פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo188.gifפינת השבוע../images/Emo188.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

nothingman1

New member
F#m9b5

שיר השבוע של אליס: Them bones בגרסת הדום מטאל שיר השבוע לא של אליס: Lamb of god- redneck אלבום השבוע: Lamb of god- Sacrament אמן השבוע: Meshuggah, Pantera, Lamb of god סרט/סדרת השבוע: שרק 3 מאכל השבוע: תפו"א ובטטה ברוטב שמנת עם אגוז מוסקט ציטוט השבוע: "אתה יודע את מי זה מעניין? את החבר של שמוליק!" *נקרע מצחוק* המורה למתמטיקה משהו טוב שקרה השבוע: מעל 3 ג'יגה של מוזיקה חדשה משהו רע שקרה השבוע: איבדתי את הקול ביום שישי תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לשמוע המון מוזיקה תמונת השבוע: At the gates התותחים

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo113.gif../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

שיר השבוע של אליס: Over now שיר השבוע לא של אליס: בטח משהו של כריס קורנל.. אלבום השבוע: אופוריה אמן השבוע: קורנל סרט/סדרת השבוע: חתונת רפאים מאכל השבוע: מרק? ציטוט השבוע: "אז אל תיקח את הכדור הזה כי הוא גורם לנמנום ואסור שתהיה מנומנם לפני הטיסה. תיקח את הכדור השני, שלא גורם לנמנום ואז לא תהיה מנומנם כי זה לא טוב שתהיה מנומנם הבנת?"- אמא שלי. משהו טוב שקרה השבוע: מפגש משהו רע שקרה השבוע: אני חולה, אח שלי טס לפולין תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: להיות בריאה?
תמונת השבוע:>

תאנים בחורף

שיר השבוע של אליס: צפרדעים שיר השבוע לא של אליס: הזיעה הזאת-מאור כהן קריפ-רדיוהד הול אין מיי סול-אירוסמית' ארוונד ד'ה וור'ד-רד הוט צ'ילי פפרס אלבום השבוע: פרח פקי-דן תורן ושליחי הבלוז אמן השבוע: דן תורן ושליחי הבלוז סרט/סדרת השבוע: השמיניה
מאכל השבוע: הבורקס מהבר מצווה של אחי, והקיגלים מהעלייה לתורה של אחי
ציטוט השבוע: "נפצעו שם איזה 7-8 שחקנים, וזה רק מה שהצלחתי לספור על כף יד אחת" משהו טוב שקרה השבוע: בר מצווה, כמעט לא הייתי בבצפר משהו רע שקרה השבוע:- תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: לקנות כבר פאקינג ג'ינס, לשגע את אמא להתחיל עם העדשות, להשלים מתמטיקה (וללמוד למבחן), אולי לבוא לדוד שלי לעבוד על שיר תמונת השבוע:אחותי

תשובות

שיר השבוע של אליס : Right turn. שיר השבוע לא של אליס : We Got A Better Bomb/ Audioslave,Frances Farmer Will Have Her Revnge in Seattle/Nirvana, Eulogy/TOOL אלבום השבוע: ממ.קשה. Insecticide של נירוונה, LEATERALUS של TOOL. אמן השבוע : קורט. סרט השבוע: אפוקליפסה עכשיו. מאכל השבוע : יש קטע חדש עם השניצלי-תירס (ככה אומרים?שיהיה.) זה בגודל של שטיח ובעובי של דף נייר, וזה בלתי אפשרי לסיים את זה אבל זה דיי אדיר.. משהו טוב שקרה השבוע : שלושה דיסקים אדירים:) והיה לי sexy voice כי הייתי חולה. :p משהו רע שקרה השבוע: ברגע זה יש לי צרבת וזה הדבר היחיד שאני מסוגלת לחשוב עליו >< אוף. תוכנית לשבוע הבא עלינו לטובה: שתימשך השביתה. [נדרתי נדר שאם מיום שלישי הקודם תהייה שבועיים שביתה אני מוחקת את הגראנג' מהחיים שלי לשבוע, וכל האנשים סביבי אמרו לי שאני לא אצליח. הלוואי ואני אהיה חייבת לברר...] תמונת השבוע -------> [מישהו אמר משהו על sxy voice??|*מגלגל עיניים*|

Alice108

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif

שיר השבוע של אליס: שיר השבוע לא של אליס: אלבום השבוע: אמן השבוע: סרט/סדרת השבוע: מאכל השבוע: קוסקוס ציטוט השבוע: "אם משהו בעייתי תשאלו עכשיו, כי אנחנו הולכים לעשות את זה (ומחייך..)" - המורה (זכר) שלי לבלט
משהו טוב שקרה השבוע: חזרתי לסטודיו משהו רע שקרה השבוע: חזרתי מאילת.. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תל אביב+ג'רוזלם תמונת השבוע: [תגובה מהירה
] NEXT TIME

Alice108

New member
אויש שיט..

