סכמ"ש מלא בחדשות טובות

veredmp

New member
../images/Emo188.gif סכמ"ש מלא בחדשות טובות ../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? (כן, אני יודעת, צפוי
) סופ"ש מהמם לכולם. תנסו לא להרטב בגשם ואל תשכחו להצביע

tomgirl21

New member
מסכמתתתתתת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות:) <נותנת כבוד לסינגל החדש>...אבל גם שירה:p שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלח הדמעות-אביב גפן. תמונת/פליקס השבוע: אין. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מונית הכסף,רמזור-פרק אחרון לעונה, יום ראשון מתחיל העונה החדשה של האח הגדול,תראווווו,זה יפה[: ציטוט/י השבוע: הגיע הזמן לחדשות טובות.. (תרתי משמע!!!) איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: חזר לי חוש הריח אני חודש לא הרחתי כי היתי מצוננת,ואני מריחה!!!!! והופעה של אביב עשור לחלולים (אחד האלבומים) שהוא ביטל ודחה כמה פעמים, וסוף סוף (מקווה) תתקיים.. (בקרוב מאוד).. וזה הולך להיות הופעה ענקית,כי זה עשור לאחד האלבומים ויהיו גם שירים מאלבומים אחרים. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עוד לא מצאתי עבודה:( משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: למצוא כבר עבודה,דיייייייי.... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: ראיתי את מירי,אבל לא פגשתי,היתי בעצרת בכיכר,היא היתה מרגשתתתתתתתתת כמו תמיד,וכמובן מקסימה,אין דברים כאלה! סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: אופטימיות. שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? לא,עדיין מחכה להם...

"כדי להמציא את עצמי צריכה לשכוח את עצמי "

ולהזכר בכל יום מחדש..." שיר/י השבוע שלכם (של מירי):חדשות טובות, חורשת עליו גם בMP וגם במחשב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
השיר החדש של קרן מאתמול בהופעה- חורשת עליו,
השיר של קרן עם מוקי - הנה עיר
Mika -Rain
Lady Gaga- Bad Romance תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:החדשות- כתבה על מירי, מעורב ירושלמי, השרדות- איך העיפו את חנוך....הסרט של וודי אלן - מה שעובד- קורע מצחוק... ציטוט/י השבוע:"משאירה מאחור אהבות, מאפסנת בלב להבות, עכשיו הגיע הזמן לחדשות טובות." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אתמול הופעה של קרן וגם היום... משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:כאבי גב משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום ראשון לראות את מירי...להגיע לפוקו (הייתי היום אבל היה סגור, אבל דיברתי עם אלה פלס) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-בטלויזיה
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מהממם. שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? (כן, אני יודעת, צפוי )קנינו בדיוק היום שולחן חדש לפינת אוכל ורק ב600 ש"ח...

מסכמת..../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות!! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): אולי בחגים של נינט תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רמזור ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול היה יום כיפי. שמעו קטע! בפיתוח קול אני לומדת בקבוצה וכל שבוע צריך להכין שיר. והשבוע פשוט רוב הבנות שרו שירים של מירי: ברכת המלך, שני כוכבים, לשם, ערב חג ועוד
זה היה מרגש!!
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: מבחן בהיסטוריה למרות שהלך לי טוב... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: מכושפות עונה שישית!! ב-VOD חח האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא פגשתי.. חבל.... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מתיש שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? אממ כן וזה פיצה על החדשות הפחות טובות שהיו לי השבוע... סופ"ש מעולה לכולם!!

