הכר את חברי הפורום!

Super Pumpkin

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gifהכר את חברי הפורום!../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

והפעם תציפו בשאלות את נוי - Handsome awkward באמת אנשים תכתבו שאלות...

מה קורה?../images/Emo98.gif

חחח סתם... אמממ איך הכרת את דה יוזד?(שאלה די חרושה אבל רק זה עלה לי)

היי.. :)

בכיתה ח' התחלתי לשמוע סימפל פלאן ונורא נורא אהבתי את דייוויד הבאסיסט שלהם. התחלתי לקרוא כל מיני ראיונות איתו וכאלה, ותמיד כששאלו אותו איזה להקות הוא אוהב, הוא היה אומר את דה יוזד. בהתחלה לא שמתי לב לזה, אבל אחרי כמה זמן גם ראיתי שהוא תמיד עם חולצות שלהם, צמידים שלהם וכאלה. אחרי כמה זמן חברה שלי המליצה לי לשמוע גוד שארלוט, כי היא אמרה שיש להם סגנון די דומה לסימפל פלאן (סימפל פלאן הם פופ - רוק וגוד שארלוט הם פאנק - רוק.. למקרה שאת לא מכירה את הלהקות..) ונורא נורא אהבתי את הגיטריסט של גוד שארלוט, בילי. ואז יום אחד קלטתי משהו. ----> בקיצור, החלטתי להוריד שיר שלהם, סתם כדי לדעת מי אלה בכלל שכל הלהקות שאני אוהבת סוגדות להם. השיר הראשון שלהם ששמעתי היה בלו&ילו, ואת כמובן יודעת כמה הוא מדהים, אז לאט לאט התמכרתי ללהקה

Lintu666

New member
ממ..

מה נשמע? בת כמה את? מאיפה? מה התאריך לידה שלך? יש לך אחים? כמה? לאיפה היית רוצה לטוס? את מי את הכי אוהבת מדה יוזד? מה הצבע האהוב עלייך? יש לך משקפיים? אוהבת בע"ח? יש לך? מקפידה להשתמש במוצרים שלא נוסו על בע"ח?(אם לא אז כדאי לך!
) מה הסדרה הכי אהובה עלייך? וסרט? וזהו :)

עונה ../images/Emo13.gif

מה נשמע? הכל אחלה
בת כמה את? 16 ו4 חודשים מאיפה? עפולה מה התאריך לידה שלך? 14.06.91 יש לך אחים? יאפ כמה? 3. אח ואחות גדולים, ועוד אחות קטנה לאיפה היית רוצה לטוס? ליוטה D: את מי את הכי אוהבת מדה יוזד? ממ האמת שקשה להחליט. כי ברט הוא מלך, ג'פה כזה חמוד ומצחיק, וקווין.. גיטריסט כ"כ מוכשר. אז אמ..קווין. D: מה הצבע האהוב עלייך? אפור, כחול, שחור יש לך משקפיים? רק ללוח.. אוהבת בע"ח? יאפ יש לך? לא, אמא שלי שונאת בע"ח. היא לא מסכימה לנו להכניס חיות לבית. מקפידה להשתמש במוצרים שלא נוסו על בע"ח?(אם לא אז כדאי לך!) ממ אני לא חושבת שאי פעם השתמשתי במוצרים ש*כן* נוסו עליהם.. ככה שהכל בסדר :). מה הסדרה הכי אהובה עלייך? או.. קשה. דרייק וג'וש זאת סדרה שכל פרק שלה הוא פשוט.. גאונות XD וסרט? ממ אין לי מושג.. אה, ואני מתארת לעצמי שאת צמחונית עם כל השאלות האלה שלך על חיות, אז.. גם אני

Lintu666

New member
חח אני אכן צמחונית ../images/Emo3.gif

אבל שאלתי רק 3 שאלות על בע"ח...
ודרייק וג'וש? באמת? השחקנים שמשחקים את ההורים כאלו מטומטמים. כאילו,התסריט שלהם. עושים אותם מפגרים וילדותיים לאללה

