סופ"ש

A t z a

New member
../images/Emo188.gifסופ"ש../images/Emo98.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שיר השבוע לא של שלומי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- שיהיה סופ"ש גשום וקסום!

bleeding guitar

New member
נאמממ ../images/Emo168.gif

שיר השבוע של שלומי- מותק את אצלי בראש שיר השבוע לא של שלומי- מאיה - שלום חנוך משהו שעשה את השבוע- לא הרבה משהו שהרס את השבוע- יותר הרבה בילוי השבוע- היה שבוע משעמם סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- נאממ מה קניתם השבוע?- כ-ל-ו-ם- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- גם לא הרבה (בחורה משעממת) תמונה שבא לשים- לא בא לי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו חיים בפורום? תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מי שבא ברוך הבא

Shir FGS

New member
טוב.

שיר השבוע של שלומי-
לא שמעתי.....
שיר השבוע לא של שלומי- בן ארצי - מסדרון. משהו שעשה את השבוע- ההופעה של בן ארצי שהזמנתי בויאודי. ושעברתי תאוריה. משהו שהרס את השבוע- לא זכור לי בילוי השבוע- היום אני הולכת למסיבה, נקווה שיהיה כיף. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מופע שנות ה70 עונה חמישית בויאודיייי מה קניתם השבוע?- נעליים ונעלי בית. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- הופעה של בן ארצי בתמונע
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- הכל בסדר
תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לבן ארצי

../images/Emo3.gif

שיר השבוע של שלומי- דניאלה שיר השבוע לא של שלומי- שלום חנוך - ככה וככה משהו שעשה את השבוע- אממ... לאדע זה שהוא היה נחמד. משהו שהרס את השבוע- שמכבי הפסידו ביום ראשון
בילוי השבוע- יהיה היום
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 24!!! תחזרי כבר אהובתי. מה קניתם השבוע?- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- שום דבר מיוחד... חברה שלי נוסעת לחו"ל
תמונה שבא לשים- אין משהו ספציפי שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- אני עייף. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כל הפורום והמנהלת

A t z a

New member
נו סכמו ת'שבוע,עצלנים../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של שלומי- שוב מותק את אצלי בראש (הוא הרבה ברדיו) שיר השבוע לא של שלומי- קרח-מטרופולין...וTorn משהו שעשה את השבוע-היו כמה דברים:) משהו שהרס את השבוע-כנ"ל. בילוי השבוע-ת"א עם החברות שחגגנו יומולדת לחברה סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-מכושפת מה קניתם השבוע?-כל מיני משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מממ..לא רוצה לעשות עין
שבוע הבא תבדקו ב"משהו שעשה את השבוע" ואולי זה יהיה. תמונה שבא לשים-
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-הVOD זה אחד המעצבנים.תמיד לא עובד
. תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכולכם!

liel37

New member
סופ"ש

שיר השבוע של שלומי- מותק את אצלי בראש שיר השבוע לא של שלומי-מטרופולין אחת שתיים שלוש משהו שעשה את השבוע-ההופעה של שלומי בערוץ 24 משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הפמליה מה קניתם השבוע?-נעלי ספורט שאתם מחכים לו שבוע הבא-ההופעה של שלומי בסוזן דלל תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

MikMercury

New member
בסיידר

שיר השבוע של שלומי- הומור. שיר השבוע לא של שלומי- אפשר דומה של שם-טוב לוי (לב-טוב שמי).
משהו שעשה את השבוע- הופעה של שלישיית עומר אביטל בצוללת. כמה יופי. משהו שהרס את השבוע- הצטננות ארורה. בילוי השבוע- ממש היום, שלומי בצוללת.. מאד מקווה שיבואו אנשים ושיהיה טוב. סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- מטרייה. הגיע הזמן, לא? משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- יום שישי במדיטק
תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לכל חבריי המתגייסים הטריים והפחות טריים

Endlessoul

New member
זה סופשבוע, זה?

לא מרגיש לי בכלל ): שיר השבוע של שלומי: אין השבוע. *נכלמת* שיר השבוע לא של שלומי: Lady Marmalade - Christina Aguilera, Pink, Mya, Lil' Kim משהו שעשה את השבוע: בילוי השבוע משהו שהרס את השבוע: מחסור בפסנתר ובשינה, ורגשות שנאה עצמית שצפו אחרי רגיעה די ארוכה בילוי השבוע: התנחלות אתמול עם הרבה חברים מהמשלחת סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם: "נקודת מפגש" עם סקרלט ג'והנסון, בבימויו של וודי אלן מה קניתם השבוע? כלום, מחר ב"ה (
) קצת שופינג. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא: שופינג, הרצאה, הופעה של שלומי אוליאולי תמונה שבא לשים: חוף קטן בת"א שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות: עוד שבוע מעפן, כדאי שאני אתחיל לעשות משהו כדי לשנות את השגרה המשעממת הזאת תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו: לעדי [לא מהפורום]

B a m b o o k

New member
קר

שיר השבוע של שלומי- האזרח ה1 שיר השבוע לא של שלומי- הבנות נחמה-בואי משהו שעשה את השבוע- צפון וכל מה שהיה בתוכו
(רכיבה על סוס, החלקה על הקרח, ניצחון בבאולינג
), ויום חמישי אצל מורץ' משהו שהרס את השבוע- קצת יום שישי בערב בילוי השבוע- צפון סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- הארי פוטר ה-7!!! מה קניתם השבוע?- אממ לאדעת. אבל קבלתי את הארי פוטר משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ת"א נראלי תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- מור

sbsp66

New member
את דומה לה רק בתמונה אחת

ראיתי עוד תמונה שלך בעמוד השני ואת לא דומה לה ממש שם זה יצא ככה במקרה שאת דומה לה ושאמרו רק על התמונה הזאת שאת מזכירה את איימי לי או בכלל ? למה את אוהבת כל כך לעשות את התנועה הזאת עם הידיים?

B a m b o o k

New member
אמרו לי בכלליות שאני דומה לה, לא רק בתמונה

הזאת... ואני אוהבת את התנועה הזאת עם הידיים

bib2

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של שלומי- שרמוטה פוריטנית שיר השבוע לא של שלומי-Jane's Addiction -superhero משהו שעשה את השבוע-חח משכורת! משהו שהרס את השבוע-מועקה |: בילוי השבוע-בבית! סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם-הפמליה... מה קניתם השבוע?-צורב די וי די משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-מסיבה של אן אמ סי ביום ראשון!
תמונה שבא לשים-=| שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות-שיהיה סופש רגוע שקט ונעים תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לכל הפורום.

למעלה