שאלון

jgut

New member
../images/Emo188.gif שאלון ../images/Emo188.gif

סתם כדי לעורר קצת את הפורום וגם לראות האים יש לנו דברים במשותף...
איך הגעתם לסידרה?
מתי גיליתם שאתם מכורים לה?
למה בסידרה אתם מתחברים במיוחד?
איזה תכונות שלכם אתם מוצאים בסידרה?
האים יש לכם תחביבים שניראה לכם קשורים (או תחביבים שהייתים רוצים שיהיו)?

Liat773

New member
../images/Emo99.gifתשובות לשאלון

הגעתי ממש במקרה הייתי בבית (אחרי לידה) ולא היה לי מה לעשות ומהרגע הראשון הבנתי שאני מכורה אני מתחברת לסוסים ולכל מה שהן עושות שם הייתי צריכה לחיות במקום כזה וכן בין הדברים שאני אוהבת לעשות זה חיות וכמובן לרכב על סוסים!!!

jgut

New member
והתשובות שלי:

איך הגעתם לסידרה? אני לפני כמה שנים הייתי במקרה חולה בבית וראיתי את הסידרה (זו הייתה העונה השלישית). אחר כך התחלתי להקליט ולראות בערבים...
מתי גיליתם שאתם מכורים לה? כשהזמנתי מח"ול את העונה הראשונה כי לא חזרו לשדר אותה בארץ...
למה בסידרה אתם מתחברים במיוחד? כל העבודה בחוץ עם חיות ובמיוחד עם סוסים שזו אחת החיות האהובות עלי. בכלל זו סידרה על בנות שנותנת כח וגם הזדהתי עם המון בעיות שהם ניתקלו בהן בזמן שקרו לי דברים במקביל בחיים...
איזה תכונות שלכם אתם מוצאים בסידרה? אני נורא מזדהה עם טס, גם בקטע שחשוב לה שהכל יהיה בסדר וגם בצורת התמודדות שלה עם דברים...
האים יש לכם תחביבים שניראה לכם קשורים (או תחביבים שהייתים רוצים שיהיו)? סוסים כמובן. אני גם רוכבת וזה חלק מהחיבור שלי לסידרה...

../images/Emo187.gif

איך הגעתם לסידרה חברה שלי אמרה שיש סדרה שווה בהולמארק לא ממש האמנתי לה ויום אחד הייתי אצלה וראיתי וזה עוד היה בעונה הראשונה. מתי גיליתם שאתם מכורים לה? שגיליתי שתפוז פתחו פורום והתחננתי לנהל אותו ואפילו עזבתי ניהול של פורום אחר (ירמי קפלן) בשביל לנהל את בנות מקלאוד
למה בסידרה אתם מתחברים במיוחד? לחברות ולעצמאות ולהכל איזה תכונות שלכם אתם מוצאים בסידרה? לא יודעת אפעם לא חשבתי על זה.. אני מניחה שאני מזדהה קצת עם כל אחת מהם. האים יש לכם תחביבים שניראה לכם קשורים (או תחביבים שהייתים רוצים שיהיו)?יש לי קטע עם פרות
אולי זה בגללן

yaelelele

New member
Me Me Me../images/Emo9.gif

איך הגעתם לסידרה? אמא שלי ראתה פרסומת של תוכנית טלויזיה שמתחילה.. והיא ראתה בפרומו סוסים.... חתיכים.. וכ'ו אז היא אמרה לי.. ואז התחלנו לראות (מהעונה הראשונה). מתי גיליתם שאתם מכורים לה? שהתחלתי לדבר עם הדמויות בזמן הסידרה.. ולצעוק אליהם. למה בסידרה אתם מתחברים במיוחד? סוסים.. וקשיים בחיים. איזה תכונות שלכם אתם מוצאים בסידרה? אהבה לסוסים , סטיבי.. זאת ממש אני.... אני מרגישה לקחו חלק מהחיים שלי ושילבו לסטיבי. האם יש לכם תחביבים שנראה לכם קשורים (או תחביבים שהייתים רוצים שיהיו)? כן!! אני רוכבת על סוסים.. ומתנדבת בימי שישי בחוות סוסים.. (אני מנקה את הסוסים.. ועוד) , יש לי אוסף כובעי בוקרים , אוהבת לשבת על בירה עם החבר'ה.. חחחח ו.. נראה לי שזהו.