חחח נכון

אבל זאת פשוט תוכנית קורעת מצחוק XD האמת שזאת לא התוכנית שאני הכי אוהבת, פשוט ראיתי אותה כמה שעות לפני כן אז זה הדבר הראשון שקפץ לי לראש.. אני אוהבת גם אבודים, השבט, ואמ.. כל סדרה שמשודרת בAXN ואקסטרה הוט :)

D::::../images/Emo55.gif

שלוםD: מה נשמע? הכל טוב? יופי. אז הממ איך קוראים לך? את אוהבת את השם שלך? ומאיפה את בארצנו הנידחת? כיף לגור שם? בת כמה? מגניב ^^ זה או זה~ טלפון או פלאפון? קרמבו [
] או גלידה? עברית או אנגלית? תפוח או אגס? ברט או ג'ף? מיץ גזר או מיץ עגבניות? מכנס ארוך או חצאית קצרה? חורף או קיץ? ביסלי גריל או בצל? עינים ירוקות, כחולות או חומות? תנ"ך או לשון? ונעבור ל.. אממ סתם שאלות חופרות
מתי הכרת את דה יוזד ומה השיר הראשון ששמעת שלהם? איזה דיסק את הכי אוהבת שלהם? איזה עוד להקות את אוהבת? באיזה עוד פורומים\קומונות את נמצאת? מה את הכי אוהבת לאכול? נכון החלזונות האלה בלי הקונכייה [ככה כותבים?!
] ממש דוחים? את יודעת שיש לי מלא כאלה בגינה? יאק. שיואווו אני משעממת אותך הא? טוב אז אני אלך
ביי ביי

שלום../images/Emo13.gif

מה נשמע? הכל אחלה
הכל טוב? יאפ. יופי. אז הממ איך קוראים לך? נוי את אוהבת את השם שלך? האמת, לא. הייתי שמחה להחליף אותו, אבל האמת ששום שם לא מתאים לי XD ומאיפה את בארצנו הנידחת? עפולה כיף לגור שם? אוו. לא. סתם חור. בת כמה? 16ו4 חודשים. מגניב ^^ זה או זה~ טלפון או פלאפון? טלפון-> זה לא על חשבוני. קרמבו [] או גלידה? גלידה D: עברית או אנגלית? אנגלית תפוח או אגס? מממ אי אפשר לבחור. ברט או ג'ף? הו.. כנ"ל XD מיץ גזר או מיץ עגבניות? איכ. אף אחד מהם. מכנס ארוך או חצאית קצרה? מכנס ארוך חורף או קיץ? ממ שניהם
ביסלי גריל או בצל? בצל.
עינים ירוקות, כחולות או חומות? חומות.
תנ"ך או לשון? שניהם קלים, :) ונעבור ל.. אממ סתם שאלות חופרות מתי הכרת את דה יוזד ומה השיר הראשון ששמעת שלהם? הכרתי אותם בכיתה ח' והשיר הראשו היה בלו&ילו איזה דיסק את הכי אוהבת שלהם? כרגע, הראשון. אבל זה תמיד משתנה איזה עוד להקות את אוהבת? גוד שארלוט, לינקין פארק, פרום פירסט טו לאסט, הינדר, דה אקסיס, תייקינג באק סאנדיי, באד ריליג'ן, דה רד ג'אמפסוויט אפארטס, סילברצ'ייר, פלסיבו, וכו'.. :) כל מה שבסגנון. באיזה עוד פורומים\קומונות את נמצאת? גוד שארלוט, לינקין פארק, השבט, ניל גיימן, קומונת דה רד ג'אמפסוויט וקומונת פלסיבו. מה את הכי אוהבת לאכול? כל מה שלא בריא D: נכון החלזונות האלה בלי הקונכייה [ככה כותבים?!] ממש דוחים? חח כן ככה כותבים, ואני חושבת שאת מדברת על חשופיות. הן דוחות, ואם בא לך להתעלל בהן - שפכי עליהן מלח ותראי אותן מתכווצו לאט לאט ומתות לך מול העיניים את יודעת שיש לי מלא כאלה בגינה? תשתמשי במלח. זה עובד! אני וחברה שלי עשינו את זה פעם XD יאק. שיואווו אני משעממת אותך הא? חחח לא, זה דווקא משעשע :)

אם את אוהבת את MCR, למה בחרת את הניק?