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "חדשות טובות"-כמה צפוי, אני ממש אהבתי את השיר!!! שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): סיפורים על עוד מעט- הפיל הכחול! תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רוק רימון
ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: אתמול , היה כיף לחזור הביתה..
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: יום רביעי, דייט כושל במיוחד..חחח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: פותחת עוד קורס, נגדים נגדים!!! קורס אחרון לשירות, יהיה כיף! האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: נופ סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: פסדר שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? (כן, אני יודעת, צפוי ) כן!! למען האמת הרבה!

ady18

Well-known member
אממ

שיר השבוע של מירי שני כוכבים שיר השבוע לא של מירי TRAVIS – SING LEONARD COHEN – HALLELUJAH תחנת רדיו לב המדינה ספישל זוהר ארגוב ז"ל סרט השבוע עג'מי תוכנית\סדרה עובדה\תיבת נוח יום הכי מוצלח שבת טיול ושלישי סרט עג'מי שבוע הבא בעיקר האח הגדול\תל אביב משהו שהרס קצת אכזבה מהסינגל של מירי ציפתי למשהו אחר ועדין לא התחברתי השבוע היה נחמד +

shay keran21

New member
עונה לי בכיף..שבת שלום חמודים../images/Emo24.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): וואווו שאלה קשה!!! חחחחחחח כמובן "חדשות טובות" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "החיים שלך נפלאים"-שריתי תמונת/פליקס השבוע: נעים מאוד,שמי השני הוא "עצלן" תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: התמכרות חדשה-"מרלין",האלופה,רוקדים עם כוככבים,הישרדות ציטוט/י השבוע: "שי תעשה עוד פעם דולפין"....חחח גיליתי אמש שאני יודע לחקות דולפין,ענק! איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:אמש,והיום שבו יצא השיר החדש של מירי..שזה אומר יום?...אמממ שלישי? שני? חח משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אממממ נאדה משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:אירוע....וכמובן ההופעה של שרית מחר האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום- בפעם הזו,כבר עברתי שלב,מירי באה אליי הביתה,הכירה את כל המשפחה...שרנו בקולי קולות את "נובמבר" ומירי חזרה בחזרה לת"א..חיחיחי ממש קסום! ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כיף שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? (כן, אני יודעת, צפוי ) הרבה מאוד..דודה שלי בהיריון..שוב..רק לפני שנה וחודשיים ילדה..איזה אושר...הסינגל של מירי,כל ההופעות והארועים שקרו לי השבוע... סופ"ש מהמם לכולם. תנסו לא להרטב בגשם ואל תשכחו להצביע תודה לרדדדדד

veredmp

New member
טיפה טיפה אני חוזרת לעצמי

היום גערתי באבא שלי שעדיין לא שמע את הסינגל החדש, אז הוא אמר "לא, אבל היום בבוקר השמיעו ברדיו את הסינגל הראשון של מירי. אבי אתגר אמר עליה שהיא מקסימה ושזה הסינגל הראשון שאי פעם הוציאה לרדיו". איך אפשר לכעוס עליו אחרי זה?
שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "חדשות טובות" כמובן. שמעתי אותו שלשום בלופ כל היום......
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "הנה עיר" של מוקי ויוסלס איי.די מארחים את קרן פלס (כל פעם שנמאס מהלופ של מירי עברתי ללופ של קרן
)
תמונת/פליקס השבוע: האמת שיש לי שתיים. אז אני אשים את שתיהן. הורדתי שאלות, אז מותר לי להוסיף תשובות
ציטוט/י השבוע: "הלוואי שצה"ל היה יעיל כמוך" וכמובן "הגיע הזמן לחדשות טובות"
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: יום רביעי - יציאת הסינגל ואתמול - הופעה של קרן
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: יום ראשון הופעה! איך שהתגעגעתי.....
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: חדשותטובות
שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? (כן, אני יודעת, צפוי
) האמת שלא. הדבר היחיד שקרה (והוא לא באמת חדשה טובה אלא סתם חדשה) זה שגיליתי שהסיבה שאדווה בולה מ"מגדלים באוויר" כל כך מוכרת לי היא שהיא היתה בשכבה שלי. השתגעתי מנסיונות להבין למה אני מרגישה שאני מכירה אותה (ולא בתור שחקנית).

אריה31

Member
מנהל
היו לה עוד שירים?