לא מילאתי את כל התשובות.. שיר השבוע של אליס: Heaven Beside You שיר השבוע לא של אליס: Territorial Pissings אלבום השבוע: Grace אמן השבוע: Kurt C סרט/סדרת השבוע: שרק3.. כן, רק עכשיו ראיתי.. תמונת השבוע: טאדם!!
( באנג-באנג)

shirbowie

New member
אני ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של אליס:eek:ver now שיר השבוע לא של אליס: רוקסטאר של ניקלבק..זה שיר כזה חמוד :] ואצלך בעולם של אחד הבנאים,לא זוכרת איזה :/ אלבום השבוע:the bends-radiohead אמן השבוע:כלמיני אקראיים סרט/סדרת השבוע:מערכונים שווים של סאטרדיי נייט לייב,הם כאלה שולטים! מאכל השבוע:מלבי יאמי :} ציטוט השבוע: משהו טוב שקרה השבוע:שביתה,בגדים ונעליים חדשות,ותכנונים לאמסטרדם אם תימשך השביתה המבורכת.. משהו רע שקרה השבוע:קצת חולה,ואומרים שחוזר השרב :[ תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה:שביתה(יההה!) תמונת השבוע:לול->

רוקסטאר של ניקלבק זה באמת שיר אדיר

עם קווי דמיון מחשידים לשיר "נרדם על החולות" של ג'קו אייזנברג. [לא! לא! זה היה ברדיו!]

נו.עלית עלי.

איכסה,לא. אפילו לא בצחוק. אני מהפלצנים האלה שנגד כוכב נולד מתוך אידיאולוגיה. וגם מאלה ששונאים שירים גרועים.היית מאמינה?

Aline In Chains

New member
בוף.

שיר השבוע של אליס: rotten apple כבר שבוע שני
:) . שיר השבוע לא של אליס: ברר,הרבה..הרבה ג'ף באקלי,דרים,זפלין,ו..לאמב אוף גאד. אלבום השבוע: אירלי דאייס=לד זפלין. אמן השבוע: בוב מארלי. סרט/סדרת השבוע: סרט..אפוקליפו[?] ככה נראהלי קוראים לו.איזה מדהים
. מאכל השבוע: מש'ו שאמא הכינה;) ציטוט השבוע: רותם מחיפה:"אני כאן כבר ז"ל מלחץ" XD משהו טוב שקרה השבוע: המ,הכרתי את רותם, ו...גשם כמובן.
!!!. משהו רע שקרה השבוע: כלום,בסה"כ אחלה של שבוע. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: 2 דייטים
אמא. תמונת השבוע: אתם חייבים לראות את הסרט הזה!!!!

../images/Emo185.gif

שיר השבוע של אליס: Angry Chair שיר השבוע לא של אליס: Death - Crystal Mountain אלבום השבוע: Death - Leprosi אמן השבוע: השכן שלי והתופים שלו. שונאת אותו. הוא החליט שהוא יודע לנגן! סרט/סדרת השבוע: אדמה משוגעת וכל הסרטים הגרועים שיש בYES מאכל השבוע: פיצה ושוקו ציטוט השבוע: "my pita die i went to cry" (ציטוט מתוך שיר שכתבתי בשיעור לפני הרבה זמן על הפיתה) משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: קנו לשכן שלי תופים. תוכניות לשבוע הבא עלינו לטובה: תמונת השבוע:

Alice108

New member
And cut you like you want me to

Cut the little child inside of me and such a part of you.
אני אוהבת להשלים חתימות
SP

Alice108

New member
לא, צדקת!

לא משנה.. וגם אני לא מכירה הרבה שאוהבים אותם אבל הם מעולים!

למעלה