שרשור יום חמישי

Blue Aura

New member
הרבה הרבה. ../images/Emo123.gif ../images/Emo189.gif

שעה ראשונה אנגלית+שעה שנייה. אחרי זה טקס רבין, איזה יפה היה, חברה שלי שרה.
אחרי זה מתמטיקה נגזרות עם משוואה ריבועית.
ואז חזרתי הביתה. P:

סוווווופסוף תעודת זהות!../images/Emo9.gif

לא שזה משמח שהוצאתי ולא שזה מעודד שיש לי שם תמונה של ג'וק....
אבל סופסוף היה לי את התחת ללכת להוציא
חוצמזה,אז אני לא לומדת בחמישי... אז סתם היה גשום וקר וב5 עבודה.

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif תתחדשי, וגמאני צריכה :]

כי אני לא יכולה לעשות עגיל באף [למרות שכבר עשיתי 3 פעמים] שוב, בלי תעודת זהות! ויש לי 16, אבל עוד לא טרחתי להוציא
ררר... תתחדשי אבל

dark dumb

New member
הרבה... חחח

היה היום יום סבבה, התבטל לנו מתמטיקה, למדנו במקום זה הסטוריה... סיימתי ב12 וחצי היום
חיחי... חחח יום שלישי טיול שנתי

Infinity AL

New member
התבטלו לי שעתיים../images/Emo122.gif

אז החל מעכשיו אני מקדישה את כל כולי לעבודה בהסטוריה

איזה מגניב זה להיות בלי קול ../images/Emo2.gif

[כשהגרון שורף לכם, תצעקו...יום למחרת, באמצע שיעור אנגלית יעלם לכם הקול] אני עכשיו נשמעת נורא...גברית.

Come Alive

New member
וול ../images/Emo3.gif

כיתות יוד הם אלה שעושים את טקס רבין, והשנה הם עשו אותו מזעזע. בזיון פשוט. שמו מוזיקה של ג'יימס בונד כדי "להגביר את הדרמה", בשלב מסויים השמיעו אותו בנאום שלו-> וזה היה מרגש ועשה צמרמורת, אבל אז הם התחילו לשיר את זה!!! זה היה פשוט נורא. שאר היום היה פשוט שוק בבצפר, כלום. הברזתי משעה פסיכולוגיה [היו לי שעתיים חופשיות לפני זה, ואז שעה פסיכולגיה שגם ככה כולם הבריזו היום והכל.. והיא עוד לא התחילה, שתבינו, היא ב3-4. זין
] ואין לי שום בעיה עם זה P: היה לי שיעור נהיגה די מוצלח, לטעמי. הסעתי חברה שלי הבייתה. יותר מזה? אנחנו נראה. עוד מעט נפגשת עם החבר, וזהו בעיקרון

באים יותר מידי../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אז לא הייתי היום בבצפר...אני לא כל כך מרגישה טוב.. אני רק חושבת על אחרה"צ שחברה שלי תבוא להשלים לי את היום {שתי המגמות היום..} ולא בא ליייי...
{הדבר הכי רע בלהשאר בבית זה להשלים אחרי זה כל} וזהו...אני מקווה להרגיש יותר טוב בערב..
ד"א...יום שלישי שעבר היה לי מבחן בפיזיקה {חלקכם ידעתם עליו} קיבלנו אתמול תוצאוץ..קיבלת 75 {הציון השלישי הכי טוב בכיתה..שזה עצוב אבל...
} הממוצע היה 45 בערך..

HeNoOsH

New member
אמממ...

שעתיים אנגלית,שעה תעבורה, שעתיים פסיכולוגיה וטקס כיתתי כל כך לא מושקע..בקושי רבע שעה ועוד אחרי זה היינו אמורים לדבר על זה ובמקום זה התחילו לדבר על התנאים של יגאל עמיר בכלא...=\ עכשיו אני הולכת עם חברה לקנות כמה דברים וזייהוו..יום משעמםם =\ מחכה לשבוע הבאא...

חחח כן

יום דיי קצר..... התבטלו לי שעתיים ראשונות מ'מ ,אז באתי מהשעה שלישית, לטקס רבין, אחרי זה היה צריך להיות שעתיים אנגלית, אבל שעה אחת היה שיעור חלון, ואז אנגלית ,ואז ספרות, והביתה. ברבע לשתיים היה לי שיעור פרטי באנגלית... היה כיף. בטקס לרבין בבית הספר, שהשימעו והראו לנו את הקטע שרבין דיבר ונרצח, זה כל כך היה עצוב.... שקרה הרצח הייתי בת 5 וחצי.... ואני קצת זוכרת את הקטע שאח שלי אמר לאמא שלי לבוא לטלווזיה כי רבין נרצח..... הייתי אז קטנה, אבל זה עצוב. נקווה שדבר זה לא יחזור על עצמו.....כי זה ממש אסון.לפי דעתי, בגלל זה לא היו צריכים לתת ליגאל עמיר שתיהיה לו המשכיות......זאת ממש טעות.

