קקטוס שכזה
New member
../images/Emo188.gif שירי חורף.. ../images/Emo183.gif
טוב, לא יודע אם אפשר לקרוא לזה "חורף", אבל יורד גשם וזה, אז זה גרם לי לחשוב על נושא לשרשור... קיצר, רציתי שכל אחד ייכתוב פה איזה שירים הוא שומע בזמן האחרון, או בחורף באופן כללי. כי החורף מבחינתי זאת העונה הכי ספצית שיש, והשירים הכי טובים יכולים להתגלות כשיש עננים ובלאגנים שם למעלה. אז אני אתחיל לשם דוגמה, אבל בעיקר כי אין לי משהו יותר טוב לעשות לפני שאני הולך לעבודה...
אז השירים שאני שומע בזמן האחרון הם בעיקר בלדות.. אבל פה ושם יש כמה שירים קופצניים... REIRA starring YUNA ITO - ENDLESS STORY REIRA starring YUNA ITO - JOURNEY (את שני אלה ממש חרשתי בזמן האחרון, בהשפעת הסרט NANA, שהוא סרט ממש חמוד) Utada Hikaru - COLORS Utada Hikaru - In My Room Utada Hikaru - SANGURASU (השירים הבאים הם בהשראת Final Fantasy) RIKKI - Suteki Da Ne Mayuko Aoki - Feel Mayuko Aoki - Morning Glow Mayuko Aoki - Kimi He Jade from sweetbox - 1000 Words Koda Kumi - 1000 no Kotoba (זהו עם Final Fantasy) ...Koda Kumi - Futari de Koda Kumi - you (Koda Kumi - Rain (Unplugged Version Koda Kumi - hands Angela Aki - This Love ayumi hamasaki - SURREAL ayumi hamasaki - rainy day ayumi hamasaki - Will ayumi hamasaki - Moments BoA - Winter Love BoA - Everlasting BoA - Meri Kuri -BoA - Every Heart -minna no kimochi BoA - JEWEL SONG BoA - Sekai no Katasumi de BoA - Discovery BoA - Feel The Same BoA - Your Color יאללה סיימתי... פיי... יצא יותר ארוך ממה שחשבתי... יאללה תורכם..
טוב, לא יודע אם אפשר לקרוא לזה "חורף", אבל יורד גשם וזה, אז זה גרם לי לחשוב על נושא לשרשור... קיצר, רציתי שכל אחד ייכתוב פה איזה שירים הוא שומע בזמן האחרון, או בחורף באופן כללי. כי החורף מבחינתי זאת העונה הכי ספצית שיש, והשירים הכי טובים יכולים להתגלות כשיש עננים ובלאגנים שם למעלה. אז אני אתחיל לשם דוגמה, אבל בעיקר כי אין לי משהו יותר טוב לעשות לפני שאני הולך לעבודה...