פרק 9

chiquitito15

New member
../images/Emo188.gifפרק 9../images/Emo188.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

צפייה מהנה

mominman

New member
היה פרק ממש יפה ../images/Emo9.gif../images/Emo118.gif

דפנה שטן, דניאל ושורן חמודים וגם עידית הייתה נחמדה היום
פרק משמ יפה.. ג'וני הגיע

chiquitito15

New member
דפנה שטנית../images/Emo99.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

ועידית תמיד תמיד תמיד נחמדה

M u u

New member
דניאל ושרון../images/Emo99.gif

אלוהים דניאל כזה מושלםםםםם.. אני. שונאת. את. דפנה. ארגגג.
ותקשיבו, זאת רק אני או שקיצצו ליב"ז ממש את השורות, כמו שעשוה לדמות שלה בטלנובלה בע"מ.. XD ודבר אחרון, בקטע שהיא רקדה (באיזה הקשר, בכלל?).. ראו לאיזה שניייה את יהודה לוי. זה בטח קטע ריקוד שלהם מהציפורים של ציף ציף או הדבר הזה שהם הופיעו בו יחד..:)

mominman

New member
החתימה שלך ../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

כן הקטעים היו מהמחזמר שבו הם הכירו, וגם שם יעל התגלתה לראשונה. לא מבין מה זה קשור.... בטח יחצנות.

chiquitito15

New member
אז זהו...../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

שגם אני חשבתי על זה... אולי זה יחצנו"ת, אולי זה קטעי מעבר כי ראינו שדניאל מחכה לה... השאלה- אם אתה חבר שלה, למה אתה מחכה לה בחוץ
כנס ותמחא לה כפיים
גם אני שמתי לב ליהודה לוי... עם שיער ארוך

M u u

New member
חחח מה איתה?:-|

תמיד הם תוקעים איזה סצנה באמצע הפרק, שלא קשורה לכלום.. כאילו, היא קשורה, אבל מין כאילו לא מדברים לע זה לפני ואחרי וזה תכל'ס די תקוע והיינו מסתדרים גם בלי.

chiquitito15

New member
דפנה רעה../images/Emo99.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

איזו כלבה
איזו סכסכנית... איזו מלכה
רגע, מה ייצא לך מזה?! להפריד בין גיא לקארין?!
הרי תוך שנייה גיא ילקק לקארין והיא תסלח לו... אם היא סלחה לו על האונס של טלי אז למה לא על בגידה?! או שדפנה רוצה לנקום בה שהוא רוצה להכניס את ג'וני בתור מעצב... (לא ידעתי שהוא כבר מהעונה הראשונה
) בכל אופן, הנה- היום היא אמרה בפירוש שהיא באמת אהבה את מייק (או שהיא משקרת במצח נחושה גם לגיא
) ושרק לאחרונה היא גילתה את הסיפור הזה... אבל מה לעאזאזל מייק קשור למוות שלו?! הבן אדם היה אחראי על החיים שלו(!), זה לא שמייק קם ורצח אותו(!)
אחחח עידית
עוד רעה שכיף לשנוא(!)... בתחילת הפרק- הסצנה שלה עם שרון הראתה שהיא לא תמיד רעה אלא גם אימא דואגת... היא התחילה להתפרץ אבל אחרי זה נרגעה וחיבקה אותה... מי אמר שעידית רעה?! היא קשוחה... היא בדיוק כמו מורים(!)
בקשר לשיחה שלה עם דין- היא קרעה אותי
מה את רוצה ממנו, מסכן?! הוא לא מבין על מה את מדברת... את גדלת בגימל והוא בסוכה על הים
איך צחקתי שהיא אמרה לו "אנלפבית"
גדולה
פשוט שחקנית ענקית... והשיחה שלה עם מייק?!
היא כ"כ"כ"כ צודקת
זה היה ברור שהוא יירד על ארבע לבקש סליחה... איזה בן אדם מסכן... עכשיו הוא נופל לטיפה המרה... לאן עוד אפשר לרדת?!
אבל עידית צודקת ב-ה-ח-ל-ט בדברים שלה אל מייק
עוד מלך של הסדרה הוא דניאל
הוא אמנם לא רע כמו השתיים הנ"ל אבל בכל זאת אני נורא אוהב את הדמות שלו. כ"כ איכפתי, כ"כ שקוף, כ"כ טהור באהבה שלו כלפי שרון... רק מה, אבא שלו כ"כ"כ"כ עיצבן אותי!! תעיפו את השחקן הזה מהפנים שלי!! ואני עוד חשבתי שהוא יהיה תומך ויעזור לו בנושא... איזה מטומטם!! אבל מצד שני עכשיו עידית מודעת למצב וטוב שהוא נפתר כבר עכשיו ולא בפרק 79... בסצנה של שחר ושלו כשהוא חיכה לשרון אז רגע אמרתי "אוי ואבוי- התסריט הקבוע של הטלנובלות- עכשיו היא תבוא, תראה אותם ויהיה ריב בינה לבין דניאל כי היא תחשוב שהוא בוגד בה ועוד עם שחר" אבל לא- הוא כ"כ היה כנה איתה...
"סתם בשביל לעצבן אותך"
ישר ולעניין! זה מה שאני אוהב אצלו
אחלה של סנוב
מה עוד היה לנו
יונתן קוניאק הגיע...
טלי ובני- טיפולי הפרייה?! תעשו את זה בחוץ בבקשה
שחר- מה את עושה לי על המסך?!?!?!
א-ח-ל-ה של פרק
איזה תענוג רצוף של 30 וכמה דק'...
כבר לא יכול לחכות למחר

M u u

New member
XD

"טלי ובני- טיפולי הפרייה?! תעשו את זה בחוץ בבקשה
" XDDDD

chiquitito15

New member
חחחחח../images/Emo67.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

כן- יש בסדרה דברים שלא כ"כ מעניינים אותנו יו נואו
כמו האימפוטנציה של גיא
מה?!?! מה אתם רוצים להגיד בזה?! זה תורם לעלילה או סתם להעביר זמן מסך?!

דפנה כלבהההההה../images/Emo107.gif

שונאת אותה מכשפהההה...!!!!ארארארא... ודניאל אויי הוא חמודדדדדדד
הוא פשוט נשמה טהורה!! עידית----פשוט קרעהה אותי מצחוק אין עלייההה

chiquitito15

New member
נכוןןןןןןן../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

היא מכשפה שכיף לשנוא

למעלה