדירות איברי מין כרותים לכוס, כותשות ובוטשות, וזורקות אותן על בחירי ליבן, קנאים דתיים משלהבים את ההמון ממסוקים, ממטירים על ראשו לוחות אבן עליהן חרוטים מסרים נטולי פשר, שדות הראייה שלי מתערפלים כעת, האוויר גם הוא מפוטם בתמצית רשע מתקתקה. אתם עוד פה ? לא ברחתם ממני, אז תקבלו את ההמשך: נמל עצום שמימיו שקטים וזוהרים בשלל צבעים, באר נפט נטושה לוהטת באופק עשן, צחנת שמן וביוב, כרישים חולים שוחים במים השחורים, מקיאים גופרית מכבדיהם הרקובים, נבלעים פנימה בשפריץ, בחוץ ישנם מאות כוכים על חומת האבן, מבנים קטנים נטושים למראה, שמתקרבים יותר, רואים שהם נטולי חלונות, קירות כחולים, ווילונות ורודים מלוכלכים מסתירים את הדלתות, פשפשים אדומים זוחלים על הקירות, מתגודדים בפינות, איפה שלא תסתכל, כרוז צועק לקהל משולהב, (איפה אני ?) ומאות נערים צעירים נופלים מהגג, מתפתלים בועטים, הם תלויים על חבלים בגבהים שונים, חלקם סמוכים לתקרה, ואחרים סנטימטרים מהרצפה במופע מרצד, נערים מעודנים ממאלי ובאלי, אינדיאנים ממקסיקו שפנהם עזות ותמימות והחניכיים אדומים, כושים עם שיניים וציפורניים ושיער ערווה מצופה זהב, נערים יפניים חלקים וצחורים כחרסינה סינית, ונציאנים שהגיחו מציור של טיציאן, אמריקאים שתלתליהם הבלונדינים או השחורים שמוטים להם על מצחם, פולנים זעופים שמבט חייתי בעיניהם, נערי רחוב ערביים וספרדיים, אוסטרים ורודים ועדינים עם רמז לצללית שיער ערווה בלונדיני, נערים גרמניים שחצניים שעינהם בורקות שואגים "הייל היטלר!" בעוד דלתות הגרדום נפתחות תחתם, כוהני דת אצטקיים מפשיטים גלימת נוצות כחולה מאחד הנערים, הם מותחים אותו עירום על מזבח האבן, מניחים גולגולת בדולח על ראשו, מבריגים מסמרי שנהב לאונה הקדמית והאחורית, מפל מים ניתך על הגולגולת, מפצח את מפרקתו של הנער. הוא משפיך בקשת על רקע הזריחה. עלמות חסודות נחלצות מתוך פשטידת ענק, סכיזופרנים גמורים מנתרים מתוך כוס של גומי ונשאי מחלות עור איומות מגיחים מתוך ביצת ענק שחורה, וכעת, עדר של נשים מכל הסוגים בטירוף של זימה מסתער אל תוך האולם, כוסים נוטפים מהכפר, מחוות בריאות, מבתי חרושת, מבתי זונות, מקנטרי קלאבים , מפנטהאוזים בפרברים, מאכסניות, מיאכטות ומבארים אפלוליים, קורעות מעליהן בגדי רכיבה, חליפות סקי, שמלות ערב, ג'ינסים, חלוקים מהודרים, שמלות קיץ, מכנסיים, בגדי ים וחלוקים יפניים, הן צורחות וצווחות ושואגות מזנקות על האורחים ככלבות מיוחמות בהתקף כלבת הן נועצות את ציפורניהן בנערים שנשארו תלויים באוויר וצורחות: "הומו ! בן-זונה! דפוק אותי ! דפוק אותי ! דפוק אותי ! האורחים נמלטים בפאניקה חומקים בין הבנים התלויים הופכים בדרכם את מכונות ההנשמה (איך לכל הרוחות הגיעו לכאן מכונות הנשמה, מישהו יכול להסביר לי ?) הקליידוסקופ מתחיל לנוע מהר יותר, מתערבב לי עם רעש החולים מהמחלקה, מכורים לסמים שעדיין לא סונטזו, פושרים של הרמלין מחוזק, ג'אנקי מטורף בבדידות גלמדת, מחדיר שבבי סיליקון לוריד, מסביר שכעת יש לו שליטה מלאה על כל הסייבר ספייס, מציע התמכרות טהורה ושלווה צמחית נטולת מסך, סוחרי השוק השחור של מלחמת העולם הרביעית מרצדים על אישוניי, הצבעים מתערבבים, שמאי כישורים טלפתיים, סוציומטים של הרוח, חוקרי תלונות של שחקני שחמט בינוניים פרנואידים, מוציאים לפועל של צווי חיפוש הכתובים בקצרנות סכיזופרנית המאשימים את נמעניהם בפשיעה רוחנית מחרידה, בירוקרטים של מחלקת רפאים באפור מטושטש, פקידי מדינות משטרה שעדיין לא הוקמו, ברוקרים של זיכרונות וחלומות מרהיבים, רופאים שהתמחו בטיפול במחלות הרדומות באבק השחור של ערים חרבות, ארס מצטבר בדם הלבן של תולעים סומות חותר לאיטו מתחת לפני השטח, ולפונדקאי האנושי, חולי מעבדה של מלחמות גרעיניות נפגשו שוב בתוך מוחי שבו העבר הלא ידוע והעתיד המגיח נפגשים ברטט של דממה דקה....

