פינת השבוע

everynormal

New member
../images/Emo188.gifפינת השבוע../images/Emo188.gif

מה שלומכם חבר'ה? איך הלימודים/ צבא/ עבודה? שיר חרוש של אליס השבוע: שיר חרוש לא של אליס השבוע: אלבום ששמעתם השבוע: סרט/סדרת/תוכנית: ספר: אמן: מאכל: ציטוט: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): תמונה:

MiMiMor

New member
פינת השבוע,

שלומי טוב :) אני לא לומדת, לא עובדת, ולא בצבא.. אני מקווה שהשאלה עדיין מופנת אלי
(הבטלנות חוגגת לפני הצבא), טוב, - תשובות! שיר חרוש של אליס השבוע: נאטשל. שיר חרוש לא של אליס השבוע: מלא מלא שירים של הקיור. אלבום ששמעתם השבוע: Disintegration של הקיור שוב. סרט/סדרת/תוכנית: there is no.. ספר: ספר שירים של נתן יונתן. אמן: THE CURE! מאכל:
ציטוט: בלע משהו טוב שקרה השבוע: חגית עפה סוף כל סוף. משהו רע שקרה השבוע: אמממ.. לא ירד גשם? תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): לישון ! תמונה: הקיור הסקסיים האלו.

MetalSinagouge

New member
לא'דע לאן את מתגייסת...

אבל יש הרבה סיכוי שהבטלנות תחגוג גם במהלך
השיר הכי מצמרר ששמעתי אצלם ואני חורש עליו: Am I Inside.

Sanguine Sky

New member
../images/Emo13.gif

שיר חרוש של אליס השבוע: junkhead שיר חרוש לא של אליס השבוע: Epica-Cry for the moon, Dream Theater-Peruvian Skies אלבום ששמעתם השבוע: Epica-The Phantom Agony סרט/סדרת/תוכנית: דוקטור הו!!! ספר: בשורות טובות/ניל גיימן וטרי פראצ'ט. אמן: אפיקה. מאכל:
ציטוט:
משהו טוב שקרה השבוע: הכל היה נחמד
משהו רע שקרה השבוע: נעלמתי קצת מהפורום...|אשמה| תוכניות לשבוע הבא (עלינו לטובה): להתחיל את כל המשימות מהחוג צילום
תמונה:

למעלה