גם אני אגיד כמה דברים.
דיברת על דוגוויל, אז אני, השגתי השבוע את החלק השני, שנקרא מונדרליי (עם שחקנים אחרים בתור גרייס ואביה) וטרם התפנתי לצפות בו. אבל אני סומך על לארס שיארגן סרט טוב. אם כבר מדברים עליו, עשו מאמצים להשיג סרטים שלו. השיר של ביורק יחד עם ת'ום יורק הוא מתוך הסרט dancer in the dark (אולי זה יהווה תמריץ), שגם הוא טוב, הוא מחזמר דוגמאי, יפה, ועצוב, ומכעיס ומצמרר. וגם האידיוטים וסדרת הממלכה הם טובים. העלו זאת כבר, ואזכיר ואעלה, השיגו דיסקים של xiu xiu. הם באמת עילוי. ואני חושב שכדאי לשמוע אותם באזניות בעוד מטיילים במגפיים בתוך בוץ, כשרוח חזק מנשב. אני נסעתי היום מוקדם בבוקר עם המשפחה שלי צפון רמת הגולן, בבונקרים הנטושים, בקור ובשלוליות. ממש רציתי לעשות את זה היום. אחרי שקראתי את סטלינגרד, חשבתי שזה יכול להיות מאין נסיון המחשה, בקור הזה. וזה באמת היה טוב. יש שם כל כך הרבה מבנים שכאילו מתפוררים ושוקעים באדמה, העננות הייתה ממש במקום. קראתי את הקוביוסטוס, או "המהמר" של דוסטוייבסקי, שהוא גם ספר טוב ועצוב. ועוד המלצה באמת כנה, אני שמעתי כל הזמן הזה את צ'יקובסקי ברקע, ופשוט נהנתי מכל רגע. הוא אדיר. אהה וקניתי קונטרבאס, ועכשיו אני מנסר הרבה.