God help me survive this night

רעוּת

New member
../images/Emo188.gif God help me survive this night

זה יופי של סובלימציה
. או התקה, איך שבא לכם להגדיר את זה |ספרויד|. האם גם לכם ההתחלה של השיר מזכירה את ההתחלה של "רק בישראל" וגורמת לכם להתגעגע ללימור ושמעון או לחילופין לשירי להקות צבאיות
? מה אתם עושים כשדברים לא כמו שהם אמורים להיות? אתם בדר"כ מתכננים מראש, או זורמים עם מה שיש? ממה הייתם רוצים שיצילו אתכם? Thought I'd see your face im my mind for all time but i don't even remember what your ears looked like? מה הזמן שעובר עושה לכם
? פספסתם פעם רכבת? על מה אתם מאשימים את עצמכם, למרות שאתם יודעים שזאת לא אשמתכם? Teach me how to live without you but never leave my sight? מרגישים שאתם תלויים במישהו? מה אתם יודעים שלא בסדר, אבל עדיין ממשיכים|? מאמינים באלוהים
? מה ה-prison by the sea שלכם? איזה (עוד) שירים אתם מכירים שהלחן שלהם קצבי/ שמח והמילים עצובות? נא לחפור
.

DeepThoughts

New member
teach me how to live without you

but never leave my sight האם גם לכם ההתחלה של השיר מזכירה את ההתחלה של "רק בישראל" וגורמת לכם להתגעגע ללימור ושמעון או לחילופין לשירי להקות צבאיות? אוי איך אני מתגעגעת לרק בישראל מה אתם עושים כשדברים לא כמו שהם אמורים להיות? מתעצבנת אתם בדר"כ מתכננים מראש, או זורמים עם מה שיש? מתכננת מראש ואז זורמת עם מה שיש ממה הייתם רוצים שיצילו אתכם?מעצמי Thought I'd see your face im my mind for all time but i don't even remember what your ears looked like? אממ אוקיי מה הזמן שעובר עושה לכם?אני מזדקנת פספסתם פעם רכבת?כן אני חושבת. חיכיתי לבאה על מה אתם מאשימים את עצמכם, למרות שאתם יודעים שזאת לא אשמתכם?אני יודעת על מה. ואני יש לי ביקורת עצמית מאוד גבוהה Teach me how to live without you but never leave my sight? כן זה מה שאני עושה מרגישים שאתם תלויים במישהו? כן, קצת מה אתם יודעים שלא בסדר, אבל עדיין ממשיכים|? לראות האח הגדול.. חח מאמינים באלוהים?לא חושבת מה ה-prison by the sea שלכם? החדר שלי, למרות שהוא ממש לא ליד הים איזה (עוד) שירים אתם מכירים שהלחן שלהם קצבי/ שמח והמילים עצובות? נא לחפור. יש את השיר המפגר הזה של ירדנה ארזי "אבי עזב אותי לפני שעוד נולדתי.." תמיד שיגע אותי איזה שיר מפגר זה וכל השירים של שרית חדד בערך.

misheani

New member
יא חופרת

האם גם לכם ההתחלה של השיר מזכירה את ההתחלה של "רק בישראל" וגורמת לכם להתגעגע ללימור ושמעון או לחילופין לשירי להקות צבאיות? לא, זה רק את. מה אתם עושים כשדברים לא כמו שהם אמורים להיות?מתחפרת בשמיכה עם חבילת שוקולד מריר 70%? אתם בדר"כ מתכננים מראש, או זורמים עם מה שיש?לא מתכננים, ואז, לא זורמים כי זה לא מתוכנן מראש ממה הייתם רוצים שיצילו אתכם? from myself Thought I'd see your face im my mind for all time but i don't even remember what your ears looked like? מכירה לחלוטין... מאיפה השורה? השיר החדש? מה הזמן שעובר עושה לכם?קמטים פספסתם פעם רכבת? בכל פעם שאני מסתובבת על מה אתם מאשימים את עצמכם, למרות שאתם יודעים שזאת לא אשמתכם?מה עשיתי שכותבת השאלון לא יכלה לעשות אותו קצר? מה??? Teach me how to live without you but never leave my sight? כבר אמרתי שהשיר הזה מדבר אלי? |תלותי| מרגישים שאתם תלויים במישהו? את ממש חוזה את התשובות שלי... כרגע אני תלויה רק באמאבא, מה לעשות, צריך רשת בטחון מה אתם יודעים שלא בסדר, אבל עדיין ממשיכים|? לאכול מאמינים באלוהים?לא ממש, אבל גם לא לא ממש מה ה-prison by the sea שלכם? הרגלים ישנים... איזה (עוד) שירים אתם מכירים שהלחן שלהם קצבי/ שמח והמילים עצובות?קצבי אבל לא ממש שמח יש המון: המכשפות, שילה פרבר (קחי לפחות חצי מהשירים) ועוד מליון להקות מהארץ והעולם. הטריק זה באמת ה"שמח". אפשר אולי להחשיב את waltz של פיונה אפל בקטגוריה הזאת, למרות שהוא יכול להתפרש כבאמת שמח... אבל, הדוגמה הכי מובהקת שאני יכולה לחשוב עליה היא
"memory lane" של אליוט סמית'
. פשוט תקשיבו

