~שירי חורף מחממים~

• פותח הנושא dsol
  • פורסם בתאריך

dsol

New member
../images/Emo188.gif~שירי חורף מחממים~../images/Emo183.gif

סתם עלה לי לראש שכל אחד ירשום את שירי החורף שלו... שירים שמזכירים לי את החורף
שירים שמחממים אותי בלילות
החורף הקרים
חורף גשום
במיוחד לכולם

dsol

New member
../images/Emo99.gif חורף ../images/Emo99.gif

שירים שמזכירים לי את החורף - חורף - עברי לידר איפה הרוח - איפה הילד הביאו את הסתיו - איפה הילד הקונפורמיסט - מוניקה סקס גשם חזק - מוניקה סקס שירים שמחממים אותי בלילות החורף הקרים - עכשיו - ג'וני שועלי מבול - רונה קינן נמסים מאהבה - אבטיפוס רק בשביל לקבל חיבוק -איפה הילד מתעורר - דודי לוי גאולה - חמי רודנר בואי ניפרד - חמי רודנר עוד פעם - מוניקה סקס פצעים ונשיקות - מוניקה סקס מספיק בנאדם - מוניקה סקס יש פרחים - נמרוד שיקלר אמסטרדם - נוער שוליים אוייש וזה ממשיייייייייייייייייייך אפילו ל התחלתי עם שירים של אביב גפן או עברי... אז הרשימה ארוכה

ברררר

New member
חייייייייי

שיר שמזכיר לי: חורף- עברי לידר שיר שמחמם אותי בחורף: כמה שאני אוהב- עברי לידר תודה
.

חווורררףףףףףף

שיר שמזכיר לי חורף: בואי ניפרד- חמי רודנר... שירים שמחממים לי את הלילות: כל השירים של coldplay בלי יוצא מן הכלל

טולייצ

New member
פריז-נימרוד שיקלר

אומנים מעניינים שמתאימים לאווירת החורף [מי קבע?
] : הדרה לוין ארדי נימרוד שיקלר עברי לידר אביב גפן מוניקה סקס [מעדיפה לנגן]
חורף נעים

Amber

New member
שירי חורף ../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

Maroon 5 - Sunday Morning Natasha Bedingfield - I Bruise Easily Jem - Maybe I'me Amazed Joseph Arthur - Honey And The Moon Robbie Williams - Angels Coldplay - The Scientist ואם כבר קולדפליי... אתמול ראיתי את הכפיל של כריס מרטין. אחחח... הייתי צריכה לצלם אותו... מזל שבר כאן... אחרת הפרט הזה ממש לא היה מעניין

Amber

New member
../images/Emo6.gif פרטים:

הזמן: 1800-2310 המקום: איצטדיון בלומפילד הסיטואציה: פיל קולינס מנסה להסיח את דעתי מכריס מרטין הישראלי... הגב של המרטין מונצח באחד מסרטי הוידאו במצלמה שלי
נגיד שזה מספיק...

טולייצ

New member
היית בהופעה של פיל קולינס?

ביצ' גם אני רציתי
הוא מעלה בי המון נוסטלגיות
רגע לא הבנתי מה היה תפקידו של כריס מרטין הישראלי [כפי שאת מתעקשת לכנות אותו
]?

Amber

New member
אכן הייתי

היה הכי מדהים בעולם.אני מפזרת תמונות לכל מי שיש עיניים בערך אז אם בא לכם עוד רק תגידו, למרות שהתמונות הטובות באמת יגיעו יותר מאוחר עם אחי... תפקידו של כריס מרטין הישראלי... בקהל... קרוב אליי
וטוב שכך...

ברררר

New member
אין דבר כזה כריס מרטין הישראלי ../images/Emo11.gif

כריס יש רק אחד, והוא בטח שלא ישראלי.
.

Amber

New member
טוב נו...

אז יש אחד יותר חתיך ממרטין...
מי אמר את זה?

למעלה