בטח שמציק לי

../images/Emo188.gif../images/Emo14.gif../images/Emo198.gif../images/Emo23.gifבטח שמציק לי

מציק לי.. בטח שמציק לי. ישראלים... *יודעים בדיוק באיזו פינה במדינה נמצא החומוס הכי טוב, אבל אם חס וחלילה התפוצץ שם מתאבד אז כל העובדים וכל הנוכחים פתאום הופכים למחבלים. *יודעים בדיוק לאן לפנות כשצריך עבודה טובה [וזולה] , במוסך או בבית, אבל אם ייווצר הנזק הכי קטן אז "כל הערבים אותו דבר... " *עיצה מבעל מקצוע שמבין עניין - ולא רק בעבודת בניין - פונים לערבי.. ואם נורה בחור בן שש עשרה מעבר לחומה זה "לא נורא כי זה עוד ערבי". *חיים איתם , אוכלים איתם, מתמזגים איתם, נושמים אותם, גוזלים מהם, מתירים את דמם, אבל אזרחות ?! לא לא.. "לא תקבלו"... *לצאת איתו .. בטח שכן .. אבל להתחתן ?! חס ושלום... ואם במקרה התאהב ? ונשבר לו הלב ? ואם במקרה הוא יתאבד ? ... לא נורא "כי זה ערבי, אין לו רגשות"... מציק לי בטח שמציק לי !!! לעמוד בתור בדואר ולשמוע איך אשה אחת אומרת לשנייה "מה הוא בודק לי את התיק.. מה אני ערבי ? מה .. השיניים שלי שחורות ?"...
מציק לי בטח שמציק לי !!! מי אמר לך שהשיניים שלהם שחורות ??!!! יותר שחור מהנשמה שלך - אין !!! מציק לי בטח שמציק לי... חומה שמתיימרת להדוף פיגועים .. אך לא קסאמים.. מי יודע אולי לתשעת המטרים נוסיף עוד תשעה אז גם הקסאמים יימנעו ?
חכמי חלם מחורבנים הרסו לנו וגם להם את החיים. מנהיגים אתם קוראים לעצמכם ? שותים שמפניה על חורבנות נפשנו ועל גופות בני דודינו... תתביישו לכם. כמו שאני מתביישת בכם, ובקיומכם.

DIGITAL MAN

New member
אני לא מתקן וכמעט לא קונה אצל ערבי

מהסיבות הנ"ל גם לא חומוס הכי טעים מעדיף להביא יהודים לעבודה, היה מיקה באשקלון לפני הרבה שנים, ילד פלשתיני עבד במסגריה, בעל הבית דאג לו לכל מחסורו, וכשזה גדל מה עשה, ניסה לרצוח אותו, לפנ כמה שנים שהיו מהומות ביפו צעקו שם כולנו פלשתינים, סבבה לכם, לא אוכל וכמעט לא קונה מאצלכם, משתדל שלא, ראית כאן ערבי מסתובב וחוטף מכות שהוא ערבי? אבל נסי להיכנס לאיזה עיר בשטחים,סיכוי גדול שיקלפו ממך את העור, יש פה ושם כמה "צדיקים" אבל הם מעטים ביותר הערבי היחידי שאני באמת הערכתי זה חוסין מלך ירדן, זה הערבי היחידי שהערכתי אותו, אדם שמוגדר מלך בא למשפחות ההרוגים בארץ כורע ברך ומבקש סליחה משפחות הנירצחות, זה בשבילי גדולה של אדם, אולי הערבי היחיד שאני מעריך

גם אני הערכתי אותו

לפני ששמעתי איך הוא שלח לערפאת אצבעות חתוכות של פלסטינים בתוך שק, כדי "להראות לו".. השד יודע מה בדיוק... לא יכולה לדבר על זה..

