סיפורי חורף עם אחים

../images/Emo188.gif סיפורי חורף עם אחים../images/Emo183.gif

החורף ממש כבר פה, אז מה אם יש שמש
שצצה לה בין טיפות הגשם
, אפשר לומר- לטוב ולרע- שהחורף כבר פה, בערך
. אני זוכרת שתמיד אבא שלי היה צוחק עליי על זה שהייתה צפלונה קטנה, ומאוד מאוד רזה ותמיד אמר לי לשים אבנים בכיס המעיל
, ויש עוד הרבה זכרונות מימים מאוד גשומים שבהם שיחקתי עם האחים שלי מונופול, שש בש וכו'... אז... לרגל החורף הקרב, קבלו שאלון חורף עם אחים:
איך אפשר להיעזר בחורף כדי להתקרב לאחים שלנו
אילו זכרונות משותפים יש לכם מהחורף שהם משותפים לאחים
האם הקור של החורף מקרב ומחמם לטובה את הקשר בין האחים אצלכם
ו... הלוואי שיהיה לנו חורף חמים ונעים, ונטול הפסקות חשמל מעצבנות
.

הזכרונות שלי:

כשאחי היה בסביבות גיל 4, היה חורף עם המון ברקים ורעמים. הוא היה נכנס אליי למיטה- היה לנו חדר משותף, והיינו ממשיכים ככה את שנת הלילה- מכורבלים זה בזה. אגב, אצל הילדים שלי זה בדיוק אותו דבר, אלא שאצלי הבן הוא הבכור, והבת היא זו שמזדחלת אליו למיטה.

eris1515

New member
עונה:

איך אפשר להיעזר בחורף כדי להתקרב לאחים שלנו?אמ... לא יודעת ת'אמת=\
אילו זכרונות משותפים יש לכם מהחורף שהם משותפים לאחים?תמיד כשהיה יורד ברד-אמא שלי היתה קוראת לי ולאחים שלי ועושה לנו "תראו איזה יופי-תראו ברד..." חחח אז אני זוכרת שאני ואח שלי היינו לוקחים כוס וממלאים בברד חחחח
האם הקור של החורף מקרב ומחמם לטובה את הקשר בין האחים אצלכם?אמ... אני חושבת שכן...-כי בחורף אחים שלי לרוב כולם בבית-אז כך שאפשר 'להתיידד'

בוודאי! שרון, עשית לי חשק לקרמבו../images/Emo10.gif

עכשיו חובה עלייך ללכת לקנות לי אחד כזה
, ושלא יתכוצץ בדרך

טוב, אז הנה מעשה בקרמבו

כשאחי היה קטן (בן שש בערך) הוא שנא קרמבו ואני מאוד מאוד אהבתי. רציתי שגם הוא יאהב קרמבו אז מדי פעם הייתי קונה לו מדמי הכיס שלי ונותנת לו . והוא שנא. הייתי מנסה לשכנע אותו והוא בשלו- לא אוהב, לא טעים, לא רוצה. יום אחד הוא הסכים לאכול, קניתי לו אחד, אכל ואמר - לא טעים, אמרתי לו- בוא ואקנה לך עוד אחד. הוא הסכים ואכל גם את השני. אמר שוב שלא טעים. הצעתי לקנות לו את השלישי- ואמרתי לו- תאכל עד שיהיה טעים. בקרמבו הרביעי הוא הקיא את נשמתו. מאז חלפו שנים, כבר שנינו לא אוהבים קמבו אבל את אותו אחר צהריים גשום שנינו זוכרים.

הרגת אותי ../images/Emo6.gif

מזל שאת לא אחותי- עוד היית מכריחה אותי לאכול בצל למרות שממש לא סובלת

זכרון מחורף רחוק

כשהייתי בת 10 נראה לי, התעוררתי מוקדם בשבת גשומה וחיפשתי את החתולות (היו לי אז 2). אחת מהן הייתה ליד הדלת האחורית רטובה לגמרי ורצה פנימה איך שהדלת נפתחה. השניה הייתה במחסן מורעבת בטירוף. אני ואחותי ניסינו לייבש את החתולה הרטובה אחרי שהאכלנו את החתולה הרעבה, והכנסנו את החתולה הלחה למיטה של אח שלי...

למעלה