רעוּת

New member
חחח את שונאת אותי ../images/Emo7.gif

מה, מה עשיתי רע
וואי וממורי ליין, לגמרי
אני לא יכולה, הוא קורע אותי מצחוק

And if I die today I'll be the happy phantom

כמה מפגר זה לקבל חופשת מחלה ובכל זאת ללכת לעבודה?
האם גם לכם ההתחלה של השיר מזכירה את ההתחלה של "רק בישראל" וגורמת לכם להתגעגע ללימור ושמעון או לחילופין לשירי להקות צבאיות? הממ.. לא. מה אתם עושים כשדברים לא כמו שהם אמורים להיות? מתעצבנת והולכת לישון כדי לעשות ריסטרט למוח. אתם בדר"כ מתכננים מראש, או זורמים עם מה שיש? מתכננים
ממה הייתם רוצים שיצילו אתכם? משום דבר. Thought I'd see your face im my mind for all time but i don't even remember what your ears looked like? Thought I'd cry for you forever But I couldn't so I didn't PTSD להופעה של רג'ינה
מה הזמן שעובר עושה לכם? להתבגר ולשכוח. פספסתם פעם רכבת? לא נראה לי.. על מה אתם מאשימים את עצמכם, למרות שאתם יודעים שזאת לא אשמתכם? פעם הייתי מאשימה בהרבה דברים. היום כבר לא. Teach me how to live without you but never leave my sight? כמובן. מרגישים שאתם תלויים במישהו? פעם הייתי, היום כבר לא. מה אתם יודעים שלא בסדר, אבל עדיין ממשיכים? לאכול המון קראנץ', לישון מעט [יחסית], לא לשתות מים בכלל וכו' וכו' וכו' מאמינים באלוהים? כן. מה ה-prison by the sea שלכם? זה תמיד מעלה לי אסוציאציה של כלוב מזהב, כי הים זה המקום הכי מושלם בשבילי וכששמים שם כלא זה קצת... מחניק. אז אני מניחה שבשבילי זה אנשים שממש טוב לי וממש רע לי להיות איתם בו זמנית, זה מסובך. איזה (עוד) שירים אתם מכירים שהלחן שלהם קצבי/ שמח והמילים עצובות? נא לחפור. Tori Amos - Happy Phantom

bזוהר

New member
עונה

האם גם לכם ההתחלה של השיר מזכירה את ההתחלה של "רק בישראל" וגורמת לכם להתגעגע ללימור ושמעון או לחילופין לשירי להקות צבאיות? צבא? מה אתם עושים כשדברים לא כמו שהם אמורים להיות? מה אפשר לעשות? אתם בדר"כ מתכננים מראש, או זורמים עם מה שיש? מתכננת אבל בד"כ התכנון נהרס ואני נאלצת לזרום. ממה הייתם רוצים שיצילו אתכם? מהשגרה הישר ללונדון Thought I'd see your face im my mind for all time but i don't even remember what your ears looked like?וואלה מה הזמן שעובר עושה לכם? הזמן עובר? פספסתם פעם רכבת? לא על מה אתם מאשימים את עצמכם, למרות שאתם יודעים שזאת לא אשמתכם? לא יודעת, אני לא בטוחה שאני עושה את זה, אולי אפילו אני עושה את ההיפך Teach me how to live without you but never leave my sight? מה השאלה??? מרגישים שאתם תלויים במישהו? חחחחחח כן לצערי מה אתם יודעים שלא בסדר, אבל עדיין ממשיכים|? כל מיני... מאמינים באלוהים?כן מה ה-prison by the sea שלכם? ביצפר! איזה (עוד) שירים אתם מכירים שהלחן שלהם קצבי/ שמח והמילים עצובות? נא לחפור. אני חופרת רק לעצמי ולא לאחרים

misheani

New member
אה כן, רג'ינה ../images/Emo46.gif../images/Emo99.gif

תהיתי מאיפה השיר מוכר לי. אבל את צודקת, הוא באמת דומה לשיר של רונה

SheIIy

New member
נכון!!