DIGITAL MAN

New member
את זה אני לא ידעתי

ואם כן אז הוא הסביר לו בצורה חד משמעית למה הוא מתכוון, כנרא רק ככה עראפת הבין ולכן יש שם שקט עד עצם היום הזה,

mike00

New member
למה לא יכולה לדבר על זה?דברי דברי....

אין צורך להתכחש לאמת שמלך ערבי הרג יותר פלסטינים בחודש אחד מאשר ישראל ב-60 שנים.....

לא ידעתי שקיימת

תחרות בכמות ההריגה , הרצח והשמד, בין ישראל לירדן.. ללבנון.. לסוריה.. לאירן.. ושאתה בעדה.

שכחת את פלסטין...

הפלסטינים הרגו יותר פלסטינים וערבים אחרים מאשר הישראלים. רק להזכיר את הרבבות שהם הרגו בלבנון ב-15 שנות מלחמת האזרחים...

אם יש מדינה בעולם

שאני שונא מתעב דוחה לא מסוגל לחשוב עליה שונא את המנהיגים שלה זאת ירדן אח שלי היה שמה בכלא למה אתה שואל?! כי הוא התעצבן על כמה חיילים ירדנים בגבול והתחיל לצעוק עליהם ישירות בלי חקירה בלי לדבר אפילו לקחו לכלא

DIGITAL MAN

New member
ומה קורה בישראל??

נשים מתעצבנים על חייל ישראלי מקללים אותו, מה עושה החייל הישראלי מסתובב והולךכמו שפן, לא יודע מה הסיבות שהובילו את אחיך לצעוק עליהם שם, אבל זה מראה ששם משמעת זו משמעת, למשל עם שוטרים בארה"ב, רקתגיד משהו לא במקום, ו תעשה תנועה לא נכונה, אתה יכול לחטוף כדור ללא היסוס מצידו, פה, שוטרים חוטפים מכות ועוד נידרשים להיתנצל

תשמע לא תמיד זה ככה

אבל כן אצלנו אם אתה מקלל שוטר הוא לא יכול לעשות לך כלום זאת דימוקרטיה זה הוא חופש הביטוי האמיתי יעני בירדן אם אתה מקלל חייל או שוטר אתה יכול לקבל מאסר עולם או שיגרשו אותך מהמדינה אתה יודע עזוב צעקות בן דודה שלי שגר בירדן נעצר פעם על זה שראו אותו במצלמה ליד בית של איזה מפקד משטרה משו בזמן שמישו אחר ירה באקדח קול עצרו את מי שירה ועצרו את בן דודה שלי אחרי זה הוציאו את זה שירה (בגלל שהוא אזרח ירדני עם תעודה ירדנית) ובן דודה שלי נשאר בכלא בגלל שהוא פלסטיני אל תגיד לי שאין אפלייה בירדן יש שכונות שאסור לפליסטינים לגור בהם אפילו בירדן לא מיילדים את אשתך שעומדת ללדת בכל שניה לפני שאתה משלם על הוצאות (זה לכל תושבי ירדן) ועוד אומרים שבמצריים זה קשה המצב במצריים זה אפס לעומת ירדן

DIGITAL MAN

New member
ומה בארה"ב?? אם אין לך ביטוח רפואי?

או שאין לך אזרחות אתה נזרק לכלבים שם לא מקבלים אזרחות אוטומטית כמו פה

klod bokevski

New member
רק דבר אחד, ולפי ההגיון שלך ולא שלי!

