עוד פחות משבוע ליציאת האלבום החדש!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo188.gifעוד פחות משבוע ליציאת האלבום החדש!../images/Emo188.gif

איך אתם מרגישים? מה דעתכם על הסינגלים שיצאו עד עכשיו? איך אתם חושבים שיהיה האלבום החדש? לטעמכם? לדעתכם הוא יאכזב או יתעלה על עצמו? שתפו במה שאתם מרגישים :)

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif מקווה לטוב.

עד עכשיו,הכי טוב שיצא לטעמי היה נהנהנה. וגם הזירו משהו סבבה. דה אונלי בלהבלה פשוט נפילה היסטריתתת. אני מקווה שלא יאכזבו** יא,יום שני הבא?O:

NoAmItA ChAn

New member
אני מקווה שבשירים

יהיו העומקים שהיו בשירים הקודמים. לאו דווקא מבחינת ליריקס, אלא מבחינת לחן בעיקר. שיהיה פחות פופ.. אם אפשר ><

SugarRush

New member
הסינגלים שיצאו עד עכשיו

דווקא בסדר, חוץ מהעובדה שהם ממש פופ יחסית לקודמים. save yourself ו-nanana נורא אהבתי =] מקווה לשירים אפילו יותר טובים! בכל מקרה זה MCR ונדיר שהם מאכזבים אותי =]

PUMPKIN juice

New member
כבר אמרתי חלק מדעתי מקודם..

אני התאכזבתי ממש שכבר יצא חוץ מנהנהנה שהוא חמוד ממש. אבל אני מקווה שאולי שאר האלבום בשלמותו יהיה יותר טוב ואני אתחבר אליו, לפחות קצת. קיצור, זה מכר ואני עדיין חולה להם על התחת!

Hadar way

New member
אני יותר מדי מחכה לזה!

אבל עד שאני אגיע למקום שמוכרים אותו ייקח שנים >< יחסית לסינגלים שיצאו עד עכשיו זה נשמע מבטיח למדי
כאילו יש שירים שאני יותר אוהבת וכאלה שפחות אבל אם ככה מורכב האלבום הוא פשוט לא יכול להיות רע

NotPerfect4

New member
מהשירים שיצאו

הכי אוהבתי את NANANA Singו Save Yourself. אני מקווה שהאלבום יהיה טוב ושיהיו גם שירים עמוקים יותר ושאפשר להתחבר אליהם. אני לא חושבת שהם נהיו ממש פופים.. הם התשנו זה בטוח אבל זה הרבה יותר טוב מאשר שהם יתפרקו (חס וחלילה שום בצל) והם עדיין מיי כימיקל ואני תמיד אוהב אותם!

Ayush Cohen

New member
השירים שיצאו מהממים

כולם מהממים רק סינג ואונלחי הוף פור יו היו פופיים כאלה אבל ממש חמדים ובסייב יורסף היו גיטרות מהממות וגם בנה נה נ ה וגם בכלל השירים החדשים יאא אני רוצה את האלבוםםםםםם עכשייווו

ronali001

New member
חחח נראלי אני היחידה....../images/Emo45.gif

שאהבה את כל הסינגלים שיצאו מהאלבום החדש..ולדעתי זה אפילו יותר טוב מחלק מהאלבומים הקודמים...XD
NA NA NA שיר חמוד ברמוות! SING הכי אופטימי שיש..P: SAVE YOURSELF....שיר מאגניב בטירוףףXD THE ONLY HOPE.....מרגשש!:) והזירו משהו-הבי סייד גם שיר קצבי כזה...(על אף שהוא ממש מזכיר את הסגנון של MSI..) לא יכולה לחכותת!!
תפרגנו קצת...בכל זאת אלבום חדש אחרי קיפאון של כמה שנים טובות

Ayush Cohen

New member
את לא היחדה לא ראית מה הגבתי? ../images/Emo13.gif

אני מסכימה איתך לגמרי

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif לא, גם אני ממש אהבתי!

אפילו יותר מאת TBP אגב
ואת הביסייד נראה לי הכי אהבתי

למעלה