האיש ללא תכונות חלק ג'

עכשיו כשאני שוכב פה בתא משוגעים הזה עם הרגליים קשורות חזק מידיי, ומספר ת'סיפור שלי לתוך הטייפ הקטן, אני נזכר שאת הדברים הכי טובים שהלכתי עליהם, אף 'חד עוד לא כתב עליי, בעיקר לא כל הסיפורים הטובים שרצו על קבוצת הכשרונות שטיפחתי. כן, גיבשתי קבוצה סביבי, טיפחתי כשרונות צעירים, לאט , בסבלנות, כמו שמטפחים ומשקים צמחים קטנים בעציץ. לאט לאט, הרבה סבלנות, ובסוף קוטפים את הפירות. היו לנו בצוות שהתגבש, את הסטיות והכשרונות הכי גדולים שלא חלמתם שהמציאות יכולה לקחת איתה, וזה למה כישורים וסטיות כמו שקוראים לזה, תכף תבינו, הולכים דבוקים אחד חזק לתחת של השני. אין מה לעשות נגד זה. בנינו את האסטרטגיה לאט לאט, בדקנו את כל הדרכים, נתנו לאנשים סביבנו לצחוק עלינו, אמרו מה שאתם מנסים לעשות זה בלתי אפשרי, אבל אנחנו תמיד הוכחנו שמה שאצל אחרים לא נחשב אפשרי, אצלינו כן. כי אצלינו את מה שהאימא טבע המזוינת לא ידעה לעשות אנחנו השלמנו. שיחקנו אותה קצת אלוקים כמו שאומרים, תיקנו ושיפצנו. אפילו הוספנו דברים. בהתחלה חשבתי לעצמי, עזוב, נחזור לניתוחים רגילים בסגנון הישן והטוב, אבל גוף האדם, אני אומר לכם, כל כך לא יעיל שזה פשוט סקנדל, בגלל זה עזבתי את ההסתבכויות הבינלאומיות ועברתי לרפואה, מצאתי את היעוד האמיתי, איפה הייתי ? אה ! כן ! חשבנו לעצמנו אם הגוף כל כך לא יעיל שזה פשוט סקנדל, ככה גם הפה וגם הרקטום יכולים להתקלקל, אז למה שלא יהיה חור רב-תכליתי יחיד בשביל לאכול ולפלוט ? נוכל לסגור את האף והפה, למלא את הבטן, לנקב חור אוויר ישר לריאות איפה שמלכתחילה הוא היה צריך להיות...ואז אמרנו לעצמנו בוא נלך עם זה עוד כמה צעדים קדימה.... נעשה פעם אחת ולתמיד סוף לכל הסיפור הזה, האנשים האלה שיודעים לכתוב, ואלה שיודעים לדבר למה שלא נחבר את זה ביחד ? למה שלא נלך על גוש רב תכליתי ? וככה יצא לנו את ההוא שלימד את התחת שלו לדבר... כל הבטן שלו הייתה עולה ויורדת ת'מבינים ? ומפליצה את המילים. דבר כזה לא ראיתם בחיים שלכם. התחת היה מדבר במעין תדר קרביים, היה נכנס בך שם למטה כאילו את ה חייב יציאה. הבן-אדם היה עובד ת'מבינים בקרנבל, וישר נחשב לפיתום חדשני. וזה גם היה מצחיק, לפחות בהתחלה. לקטע שלו הוא קרא" החור הבכור". היה קטע היסטרי תאמינו לי. את רובו שכחתי אבל הוא היה מחוכם. אבל במשך הזמן, התחת התחיל לדבר באופן עצמאי. הבנאדם היה מגיע להופעה בלי טקסט מוכן והתחת היה מאלתר ומחזיר לו קונטרות. ואז החור גידל מין קרסים מחוספסים ומעוקלים כמו שיני קריש והתחיל לאכול. בהתחלה הבנאדם חשב שזה חמוד ואפילו אלתר מערכון סביב זה, אבל התחת קרע חור במכנסיים והתחיל לדבר ברחוב, צועק שהוא רוצה שוויון זכויות. הוא גם היה משתכר, והיו לו התקפי בכי – שאף אחד לא אוהב אותו ושהוא רוצה שינשקו אותו כמו כל פה רגיל. בסוף היה מדבר בלי להפסיק מהבוקר עד הלילה, מהצד השני של העיר היית שומע את הבנאדם צורח עליו שישתוק, מחטיף לו בוקסים, תוקע בו נרות, אבל שום דבר לא עזר והחור תחת אמר לו: "בסוף אתה זה שתסתום. לא אני. כי אנחנו כבר לא צריכים אותך יותר. אני יכול גם לדבר וגם לאכול ולגם לחרבן". ככה הלך לנו גם הפרויקט הזה. כשאתה מדבר על זה זה דבר אחד, כשאתה כותב את זה, זה דבר אחר. מה אני אגיד לכם.עכשיו אני לא עושה, לא את זה ולא את זה, רק לגלות אני יכול, שהכינוי שדבק בי: "הי-תל-שמור-פה" למה לא יכולתי לסגור אותו גם מתי שצריך, נועד ליותר מדבר אחד, ורק אלה שהעיניים שלהם יודעות לשחק עם אותיות כמו שאני שחקתי עם החומרים, יבחינו במה שצריך להבחין.

למעלה