Bulletproof Weekend

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo188.gifBulletproof Weekend../images/Emo188.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי? אמן/אלבום השבוע? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? דבר טוב/רע שקרה השבוע? ציטוטי השבוע? תכנונים לשבוע הבא? תמונת השבוע? מדגישומטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifג'ג'אנג~~~

שיר השבוע של MCR? אהה לאדעת~
שיר השבוע בכללי? High High- G-Dragon & T.O.P והיו עוד מלא~
אמן/אלבום השבוע? סופר ג'וניור D: [עשיתי חפירה~] וחוץ מזה עוד כמה~
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- התייר
ספר- קול למתים~ סיימתי~ 3> תוכנית- אהה לא זוכרת~ וידיאו- אינליכוח~
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ביקשתי מהמפקד שלי לצאת שבוע הבא בחמישי במקום בשישי בשביל שאוכל ללכת לג'ייפארטי והוא הסכים D: [כמובן שאמרתי לו שזה "אירוע שחברות שלי מארגנות" ולא "מסיבה של מוזיקה יפנית וקוריאנית" אבל מילא~ XD]
גיליתי שהקבצים שהורדתי שבוע שעבר של הגאיו דאג'ון-ים למיניהם לא עבדו~ ><
אתמול והיום הצלחתי להוריד אותם כמו שצריךXD עדיין לא הורדתי MBC אבל מילא. ;;
מסתבר שהאמפי3 היקר שלי, שנאבד לי לפני שבועיים, נאבד לי בכניסה של הבית ואחד השכנים מצא אותו
אז הוא חזר אלי, הבייבי שלי
מה שאומר שיש לי עכשיו 2 אמפי3 אותו דבר [אלווינסון (הראשון) וג'ינו (השני)] שלכל אחד מהם 8 ג'יגה, מה שאומר שיש לי 16 ג'יגה~ אבל את אלווינסון ממש זיבלתי, שמתי עליו דברים נורא רנדומאלים [המורדים ופלוריסיינטה
] פפפפפט.
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא? גגגגגגג'''''''''יייייייייייי פפפפפפפפאאאאאאאאאאררררררררררררטטטטטטטטטטייייייייייייייי
תמונת השבוע? האמת שלא נראה לי שהייתה אחת ספציפית... אז נשים אחד מלפני חצי שנה [תחילת יולי], מהגיוס של קאנגין~
גאד אני אוהבת קאנגטוק כלכך. ;; [קאנגין- זה עם החולצה הכחולה~ ליטוק- זה עם החולצה הלבנה והווסט האפור~] המשפגהפגןשגדמפןםכג רק עכשיו קלטתי שעברה חצי שנה מאז שהוא התגייס. ;; אומייגאד. ;; מה שאומר שהוא עבר רבע מהשירות שלו
אוף די שהשנה וחצי הזאת תעבור כבר. ;; הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

XoLilMissLolaoX

New member
somewhat damaged week

שיר השבוע של MCR? i never told you what i do for living שיר השבוע בכללי? konqistador - kill konstantine אמן/אלבום השבוע? coldplay nine inch nails סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? hawaii five-O אני התאהבתי אלכס
(אולוגלין....) דבר טוב/רע שקרה השבוע? גיליתי שקולדפלי כנראה יגיעו בספטמבר לארץ!!! האפי בירת'דיי טו מי!!!(אם הם יגיעו כמובן) ציטוטי השבוע? Camera man: "Did you read the new Ellen Degeneres book?" Frank: "Yeah." Camera man: "What did you think?" Frank: "It made me a fucking lesbian!" "We've mutilated, killed and disemboweled rock 'n' roll clichés!” "Oh, one time we got held hostage!” "OH FRANKIE?!" וכמובן שאת הטוב שמרתי לסוף.... "I would date Gerard." והכל באדיבות פרנק
תכנונים לשבוע הבא? מחר בגרות בלשון שלישי מתכונת באזרחות....נקווה לטוב.... תמונת השבוע?

NoAmItA ChAn

New member
גשםםםם! איזה כיף! ../images/Emo23.gif

שיר השבוע של MCR? סאמרטיים, קנסר, וולקם, סמטרי דרייב, בולטפרוף, פארטי פויזן ועוד
שיר השבוע בכללי? Waiting For The End - Linkin Park Night Of The Hunter - 30 Seconds To Mars Peace Of Mind - Boston אמן/אלבום השבוע? MCR
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - X ספר - סופסוף סיימתי את "תמונתו של דוריאן גריי", והתחלתי את "גאון פשוט" של דיוויד באלדאצ'י :) תוכנית - היפה והחנון, האח הגדול וכמובן, המורדים XP דבר טוב/רע שקרה השבוע?
חברה באה D:
קיבלתי את השובר קנייה שלי מסטימצקי מהבנק, אחרי שאיבדתי אותו XD אז הזמנתי ספר ועכשיו אני מחכה שהוא יגיע :)
קונצרט! אומג, זה מאחוריי! היה דיי נחמד :)
ההורים חזרו מאיטליה
קארין באה :)
ראיתי מלא את סבתא שלי! D:
לחברה היה יום הולדת XD
סיימתי להכין לסבתא שלי את המתנה! D:
ארוחת ערב אצל חברים - היה ממש כיף! ^-^
ארוחת-גשם אצל סבתא XD
אני עדיין לא מצליחה להתנתק ממנו לחלוטין..
הפלזמה בסלון עברה אליי! הבעיה היחידה היא שאני לא בטוחה אם אני רוצה אותה או לא, כי היא ממש ענקית פה ועושה לי בחילה לראות מקרוב X_X ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? היום יום הולדת לסבתא - ארוחת ערב לכבודה בשמונה, הולכת לחברה מוקדם יותר, מחר טסט פנימי כנראה (X___X), חיסון (X_________X) ולקחת את המשכורת של חודש שעבר (D:), בערב ללכת למסעדה עם אמא (לסקר תפריט חדש של בלקבורגר), שיעור גיטרה, ובסופ"ש אולי משהו לכבוד יום ההולדת של חברה שלי :) תמונת השבוע? X