רציתי לכתוב את זה כאן, אבל שכחתי. הפתיחה היא קופי 'רק בישראל'
.

רעוּת

New member
I wish that I was bullet proof

האם גם לכם ההתחלה של השיר מזכירה את ההתחלה של "רק בישראל" וגורמת לכם להתגעגע ללימור ושמעון או לחילופין לשירי להקות צבאיות? הייתי חייבת to get it out of my system, סורי
מה אתם עושים כשדברים לא כמו שהם אמורים להיות? מגיבה בזעם והתקות. אתם בדר"כ מתכננים מראש, או זורמים עם מה שיש? אני בדר"כ לא חושבת
. ממה הייתם רוצים שיצילו אתכם? מעצמי
Thought I'd see your face im my mind for all time but i don't even remember what your ears looked like? thought i'd cry for you forever but i couldn't so i didnt מה הזמן שעובר עושה לכם? רע. פספסתם פעם רכבת? לא זכור לי, אבל היום הייתי צריכה לחצות פסי רכבת (אמג זה ממש מפחיד
) ואז ירד המחסום ולקח לרכבת מלא זמן לעבור ואז פספסתי את האוטובוס שלי. על מה אתם מאשימים את עצמכם, למרות שאתם יודעים שזאת לא אשמתכם? I could have I should have I didnt.. Teach me how to live without you but never leave my sight? זה כזה משפט גאוני. מרגישים שאתם תלויים במישהו? לא מה אתם יודעים שלא בסדר, אבל עדיין ממשיכים? לכתוב את השאלונים האלה. ואז עוד לענות עליהם
מאמינים באלוהים? לא מה ה-prison by the sea שלכם? געגועים. איזה (עוד) שירים אתם מכירים שהלחן שלהם קצבי/ שמח והמילים עצובות? נא לחפור. יש מלא. אבל אין לי כוח להיזכר בהם עכשיו
אבל נזכרתי בכלום לא עצוב של אביתר, אבל הוא סתם ציני ומגניב
אה, וגם help של הביטלס, הוא די עצוב אם מקשיבים למילים. ואלינור ריגבי. ו-for no one. ואנחנו לא צריכים, של שלמה ארצי. וכל מיני שירים שהם ואלסיים וקלילים כאלה, אבל הם בעצם לא. אוף, בסוף כן חפרתי

תמרוש5

New member
P:

האם גם לכם ההתחלה של השיר מזכירה את ההתחלה של "רק בישראל" וגורמת לכם להתגעגע ללימור ושמעון או לחילופין לשירי להקות צבאיות?אממ לא ממש
מה אתם עושים כשדברים לא כמו שהם אמורים להיות? מתעצבנת? אתם בדר"כ מתכננים מראש, או זורמים עם מה שיש?מתכננת די הרבה,אבל מצד שני גם די זורמת. ממה הייתם רוצים שיצילו אתכם?מעצמי? Thought I'd see your face im my mind for all time but i don't even remember what your ears looked like? לא יודעת.. מה הזמן שעובר עושה לכם? כלום. פספסתם פעם רכבת?וואי כן. על מה אתם מאשימים את עצמכם, למרות שאתם יודעים שזאת לא אשמתכם?על אנשים שלא הצלחתי להציל. Teach me how to live without you but never leave my sight?וואי כל כך. מרגישים שאתם תלויים במישהו? כן. מה אתם יודעים שלא בסדר, אבל עדיין ממשיכים|?חצי מהאובססיות שלי. מאמינים באלוהים?לא. מה ה-prison by the sea שלכם?לא החלטתי. איזה (עוד) שירים אתם מכירים שהלחן שלהם קצבי/ שמח והמילים עצובות? נא לחפור. חח חפירות ואנילא הולך ביחד אבל יש את קוצים חלוצים של ליידי D ,זה כזה שיר התאבדותי עם לחן קצבי
ויש עוד בטח הרבה שלא עולים לי לראש כרגע

למעלה