פינת ההמלצות

everynormal

New member
../images/Emo188.gifפינת ההמלצות../images/Emo188.gif

כן, אני יודעת שהמטרתי עליכם יותר מידי פינות תוך יום אחד, אבל לא נורא קחו את הזמן כדי לענות (אבל תענו!!!!~$#@!%!@^%) קיצר אתם כבר יודעים מה עליכם לעשות- להמליץ על שיר/ספר/אמן/להקה/אלבום/סרט/הופעה/קליפ/תוכנית וכל מה שרק תרצו.....אז יאללה להתחיל!! (ותענו!!!)

MiMiMor

New member
חייבת להמליץ,

על הסרט '21 גרם', שהוא פשוט מדהים (הוא נגמר רק לפני כמה דקות ואני עדיין בהלם ממנו). סרט אדיר. ממליצה בחום לכל מי שלא ראה.

everynormal

New member
טוב אני חייבת להמליץ-

פשוט חייבת- להמליץ לכם על להקת "הארט", אחת מלהקות הרוק הנשיות החשובות ביותר של המאה הקודמת. הלהקה הכוללת את האחיות אן וננסי ווילסון שלידיעתכם, אן ווילסון שיתפה פעולה עם חברינו אליס בשיר בראדר באלבום סאפ, וגם בשיר אם איי אינסייד, ובנוסף אן וננסי ווילסון שיתפו פעולה עם ליין סטיילי והקליטו איתו שיר לחג המולד שנקרא ring them bells שגם הוא ממש מומלץ, כדאי לכם לשמוע! בכלל, הן להקה מצויינת, אין שיר ספציפי עליו אני יכולה להמליץ פשוט כנסו ליוטיוב ותכתבו heart וכבר יופיע לכם מה שאתם צריכים, ותאמינו לי, לא תתחרטו. הן פשוט בנות מוכשרות ולסולנית יש קול מ-ד-ה-ים! היא פשוט זמרת מצויינת, להקה של בנות שנותנות בראש עם רוק מסחרי ואיכותי, והכי חשוב, עושה את העבודה, ולהקות רוק נשיות הן דבר פחות נפוץ בימינו...אז לכו על זה =]

mary06

New member
תמונה מגניבה של ג`רי!

ספר: צלה של הרוח/קרלוס רואיס ספון מאכל: גלידת פאנקי מאנקי של בן &ג`ריס מוזיקה: אפיקה, קמלוט, אנטימטר, אנת`מה, מאסטרפלאן..להקות אדירות!

Alice108

New member
הממ

ממליצה על הלהקה סבתון ועל השיר המדהים שלה על מלחמת ששת הימים. אה, ועל הקומונה החדשה שלי

למעלה