Ayush Cohen

New member
:)

שיר השבוע של MCR? Black Dragon Fighting Society איזה שיר מצחיק
Yeah I drink juice when I'm killing cause it's fucking delicious והוא אומר את זה מהזה מצחיק
וסאמארטיים המהמם ואיידונט לאב יו והבן הלפ אס וכל השירים היפים שלהם :) שיר השבוע בכללי? - אמן/אלבום השבוע? The Mad Gear And Missile Kid סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? הקליפים של MCR סוף סוף אית אותם הם מצחיקים מרגשים יפים ומפחידים ואומנותיים וMCR שחקנים ממש ממש ממש טובים ♥ דבר טוב/רע שקרה השבוע?
גיליתי שנה נה נה הוא הקליפ הכי משודר בMTV
אין לי MTV
MCR חזרו לעדכן את האתר אחרי חופשת חג המולד ציטוטי השבוע? אין תכנונים לשבוע הבא? אין תמונת השבוע? אין

lilison13

New member
GET IT UP!

שיר השבוע של MCR? Vampire money שיר השבוע בכללי? MSI - GET IT UP MSI - NEVER WANTED TO DANCE אמן/אלבום השבוע? MSI אני פאקינד מאוהבת בהם. מסתבר שהכרתי אותם כבר שנים ולא ידעתי שזאת הלהקה של לינזי. ולינזי כזאת סוסה,וסקסית! סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? האמן והמרגריטה,לקחתי אותו היום לקרוא. ראיתיא ת הסדרה ואני ממש רוצה לקרוא. וכן אני יודעת זה ספרות קלאסית קשה וכאלה,אבל הסיפור פאקינג מענייןXD דבר טוב/רע שקרה השבוע? המממ,ואי הרבה דברים. טוב,השרשור שעשיתי אני כ"כ גאה בו. שהכרתי את MSI שוב ציטוטי השבוע? משפטים גואניים שחשבתי עליהם 'כולנו חלק קטן ופגום ממשהו גדול ופגום' אנה ק. זה עדו יהי מפורסם יום אחד ועוד אחד רק בעיני לוזר,אתה לא נראה לוזר.זאת הסיבה שאנחנו מוקפים בלוזרים. תכנונים לשבוע הבא? ללמוד,חח אני תמדי אומרת את זהXD לחגוג יומולדת יהיה לי יומולדת 17 ב13.01 נא על כל הפורום לשלוח לי בלונים לחיפה XD סתם סתם :p תמונת השבוע? כי היא פקינג סוסה.

XoLilMissLolaoX

New member
אני אשלח לך בלונים! (זה יעלה לי פחות חוחו../images/Emo6.gif)

כשיגיע היום נגיד מזל טוב P= ואחלה משפטים! אם תגידי אותם למספיק אנשים זה עוד באמת יתפזר

Hadar way

New member
Blood blood bloooooooooooood

שיר השבוע של MCR? כל TBP, בעיקר Blood וDestroya שיר השבוע בכללי? |המוזכרים למעלה ו: Eatliz- Whore Skid row- Wasted time אמן/אלבום השבוע? MCR
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- התייר וטרון ספר- באנגלית... לא מעניין במיוחד וידיאו- http://www.youtube.com/watch?v=ORsFFjt1x6Q תוכנית- קוגר טאון דבר טוב/רע שקרה השבוע? 91 במתמטיקה וסך הכל, הכל ממש סבבה! ציטוטי השבוע? אחותי- "מה לאכול, תפוח או נקניק?" אני יעצתי על תפוח מטעמי צמחונות
אבל השאלה הזו הייתה כל כך תקועה שזה פשוט הצחיק. וגם לקחנו עוד איזושהי מילה שאני לא זוכרת כרגע והפכנו אותה לפועל... נו זה מצחיק!
תכנונים לשבוע הבא? יום שני- חברה באה אלי
שלישי- פעילות של הבצפר רביעי- כרגיל תמונת השבוע? שבוע טוב!
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

XoLilMissLolaoX

New member
שכחתם את השורה הכי טובה בכל השיר!

the doctors and the nurses they adore so but its really quiet alarming CAUSE IM SUCH AN AWFUL FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCK!!!

NoAmItA ChAn

New member
I GAVEEEE YOUUUUU BLOOD!

Blood, gallons of the stuff, I gave you all that you could drink and it has never been enough

Ayush Cohen

New member
I gave you blood, blood, blood,

I'm the kind of human wreckage that you love! למה עוברות 1 וחצי דקות לפני שהם מתחלים לשיר ולנגן?

למעלה