L i o R s 28

New member
ממ חרא יום

התחיל בשיעור הסטוריה מעורב עם שיעור חינוך-המורה להסטוריה היא המחנכת. צרחות צרחות צרחות עלינו כי אנחנו לא בסדר.כן בטח.לכי תוציאי ת'תיסכולים שלך על מישהו אחר. אח"כ רבע שעה של תנך. ואז טקס. הטקס היה נחמד הפכו את כל השירים לשירי רוק היה מוזר אבל מגניב בכל זאת שעושים משהו שונה. אח"כ מת'-המורה זונה זונה זונה זונה זונה.החרימה לי את הפלאפון כי חברה לשי לקחה אותו לשים לידה כי זה העביר לה משהו לא נגענו בזה אז היא החרימה לשתינו והביאה למחנכת.מרוב כעס כבר התחלתי לבכות כמעט שברתי שולחן.אבל שיהיה. באת לספרות בוכה בוכה בוכה והמורה לא מבינה אז אמרתי לה שאני הולכת לשתות ובאתי וצרחתי על המורה למת' זה כבר הרגיע אותי אח"כ שיעור ספרות היה כ"כ מצחיק. אנחנו קוראים מחזה ואיזה אחת מוזרה רצח מתעקשת תמיד להקריא והיא מקריאה מצחיק. אז מדמעות של כעס הפכו לדמעות של צחוק ואז קיבלתי את הפלאפון חזרה. חרא של יום בקיצור. חזרתי הביתה רטובה מכף רגל ועד ראש:) ח פ ר ת י

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifהווו

טקס רבין יפה
האובססיה שלי הופיעה בלי סוף
והיה הרבה שירים (כמו שאני אוהבת) ואממ זהו. אפילו המורה לספורט לא כל כך התעללה בנו היום ורק שיעור אנגלית היה מיותר כמו תמיד =] ובמבחן במתמטיקה קיבלתי: 006 - 99 005 - 50
מחר מבחן חוזר ל-005

Black Balloon

New member
לא, אני רק גרה פה. ../images/Emo3.gif

*אחמ* נמ, אוקע. התחלתי ב-9, הייתה לנו שעת מחנכת ואתם יודעים... דיברנו על מה שכולם דיברו היום. ועל רצח פוליטי בכלליות. אח"כ, הייתה לנו שעה חלון כי ביטלו את הטקס בגלל מזג האוויר. אז ישבתי, אני וחברות שלי, בספריה. היה משעשע. לחברה שלי יש פלאפון כ"כ מגניב!!
אח"כ מתמטיקה. היא החזירה את המבחנים, קיבלתי 90!! אני. 90. במתמטיקה. זה עשה לי את היום!
. אח"כ הפסקה. תנ"ך. בעעעעעע אני שונאת את שיעורי תנ"ך בבצפר. היה מייגע.נרשמתי לליב"ם, אני יודעת שאני צריכה. שוב מתמטיקה. בלה בלה בלה, מעגלים ארורים! ;[ הבייתה
. התבטל שיעור תעבורה. זהו, נחאעמ.

Black Balloon

New member
ואהאה,

הגעתי לבצפר שכולי ספוגה במים! :] בלי מטריה, עם חולצה קצרה. כולם חשבו שאני איזה פסיכית. היה לי חם, מה ;[ התיק היה כולו רטוב, מגניב. ^^

lover boy6

New member
אממממממ סביר....

הלכתי לבצפר ב9:00 למדתי מתמטיקה עד 11:30 והלכתי הביתה כי היה טקס לרבין ולא היה לי כוח להישאר אז הלכתי הביתה ואז הלכתי לחבר שלי ופגשתי חבר אחר שלי שלא ראיתי מלא זמן היה מצחיק ואז חזרתי הביתה הורדתי עוד שירים ראיתי טלויזיה שמעתי עוד מוזיקה ועוד מוזיקה וב22:00 אני הולך עם חברים ומחר חופש(כי כל שישי יש חופש)!

Stinki Winki

New member
יום רגיל... הממ

היה קטע ממש מצחיק עם המחנכת שלי, אתמול איזה 10 בנים הבריזו לה מהשיעור אז היא הביאה להם מכתבים להורים היום... גאד איזה דפוקה היא...XDDD חוץ מזה היה שיעור היסטוריה עם המורה המשעהההממממםםםם הזה!! הוא כ"כ משמים... וראינו בשיעור אנגלית את פלזנטוויל (הו טובי מגווייר
), כי הוא דומה לספר THE GIVER שקראנו>>

למעלה