הוא די יורד על ג'רארד... לפחות ככה אני חשבתי על זה. למשל: "Your market value, your resurrection Your shallow concept " על ההתמסחרות של MCR.. על ה"נושא" שהם נתנו לאלבום שלהם..(הtheme, הנושא שחוזר על עצמו.. על מישהו שעומד למות מסרטן.. ו"סיפור החיים שלו"..) ואם את לא אוהבת אותם.. אממ.. מה הדבר שאת הכי אוהבת בעולם?

ממ כי השיר זה דבר אחד ומכ"ר זה דבר אחר..

נגיד שאני אוהבת מכ"ר.. אבל מצד שני אני עדיין אוהבת את דה יוזד, וברור שאני אוהבת את השיר PHA אז רק בגלל שהשיר הזה מדבר על מכ"ר אני "אחרים" אותו? אני חושבת שהשיר חמוד, עם קצב מגניב, קולות רקע טובים.. סה"כ אחד השירים שאני הכי אוהבת באלבום. אז דה יוזד כתבו אותו על מכ"ר.. מה אכפת לי. השיר עדיין שיר מעולה, נכון? :) בכלל לא חשבתי עליהם כשבחרתי את הכינוי.. פשוט.. בחרתי כינוי XD וד"א. אני בכלל לא אוהבת מכ"ר חחחח ואממ בקשר להשאלה השניה: הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה לעשות משהו, ולהבין שאני עושה את זה טוב, כמו שצריך, ולהיות גאה בעצמי על זה שהצלחתי. לקחת על עצמי משימה ולא לוותר לעצמי, להוכיח שאני יכולה. ותאמיני לי.. ההרגשה שאת מקבלת כשאת מצליחה במשימה שהצבת לעצמך היא ההרגשה הכי טובה בעולם
בקיצור. חפרתי. ליל"ט :)

אני מסכימה איתך../images/Emo13.gif

בקשר לדבר השני. ובקשר לדבר הראשון-אם את לא אוהבת אותם, סבבה... אבל אם היית אוהבת אותם, זה היה אמור להפריע לך.. הוא די יורד עליו שם.

אבל אחרי הכל.. זה רק שיר

ולכו תדעו, לפי מה שאני הבנתי זה רק השערות של הפורום שהשיר נכתב על מכ"ר אולי הוא נכתב על משהו אחר לגמרי? וגם אם הוא נכתב על מכ"ר, אני נותנת לו פרשנות שונה לגמרי. ואם את אוהבת את מכ"ר, אז בשבילך - כשבחרתי את הכינוי לא חשבתי על מכ"ר, ואני אולי לא אוהבת אותם, אבל אני לא שונאת אותם, הם בהחלט סבבה, ואפילו אהבתי אותם לפני הבלאק פרייד. אני לא בחרתי את הכינוי כי הוא יורד על ג'רארד.

../images/Emo15.gifאז נוי..

מה קורה?D: איך החיים? מה השעה? משעמם לך? את מדברת עם מישהו עכשיו? יש לך אחים? מהו השיר הראשון של דה יוזד ששמעת? יש להקה שאת אוהבת יותר מהם? מאיפה את? בת כמה? את מנגנת על משהו? אם לא, על מה את רוצה לנגן? איך קוראים לחבר/ה הכי טוב/ה שלך? את אוהבת את הפורום? באיזה עוד פורומים את נמצאת? וקומונות? כמה זמן את בתפוז? יש לך בלוג? מה הסרט האהוב עלייך? מה הספר האהוב עלייך? מי הבן אדם האהוב עלייך? מה את עושה עכשיו חוץ מלענות על החפירות שלי? יש לך שביתה נכון? מה את עושה כל יום? את אוהבת חיפושיות? מה את חושבת שהיית בגלגול שעבר? את מאמינה ברוחות? יש לך חבר? מה את הכי אוהבת לאכול? ולשתות? יש לך יס או הוט? מה הערוץ האהוב עלייך? איזה שיר את שומעת עכשיו? תעצמי עיניים תדמייני משהו ותפקחי. פקחת? מה דימניית? תסתכלי ימינה, מה את רואה? תושיטי יד שמאלה, במה את נוגעת? מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? כמה דברים שחורים יש בשולחן שלך? מה צבע המצעים שלך? יש עלייך עכשיו טבעות? אם כן, כמה? טוב זהו, אין לי יותר מה לשאולD: נהנת?