אני:)../images/Emo29.gif

איך הגעתם לסידרה?במקרה...ראיתי מתי גיליתם שאתם מכורים לה?חחח כשהתחלתי לעקוב אחרי הפרקים
למה בסידרה אתם מתחברים במיוחד?לעובדה שהבנות מנהלות חווה לבד ולא צריך גברים! איזה תכונות שלכם אתם מוצאים בסידרה? האים יש לכם תחביבים שניראה לכם קשורים (או תחביבים שהייתים רוצים שיהיו)?אהבה לכובעים היפים האלה

blacknwhite

New member
עכשיו תורי

אז ככה, אני ממש לא בטוחה ששירשרתי כמו שצריך, אבל שטויות... הגעתי לסדרה דרך הפרומואים בערוץ הולמרק, ודרך זה שזה (נדמה לי... אני כבר לא זוכרת) החליף פעם בטעות את בנות גילמור, שאני רואה מדי פעם, כשיוצא לי. אני לא ממש מכורה לסדרה גם עכשיו, אבל זה עליתי על זה שאני ממש אוהבת אותה כשהתחלתי לשקול לפספס אימון בטניס בשביל לראות (אבל בסוף לא פספסתי, מעולם. מה אני אעשה, אני חולה על טניס) אני מתחברת, אני מניחה, פשוט לקשיים בחיים שלהן, ולעובדה שהן בנות ומתמודדות עם עולם די שוביניסטי, לא נעים להגיד. גו גירל פאוור!
התכונה שלי שאני אולי מוצאת בסדרה היא עקשנות, כשבא לי. אף פעם לא ממש חשבתי על זה קודם... ולא, אין לי שום תחביב שקשור לסדרה. אני היחידה פה שרכבה אולי פעם אחת בחיים על סוס, וגם אז זה היה פוני???

שיר בלב7

New member
ןעכשיו אני........

גם אני הגעתי במקרה. ראיתי פרק בעונה השלישית מזמן לפני שנתיים אני חושבת וזהו.... נדבקתי. אחר כך בשידורים החוזרים עשיתי השלמות והבנתי יותר את כל מה שקורה שם. אהבתי את הדמות של קלייר. אהבתי את הקטע של החווה, האחווה הנשית, הסוסים, הטבע ואפילו כשהראו שהשחקנים עובדים בחווה זה נראה אמיתי.היה להם לכלוך בציפורניים. וזהו מאז אותו פרק, אני לא זוכרת שהתחברתי לסדרה כלשהי בצורה כזו. בכלל זה מדהים בעיניי טווח הגילאים שיש פה. פשוט מקסים!!!!! לא חשבתי שכל כך הרבה אוהבים את הסדרה.

moria007

New member
וגם אני!

איך הגעתי לסדרה? כשהייתי בניו זילנד בטיול הגדול עבדתי תקופה מסויימת בתפוחים, ובערב באכסנייה ישבנו לראות טלוויזיה, ונדבקתי! כשחזרתי לארץ פתאום ראיתי שזה משודר פה! (מה שמצחיק הוא שבניו זילנד השידורים היו כבר לאחר מותה של קלייר, והיתה סטיבי. וכשהגעתי לארץ לא ידעתי בכלל מי זאת קלייר...ואגב! אני ממש זוכרת שכבר אז הייתי בעד ניק במאבק על ליבה של טס!!!!) מתי גיליתח שאנ ימכורה? כשהחלטתי לוותר על פילאטיס פשוט בגלל שזה התנגש עם השידור... למה בסדרה אני מתחברת? להכל נראה לי, לנופים, לעצמאות, לחקלאות, וכמובן לניק......
למרות שהוא כבר לא ממש שם.... תחביבים? לא ממש, פעם הייתי בחוג רכיבה בקיבוץ אבל הסוס קפץ וכמעט נפלתי ומאז לא עליתי על סוס.... אפשר להגיד שהתחביב שלי שקשור לסדרה זה..... לראות את הסדרה!!!! (למרות שעכשיו אני בכלל לא רואה כי אין לי לא טלוויזיה ולא זמן......*כי התחלתי ללמוד באוני'). נחמד לראות שהפורום חזר ובגדול! ועוד בלי מנהלת!!!! כל הכבוד לכל מי שתורם!

Nira 222

New member
גם אני

איך הגעתם לסידרה? במהלך שהייה מרובה בבית וניוון רב אל מול הטלויזיה, זיפזפתי ואז נתקלתי בפרק מהעונה השניה של מסע הבקר ומאז נפלתי... מתי גיליתם שאתם מכורים לה? כשהתחלתי להקליט אותה... למה בסידרה אתם מתחברים במיוחד? הריאליסטיות איזה תכונות שלכם אתם מוצאים בסידרה? ספונטניות, חוסר טאקט, ניסיון לצאת מכל מצב בסדר, כנות, פחד מקרבה וגוננות על קרוביי בדומה לטס, מעשית, היגיונית (בד"כ), שקטה ומתבודדת כמו בקי... האם יש לכם תחביבים שנראה לכם קשורים (או תחביבים שהייתים רוצים שיהיו)? רכיבה על אופניים, בדומה לרכיבה על סוס, כשאני רוצה לברוח או לא יודעת, אני רוכבת...

למעלה