מהן המשאלות שלכם / שלכן ?

../images/Emo188.gif../images/Emo146.gifמהן המשאלות שלכם / שלכן ?

יאללה שרשור משאלות , והלוואיי שתתגשמנה המשאלות של כולכם ... המשאלות שלי........ 1. להרוויח ולאסוף מספיק כסף כדי לחזור ללמוד 2. לסיים את התואר הראשון ואחריו את השני 3. לקבל כבר רישיון לרכב לכל הרוחות... 4. ללדת ילד לפני שאמא שלי כבר לא תוכל לראות...
וכמובן .. לא בהכרח בסדר הזה..... * יקיריי, אני מתפללת עבורכם לשיחרורכם מעול הכיבוש כל יום ובכל מעשה שלי *

خ../images/Emo46.gif

למות ושאמא תבכה את מותך כל חייה.. בטח הרי מה איכפת לך למות ושכל החברים שלך ישבו בסוכת אבלים ולא יידעו נחמה.. בטח.. הרי מה איכפת לך למות לפני שכל העולם יידע איזה אוצר חבוי בתוכך וכמה אתה יכול לתרום לו... לא.. רגע.. למה כל העולם... ? למות לפני שהאנשים הכי קרובים אליך, ובעיקר אתה.. תדע מה אתה יכול לתרום לעצמך ולחברה בתור.. אחד מהאורות שלה. בטח.. הרי מה איכפת לך? העולם ינוח. [ו.. לידיעה קשה במיוחד, וודיע, דודו של עלאא' מנהל קומונת זוגיות ערבית יהודית, נהרג הלילה בתאונת דרכים.. שלושה חודשים אחרי חתונתו , והוא הותיר אחריו אשה ותינוק בדרך....] אללה ירחמכ יא עמו.. דוד של עלאא' הוא גם קרוב שלנו. [נפתחו שרשורי תנחומים בפורום ערבים ובקומונה] الله يرحمه

THE WIZARD 55

New member
משאלות משאלות..

פעם פתחתי שרשור כזה, רציתי בריאות למשפחה כי זה לא תלוי רק בי, כי בד"כ כל מה שתלוי בי הופך מהר מאוד למטרה מושגת. אבל עכשיו יש לי משאלה בלב, משאלה כמוסה הדבר היחידי שאני רוצה, הלוואי שתתגשם, אתן הכל שהחלום יהפוך למציאות.

THE WIZARD 55

New member
שבשמיים ובארץ...חחח, ומה אתה רוצה למות

אני אפילו בצחוק לא אגיד, שאני רוצה למות... זה הפחד הכי גדול שלי

THE WIZARD 55

New member
אם מגלים משאלות, הן לא מתגשמות

וזאת כזאת משאלה חשובה...בוא נגיד שהאושר שלי בחיים תלוי רק בה...

למעלה