אם הציונים מנצלים את העם הערבי המסכן, אין שום סיבה שבעולם שהם לא ינצלו אותו עד הוף, אם יש לנו כאן מלאי בלתי נדלה של מומחים ערבים לנצל, למה לא? ועכשיו ברצינות,דו קיום לא יכול להיות רע, אם ישראלים פונים לערבים כדי לקבל דיעה מקצועית בעניןכזה או אחר, זה התקדמות מבחינתי...ואין לזה שום קשר לאזרחות או לא אזרחות הכל בא בשלבים, לא מדובר באזרחות תמורת תיקון מכוניות...תמורת תיקון מכוניות מקבלים כסף,לא תעודת זהות

גידעון1

New member
דברים שמציקים לי

ערבים... *יודעים להתלונן על המדינה וכל הזמן חושבים על פלסטין, אבל אם חס וחלילה מישהו מציע להם חילופי שטחים כדי לחיות תחת ריבונות פלסטינית ישר הם הופכים להיות הכי ישראלים שיש ולא רוצים לשמוע בכלל על שלטון פלסטיני. *חשוב להבהיר שהבתים ישארו במקומם רק שהריבונות הישראלית תוחלף בריבונות פלסטינית *עיצה מבעל מקצוע שמבין עניין - ולא רק בעבודת בניין - פונים לערבי.. ואם נורה בחור בן שש עשרה מעבר לחומה ששימש כמגן אנושי למחבלי החמאס ונהרג זה לא נורא כי זה עוד ערבי שהפך לשאהיד בעיני חמאס ומקסימום ימכרו להורים שלו שטויות כגון 72 בתולות *הערבים חיים עם היהודים, אוכלים עם היהודים, מתמזגים איתם, נושמים אותם,אך חלקם לא משלם כלל ארנונה עד שהמדינה מגיעה למצב שהיא נאלצת למחוק את החובות של העיירות הערביות,לא עושים שירות לאומי,מתירים את דמם, אבל בכל זאת הערבים דורשים אזרחות שוות זכויות למרות שהם לא מסכמים ליטול את אותם חובות החלים על היהודי ?! לא לא.. "לא תקבלו"... מציק לי בטח שמציק לי !!! מה .. השיניים שלי שחורות ?"... מציק לי בטח שמציק לי !!! מי אמר לך שהשיניים שלהם שחורות ??!!! יותר שחור מהנשמה שלך - אין !!! מציק לי בטח שמציק לי... חומה שמתיימרת להדוף פיגועים ואכן עושה עבודה נהדרת בהדיפת פיגועים.. אך לא קסאמים.. מי יודע אולי אם צהל היה פחות מוסרי אז גם הקסאמים יימנעו ? חיילים מוסריים מחורבנים שמקדשים את החיים של הפלסטינים יותר מארגוני הטרור שמשתמשים בהם כמגן אנושי וקדושת החיים כלל לא חשובה להם הרסו לנו וגם להם את החיים. ראאד סאלח וחברי הכנסת הערביים-מנהיגים אתם קוראים לעצמכם ? שותים שמפניה על חורבנות נפשנו ועל גופות בני דודינו... תתביישו לכם. כמו שאני מתבייש בכם, ובקיומכם.

respecta1

New member
איזה באסה איתך..

בדרך כלל שעושים בתבנית הזו זה יוצא משעשע נחמד ונוקב.. את הפכת מזה לניסיון מצחיק (ולא מצחיק במובן הטוב של המילה) לנסות להראות משהו

משטר צבאי לאלתר!

לא קונה אצל ערבים! בייחוד לא ביפו .. ראינו אותם בשנת 2000.... שקל לא ייצא מכיסי למימון ערבי .... להחזיר את המשטר הצבאי לאלתר! דיברתי עם ערבי זקן ביפו. הוא סיפר לי שיפו היתה מגודרת בגדר, וכדי לצאת לתל אביב היה צריך אישור מעבר. לדעתי צריך להחזיר את זה ... גם ביפו, גם בלוד גם ברמלה גם במשולש. לא רוצים אותם פה חוץ מלסייע לטרור ולפשע המקומי אין שום דבר טוב.

גם לזרוק אותך מאחורי גדר זה רעיון טוב

נראה אותך אומר את הרעיון שלך למישהו מיפו או מלוד, תקבל כאפה שתשלח אותך לימי הביניים, אהבל.

למעלה