איזה שיר של חורף מחמם את ליבכם

../images/Emo188.gif../images/Emo182.gifאיזה שיר של חורף מחמם את ליבכם../images/Emo35.gif

קר בחוץ
טיפות הגשם מתדפקות על התריס
ריח האדמה הרטובה
עושה חשק להתכרבל בשמיכת הפוך
איזה שיר של חורף מחמם את ליבכם? אני אוהבת את השיר הזה....גשם בעיתו
גשם בעיתו
ביצוע: רותי נבון מילים: תלמה אליגון רוז לחן: קובי אושרת גשם בעיתו, כמה עצב בא איתו הכל עצר, הכל עמד, רק הגשם בא לו בזמן. לו לא אכפת שבלילות שם קר מאוד שבחולות קשה לבכות שאין על מי להתרפק כשבחוץ הגשם דופק. תן מחומך ותן מאורך תן לשדות רק גשם ברכה תן מפיתך ביד רחבה ותן לנו זמן לאהבה גשם בעיתו, ואומרים שככה טוב על בגד קיץ, סוודר ישן ובכיס מכתב מאי שם. גשם מתוק גשם נשק אותו בשמי גשם לטף את הפנים הבאת גשם בעיתו אז הבא, הבא לי אותו תן מחומך ותן מאורך... גשם בעיתו, כמה עצב בא איתו הבא, הבא לי אותו גשם בעיתו.

מגי 336

New member
שיר של גשם ../images/Emo183.gif

גשם ביצוע: אלי לוזון מילים: יעקב גלעד לחן: יחיאל אמסלם ברחובות כיבו מזמן את הניאון את נראית לי עייפה נלך לישון האור דולק בחדר השני אבל מישהו בוכה וזה לא אני. אני רוצה לשמור עלייך ועלי היום עבר עלינו יום קשה מדי בחוץ יורדים עכשיו גשמי ברכה ואת בוכה, ואת בוכה. ספרי לי מה כבד עלייך את כל מה שחבוי בך ונרדם אני אמחה את דמעותייך ורק שלא תבכי עוד לעולם. אין מקום לדאגה היי שקטה אני איתך, את לא לבד לעת עתה עכשיו הכל זורם כאן במנוחה ואת בוכה, ואת בוכה. ספרי לי מה כבד עלייך...

אוהבת את השיר מאוד../images/Emo99.gif

אוהבת לשיר אותו ...בעיקר באוטו כשאף אחד לא שומע
בקולי קולות
...ספרי לי מה כבד עליך, את כל מה שחבוי בך ונרדם אני אמחה את דמעותייך ורק שלא תבכי עוד לעולם.... אואואואואואוווווו.....

שילי16

New member
השיר שלי ../images/Emo183.gif

חורף ביצוע: עברי לידר מילים ולחן: עברי לידר ואז נהיה חורף העלים הירוקים כבר צהובים ואז נהיה חורף חברים הולכים, חוזרים ואז נגמר קיץ, כבר לא יורד אל הסלון בתחתונים נגמר קיץ, אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים ואז נהיה חורף, שהביא איתו תשוקה למכשירי חשמל וכמה שגבוה וכמה שנמוך אני לא נבהל נכנס אל המיטה בלי להוריד בגדים כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים ואיזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה אל תוך, המחשבות שלי ואז נהיה חורף, שהביא איתו עשן לרחובות ואז נהיה חורף, הביא לי כמה מחשבות על אהבה על אנשים ועל שמחה וכמה שחשוב לזכור שהימים עוברים ואיזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה, אל תוך המחשבות שלי כשנכנס אל המיטה בלי להוריד בגדים זה כמו ילד שפחד ובא לישון עם ההורים ואיזה יופי, יושבים מול החלון הענקי זה כמו מראה, אל תוך המחשבות שלי

dorit8

New member
שיר שמח

שיר שמח ביצוע: צוות בלי סודות מילים: אילנה לופט לחן: שלמה יידוב דברים שעושים אותי שמח הם דברים קטנים: טעם של תפוז ראשון, שמש בין העננים, יום הולדת - לא חשוב של מי, ציור שציירתי היום בעצמי. דברים שעושים אותי שמח הם דברים של סתם: ריח השמיכה בלילה, צדפים על שפת הים, טיפה של גשם בקצה האף, בלון שפרח לשמיים ועף. פתאום אני שמח, ושמחות לי הפנים, פתאום פורץ חיוך, אבל אין לומד עם מי. איך אפשר, איך אפשר, כן, איך אפשר? איך אפשר, איך אפשר להיות שמח כמעט מכל דבר? דברים שעושים אותי שמח הם דברים של כלום: עציץ שפרח בחלון, עוגיות של שומשום, כלב שמצאתי אתמול ברחוב, סיפורים עצובים תמיד עם סוף טוב. פתאום אני שמח... דברים שעושים אותי שמח הם דברים קטנים . {{ משירונט }}

ואני אוהבת../images/Emo168.gifאת הגשם תן רק בעיתו

אנחנו לא צריכים ביצוע: שלמה ארצי מילים: אבי קורן לחן: שמואל אימברמן כבר יבשו עינינו מדמעות, ופינו כבר נותר אילם מקול. מה עוד נבקש, אמור מה עוד? כמעט ביקשנו לנו את הכל. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן שיחזור שוב לביתו, יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כאבנו אלף צלקות, עמוק בפנים הסתרנו אנחה. כבר יבשו עינינו מלבכות - אמור שכבר עמדנו במבחן. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לה להיות שנית איתו - יותר מזה אנחנו לא צריכים. כבר כיסינו תל ועוד אחד, טמנו את ליבנו בין ברושים. עוד מעט תפרוץ האנחה - קבל זאת כתפילה מאוד אישית. את הגשם תן רק בעיתו, ובאביב פזר לנו פרחים, ותן לנו לשוב ולראותו - יותר מזה אנחנו לא צריכים. לילה טוב, סופשבוע נעים, בברכת המלאכים אהבה אריאלה הבלוג שלי

../images/Emo23.gifוואו זה שיר עצוב....

שיר חזק חושבת על השבויים שנמצאים מעבר לקווים שנמצאים בין אוייבינו
מתפללת שישובו במהרה הביתה

למעלה