סקר מהפכני!

DaRזה אני

New member
../images/Emo188.gifסקר מהפכני!../images/Emo188.gif

יאללה מה שווה יותר להיות גבר או אישה? גבר מזיין והוא גב אישה מזדיינת היא שרמוה (צוטט על ידי פורום המציאות החשוכה שאנו חיים בה 2003-2004!) גבר תמיד מגיע לאורגזמה נראית לגבר אין מחזור לבת יותר קל לתפוס בנים בנות משתינות בישיבה לא יודע דבירם מושגעים כי היר הוכל פה זה מלחמת המינים אז למ-ל-ח-מ-ה בנות..אי אפשר איתן ואי אפשר בלעדיהן

faith2

New member
ברור שבת!

אנחנו המין יפה אדוני! כל דבר שנגיד הוא קדוש אצלכם הגברים! אנחנו הרבה יותר מתוחכמות.... אז יש מחזור- אבל לנו ניתנת המתנה לגדל יצור חיים 9 חודשים... ויש עוד הרבה הרבה, אני פשוט יכולה לפנות אותך לרשימת היתרונות מאת נויה יקירתי....

אני לא אתייחס לשאלה-

אני דווקא רוצה להפנות את תשומת ליבך למה שרשמת: "אבל לנו ניתנת המתנה לגדל יצור חיים 9 חודשים"
תשאלי פעם בחורה בהריון איזה "כיף" זה...

למה את מתייחסת רק לחלק?

זמן ההריון הוא לא הזמן הכי מאושר אצל נשים- אני ראיתי את זה על אמא שלי... פעמיים.. נכון- אחר כך הבחורה מאושרת, נכון- אף אחד לא מתחרטת (רובן) אבל אני רשמתי על זמן ההריון... וזה לא הכיף הכי גדול במילים עדינות...

sOurce of life

New member
זו חוויה....

שלדעתי כל אחת צריכה לעבור. אבל בא נרד מהנושא כי זה כל כך "על טעם ועל ריח" ... ובקשר למלחמת המינים... תארו לכם, בן בלי הדברים המעצבנים בבנים... ובת בלי הדברים הלא נסבלים בבנות... על מה נתלונן? את מה נאשים? ואף יותר מזה... כולם יהיו אותו דבר אז מה הטעם בחלוקה לבנים ובנות??? ואני מודה, בנים הם עם מוזר- אי אפשר איתם, ואי אפשר בלעדיהם!

faith2

New member
מה יכול להיות יותר יפה...

מלגדל יצור חי בבטן? להרגיש אותו גדל בתוכך? אני בטוחה שהייתם מתים להרגיש את זה- ונכון זה מלווה בהרבה סבל,ף אבל הסבל שווה את זה! נשים שאומרות שזה חרא- אולי אין להם הערכה מספקת לחיים.....כי אין דבר יותר יפה מלהביא חיים לעולם.

למעלה