שלום לך ../images/Emo9.gif

מה קורה?D: הכל מצויין! איך החיים? ממש נחמדים אלי כרגע. :) מה השעה? 12:36 משעמם לך? ממ קצת. את מדברת עם מישהו עכשיו? אממ לא. אף אחד מעניין לא מחובר יש לך אחים? יאפ. 3. אח ואחות גדולה ואחות אחת קטנה. מהו השיר הראשון של דה יוזד ששמעת? בלו&ילו. יש להקה שאת אוהבת יותר מהם? נופ. דה יוזד מספר אחת!
מאיפה את? עפולה. בת כמה? 16 ו4 חודשים את מנגנת על משהו? גיטרה. 3 שנים. למדתי גם שנתיים אורגן אבל אני לא ממש זוכרת XD אם לא, על מה את רוצה לנגן? אני רוצה ללמוד גם תופים :) איך קוראים לחבר/ה הכי טוב/ה שלך? נועה. את אוהבת את הפורום? יאפ. באיזה עוד פורומים את נמצאת? גוד שארלוט, ניל גיימן, לינקין פארק, השבט. וקומונות? פלסיבו, The Red Jumpsuit Apparatus. כמה זמן את בתפוז? מהיומולדת שלי -14.6 יש לך בלוג? לא מה הסרט האהוב עלייך? אין לי מושג. יש המוווון. ובזמן האחרון אני נורא נורא אוהבת סרטים מצויירים וסרטי אנמציה. אז אני אגיד עידן הקרח (1+2)
מה הספר האהוב עלייך? אין אחד. אני קוראת ספרי מד"ב ופנטזיה. הייתי אומרת שכל הספרים של ניל גיימן מעולים, וש"המשחק של אנדר" זאת סדרת ספרים מעולה ומומלצת :) מי הבן אדם האהוב עלייך? מממ קשה. אין לי מושג. מה את עושה עכשיו חוץ מלענות על החפירות שלי? שומעת מוזיקה :) יש לך שביתה נכון? יאפ מה את עושה כל יום? גיטרה, מחשב, טלויזיה,חברים, ו2 חוגים. את אוהבת חיפושיות? אה.. אף פעם לא חשבתי על זה. אני חושבת שכן. מה את חושבת שהיית בגלגול שעבר? ממממ גמדה. זה יסביר את הגובה שלי. את מאמינה ברוחות? לא כ"כ.. יש לך חבר? נופ. מה את הכי אוהבת לאכול? ג'אנק פוד D: ולשתות? מים. יש לך יס או הוט? הוט מה הערוץ האהוב עלייך? AXN, ניקלודיאון וMTV. איזה שיר את שומעת עכשיו? Hinder - Lips of An Angel תעצמי עיניים תדמייני משהו ותפקחי. פקחת? יאפ. מה דימניית? את הגיטרה החשמלית שאני קונה מחר. D: תסתכלי ימינה, מה את רואה? את הארון של אחי תושיטי יד שמאלה, במה את נוגעת? ווילון מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הספר "יום הפלישה" של סטיבן אמברוז כמה דברים שחורים יש בשולחן שלך? זה השולחן של אחי ואממ.. המקלדת, הרמקולים, הבושם שלו, ומעמד נרות מוזר. מה צבע המצעים שלך? תכלת וירוק יש עלייך עכשיו טבעות? לא אם כן, כמה? .. טוב זהו, אין לי יותר מה לשאולD: נהנת? האמת שכן. :)

למעלה