סתם חח אדווה בולה משחקת טוב היא עושה את הילי לדמות חשדנית, מסתורית וסגורה

אריה31

Member
מנהל
סיכום השבוע שלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): חדשות טובות שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): October & April - The Rasmus ft Anette Olzon תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: הישרדות איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: הדייט הערב
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: עייפות משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: התחזקות האהבה האם פגשתם את מירי השבוע? לא סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבלנות שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? אני מקווה שכן

אורישקי

New member
אם אלה החיים...לאן כולם רצים?

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):דווקא הפעם אני מעדיף את אף אחת
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שירי מימון-השקט שנשאר תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:הישרדות האמריקאית ציטוט/י השבוע:לא יודע איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי:ההדחה של חנוך בישראלי,התחלנו לעבוד על הצגת סוף שנה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:לא ממש משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:פרקים חדשים בשתי התוכניות וגם לסינגל השני למרות שהוא בטח יצא עוד יותר זמן
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מגניב שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? (כן, אני יודעת, צפוי )
כן

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "חדשות טובות", "לשם", "באה אליכם", "טיפה טיפה". שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "מבול", "הגשמה עצמית". תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: ברדיו: גלגל"צ, לב המדינה, בטלויזיה: "שלוש אמהות", "חדשות", "מעורב ירושלמי". ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהרים לכם את מפלס המצב רוח: כל יום. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: תור לאורטופד
תכלס, לא יודעת אם אני באמת מצפה לזה
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: רגיל. שאלת בונוס: האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע? (כן, אני יודעת, צפוי ) לא במיוחד. סופ"ש מהמם לכולם. תנסו לא להרטב בגשם ואל תשכחו להצביע
שבוע מעולה שיהיה

מסכמת שבוע

שיר/י השבוע שלכם(של מירי)-נובמבר שיר תקווה לשם ובקיצור כל האלבום הראשון.התגעגעתי לקול של מירוש
שיר/י השבוע שלכם לא של מירי-תאהבי קצת את עצמך-שירי מימון, סינדרלה רוקפלה-עברי לידר וריטה אח מתה הקול על שניהם ביחד ולחוד חוץ ממירוש כמובן
מחכה-ריטה שיר הלהקה-המחזמר והסרט,בשמלה אדומה-מהסרט הלהקה ועוד שירים מהסרט הלהקה
תמונת/פליקס השבוע
תחנת רדיו/סרט השבוע/תוכנית/סדרה-סרט השבוע-הלהקה,שומרת אחותי,סדרת השבוע-מעורב ירושלמי,מגדלים פורחים באוויר,תוכנית השבוע-דוקוסלב על ליאור אשכנזי
ציטוט/י השבוע-"אני רוצה לדעת כמה פסיקים ונקודות אני צריך לאכול היום" הסגן של המנהל שלי בעבודה ששמע אותי ועוד מישהי מדברות על שיטת הנקודות ששתינו עושות בשומרי משקל
דבר אחד שהעלה לכם את מפלס מצב הרוח-פינקתי את עצמי וקניתי שני סווצרים מדלתא עם מיקי ומיני למרות המחיר הגבוה
לטעמי.ועשיתי שופינג עם השותפות שלי לדירה
דבר שהוריד לכם את מפלס מצב הרוח-יותר מדי דברים ניתוח חנייכים כואב מאוד עם תפרים ושאר ירקות
,בחור שהכרתי נפטר מדום לב
משהו שאתם מצפים לו בשבוע-אמ לראות את הרופא השיניים שלי שיוריד לי את התפרים מהשיניים ולא יודעת משהו בטח יצוץ
האם פגשתם את מירי השבוע -לא
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת-סביר יכול להיות יותר טוב
שאלת בונוס-האם היו לכם חדשות טובות במיוחד השבוע-לא שבוע טוב לכולם וחורף נעים לכולם עם הרבה הופעות של מירי,הרבה מרקים טעימים
,הרבה גשם
לכנרת ולנו חורף חם עם שוקו
,תה
וקרמבו כמובן

למעלה