שלום לך ../images/Emo9.gif
מה קורה?D: הכל מצויין! איך החיים? ממש נחמדים אלי כרגע.
מה השעה? 12:36 משעמם לך? ממ קצת. את מדברת עם מישהו עכשיו? אממ לא. אף אחד מעניין לא מחובר יש לך אחים? יאפ. 3. אח ואחות גדולה ואחות אחת קטנה. מהו השיר הראשון של דה יוזד ששמעת? בלו&ילו. יש להקה שאת אוהבת יותר מהם? נופ. דה יוזד מספר אחת!
מאיפה את? עפולה. בת כמה? 16 ו4 חודשים את מנגנת על משהו? גיטרה. 3 שנים. למדתי גם שנתיים אורגן אבל אני לא ממש זוכרת XD אם לא, על מה את רוצה לנגן? אני רוצה ללמוד גם תופים
איך קוראים לחבר/ה הכי טוב/ה שלך? נועה. את אוהבת את הפורום? יאפ. באיזה עוד פורומים את נמצאת? גוד שארלוט, ניל גיימן, לינקין פארק, השבט. וקומונות? פלסיבו, The Red Jumpsuit Apparatus. כמה זמן את בתפוז? מהיומולדת שלי -14.6 יש לך בלוג? לא מה הסרט האהוב עלייך? אין לי מושג. יש המוווון. ובזמן האחרון אני נורא נורא אוהבת סרטים מצויירים וסרטי אנמציה. אז אני אגיד עידן הקרח (1+2)
מה הספר האהוב עלייך? אין אחד. אני קוראת ספרי מד"ב ופנטזיה. הייתי אומרת שכל הספרים של ניל גיימן מעולים, וש"המשחק של אנדר" זאת סדרת ספרים מעולה ומומלצת
מי הבן אדם האהוב עלייך? מממ קשה. אין לי מושג. מה את עושה עכשיו חוץ מלענות על החפירות שלי? שומעת מוזיקה
יש לך שביתה נכון? יאפ מה את עושה כל יום? גיטרה, מחשב, טלויזיה,חברים, ו2 חוגים. את אוהבת חיפושיות? אה.. אף פעם לא חשבתי על זה. אני חושבת שכן. מה את חושבת שהיית בגלגול שעבר? ממממ גמדה. זה יסביר את הגובה שלי. את מאמינה ברוחות? לא כ"כ.. יש לך חבר? נופ. מה את הכי אוהבת לאכול? ג'אנק פוד D: ולשתות? מים. יש לך יס או הוט? הוט מה הערוץ האהוב עלייך? AXN, ניקלודיאון וMTV. איזה שיר את שומעת עכשיו? Hinder - Lips of An Angel תעצמי עיניים תדמייני משהו ותפקחי. פקחת? יאפ. מה דימניית? את הגיטרה החשמלית שאני קונה מחר. D: תסתכלי ימינה, מה את רואה? את הארון של אחי תושיטי יד שמאלה, במה את נוגעת? ווילון מה הדבר האדום הכי קרוב אלייך? הספר "יום הפלישה" של סטיבן אמברוז כמה דברים שחורים יש בשולחן שלך? זה השולחן של אחי ואממ.. המקלדת, הרמקולים, הבושם שלו, ומעמד נרות מוזר. מה צבע המצעים שלך? תכלת וירוק יש עלייך עכשיו טבעות? לא אם כן, כמה? .. טוב זהו, אין לי יותר מה לשאולD: נהנת? האמת שכן.