רעיון לשירשור

• פותח הנושא 26d
  • פורסם בתאריך

26d

New member
../images/Emo188.gifרעיון לשירשור

תרשמו את הסרט או הסדרה שאתם הכי אוהבים של מרי קייט ואשלי אולסן עדיף גם למה....

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

2 הסרטים האהובים עלי הם "אבא משתדך" (או בשמו ההרבה פחות דפוק- Bilboard Dad) ו"מותק, הילדות התחלפו" (It Takes Two). למה
כי אלה לא סרטים כמו הסרטים של התאומות כיום- טו בויז מיט טו טווין-גירלז...
הם סרטים מעניינים ומצחיקים ויש להם עלילה מעניינת
(למה כבר אפשר לאהוב סרט...
) הסדרה האהובה עלי היא Full House אופקורס
דבר ראשון- התאומות ממש, אבל ממש מתוקות שם
ודבר שני- זאת לא עוד אחת מהסדרות האלה של ה"תאומות", כלומר- 2 תאומות איף יו נואו וואט איי מין... זו פשוט סדרה אמיתית ומצחיקה שלא מתרכזת רק במישל וזה כל הכיף בסדרה הזאת

ME../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

דרכון לפריז, ומותק הילדות התחלפו, אבא משתדך הישנים לדעתי הסרטים יותר טובים

26d

New member
../images/Emo188.gifאני חושבת ש...

אני אוהבת את הסדרות: צער גידול בנות וטובות השתיים כי הן סדרות מעניינות והגיוניות לא כמו הרבה סדרות שלהן (הרפתקאות מרי קייט ואשלי)

--->

אני אוהבת את הסדרה "טובות השתיים" במיוחד גם כי שם הן בערך בגיל שלי (12) וגם כי הן משחקות שם לפי דעתי טוב... ואניגם אוהבת את "צער גידול בנות" מאוד...כי הן סוויט מאוד שם.. ואני אוהבת את "שפתינו חתומות" ומותק הילדות התחלפו אני מ-מ-ש לא זוכרת...הפעם האחרונה שראיתי הייתה לפני...2-3? בלעע...אבל אני חושבת שזה יפה... טוב אולי אני אפסיק כבר לבלבל לכם ת´מוח
בקיצור-גם את הסרט "מותק הילדות התחלפו"!!!!

ruth yehuda

New member
שלי...../images/Emo60.gif

הסרט: מותק הילדות התחלפו- כי אהבתי את העלילה (בערך כמו אורה הכפולה) וזה ממש נחמד שהן לא תאומות. ושפתינו חתומות במחיוד בגלל שאהבתי גם את הרעיון (עלילה) וגם את אתרי הצילום (חוף, ים, לונה פארק, ועוד מליון מקומות שהתאומות עברו לשם...) וגם אהבתי את הקטע ההרפתקני (גם זה שהם הכינו את המלכודות ואז ויקטוריה נלכדה בו...). סדרה-טובות השתיים-אהבתי את הקטע שמבדילים ביניהן באופן משמעותי ובגלל זה יש הרבה קטעים, ואני מתה על הבדיחות של טובות השתיים (ק
ו
ר
ע
ו
ת)

motib4

New member
אהמ... ../images/Emo9.gif ../images/Emo29.gif

אוקיי, ככה- סרט אהוב, "מותק הילדות התחלפו"! למה? אמממ... אוקיי, קודם כל- המשחק של התאומות נורא יפה שם (ואני חושב שזה בגלל שהיה להם ממי ללמוד).
הוא מעניין- והוא לא רגיל.
סדרה אהובה- "טובות השתיים"- דפנטלי.
אני מת על ההומור שם,
(ואגב- הפרק האהוב עליי הוא הפרק שקווין פוגש את מרסי
קורע!), והתאומות משחקות לא רע.

יש לי את זה בוודיאו../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

ריאתי את זה לא מיזמן עד שהייתי רצכיה לכבות ולהמשיך בשעורים עד עכשיו אני עושה שעורים ויש לי עוד ))):

../images/Emo45.gif מותק הילדות התחלפו ../images/Emo45.gif

העלילה הכי טובה שיש, הן משחקות הכי טוב שם, הן הכי חמוטות שם וזה שונה משאר הסרטים שעשו..

אני הכי אוהבת...../images/Emo117.gif../images/Emo110.gif

סרט: דרכון לפריז {ראיתי אותו אולי 5 פעמים אם לא יותר
} סדרה: Full House או בשמו העברי "צער גידול בנות" {כאילו דההה
} כי התאומות כאלו חמודות שמההה

הסרט והסדרה שאני הכי אהבתי...

טוב, אז כמו שהרבה כבר רשמו- הסרט שאני הכי אהבתי הוא "מותק, הילדות התחלפו"- גם בגלל שזו עלילה שונה משאר הסרטים של התאומות, זה סרט על רמה... והן משחקות שם ממש טוב
הסדרה שהכי אהבתי היא טובות השתיים כי אני פשוט מתה על ההומור שם... הפרק שאני הכי אהבתי זה הפרק שמאט לוקח את התאומות להוקי ובלה בלה בלה... זה ממש פרק מצחיק

למעלה