סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif סופשבוע ../images/Emo182.gif../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: ספר השבוע: סדרה/סרט השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע:

taroboy

New member
אניאניאני

שיר/י השבוע של ווית'ין:אמממממממממ RTH שיר/י השבוע לא של ווית'ין:אמממ AnachroniA - Eternity
אלבום השבוע:אינכזה ספר השבוע:אח זאב סדרה/סרט השבוע:גיבורים
חוויית השבוע:אממממממ................המפגש ביום של השביתה בלילה XP תמונת השבוע:

scarlet moon

New member
../images/Emo152.gif סופשבוע ........ ../images/Emo54.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Our Solemn Hour שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Energize me של After Forever אלבום השבוע: אממ... Escape של Ram-Zet ספר השבוע:
אין. סדרה/סרט השבוע: "עקרות בית נואשות". עדיין.
חוויית השבוע: שום דבר חיובי מדי. תמונת השבוע: חלק מהאוסף שעוניחול שלי

Ice Queen 7

New member
D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Hand of Sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Mind.In.A.Box - Change אלבום השבוע: THOE ספר השבוע: לאדעת, הספרון של הסימס? סדרה/סרט השבוע: סאות'פארק חוויית השבוע: הסכמה למשהו שיגיע בקרוב.. |השורק של המסנג'ר| *___* תמונת השבוע:

chyio

New member
אומגד!!!!!111 איזו כוסית!@#%~!#%

סקרלטטטטטטטטטטטטטט

Liquid Dreams

New member
אפרה מואה לה משהורוז'!

~מפגרת~ שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יש הרבה, בעיקר של נייטוויש אלבום השבוע: AFF של נייטויש ספר השבוע: יומני הנסיכה 7 בעברית, והראשון באנגלית
סדרה/סרט השבוע: אין חוויית השבוע: אין תמונת השבוע: נמ. אני בבית של סבא וסבתא, אין פה תמונות++

LadySilkworm

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין אלבום השבוע: אין ספר השבוע: חמשת האנשים שתפגוש בגן עדן סדרה/סרט השבוע: שוודי הקאריביים חוויית השבוע: לילה לבן {: תמונת השבוע: -

Sakura Chan

New member
הסופ"ש שלי ^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Cross שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Delain - See me in shadow אלבום השבוע: THOE ספר השבוע: "זכרונותיה של גיישה" סדרה/סרט השבוע: "מרחק נגיעה" חוויית השבוע: החבר שלי חזר מהצבא ^^ תמונת השבוע:

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא יודע. O_O נגיד World of Make Believe. לא ממש שמעתי אותם השבוע, אני די בציפייה לאלבום החדש... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Radiohead - Paranoid Andorid Radiohead - No Surprises Blackfield - My Gift of Silence, Cloudy Now Epica - Force of the Shore אלבום השבוע: Radiohead - OK Compuer ספר השבוע: עה. "עשן ומראות" של ניל גיימן, אני מניח. סדרה/סרט השבוע: Grey's Anatomy, למרות שלא היה מספיק טוב... חוויית השבוע: שום דבר מיוחד. תמונת השבוע: אין.

עונה נה נה נה

שיר/י השבוע של ווית'ין: Hand Of Sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Luca Turilli's Dreamquest - Gothic Vision HIM:The Funeral Of Hearts Epica:Dance Of Fate Children Of Bodom: Everytime I Die Living Dead Beat Follow The Reaper Silent Night, Bodom Night Bodom Beach Terror Knuckleduster Hate Me! ועודדדד......חרשתי אותם...... אלבום השבוע: COB-כמעט כל האלבומים שלהם. ספר השבוע: ספרים=חרא LOL סדרה/סרט השבוע: גיבוריםםםםםםםםםםםםם חוויית השבוע: לא למדו הרבה :) תמונת השבוע: לללללללל

עונה^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Truth Beneath The Rose שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Epica- The phantom agony Nightwish- The riddler Nightwish- Passion and the opera Nightwish- Nemo Nightwish- Ghost love score Nightwish- Wishmaster Nightwish- Swanheart Nightwish- Beauty and the beast Nightwish- Nymphomaniac fantasia MCR- The sharpest live MCR- This is how I desappear Stratovarius- Black diamond Tristania- A sequel of decay Tristania- Beyond the veil Tristania- Opus Relique אלבום השבוע: Nightwish- oceanborn Nightwish- once Nightwish- centurychild Tristania- Beyond the veil ספר השבוע: - סדרה/סרט השבוע: אממ..סאות' פארקD: חוויית השבוע:- תמונת השבוע:-

ME

שיר/י השבוע של ווית'ין: Hand of sorrow שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Slayer- Bloodline אלבום השבוע: THOE ספר השבוע: "בשורות טובות" של ניל גיימן וטרי פראצ'ט סדרה/סרט השבוע: Southpark אבל העונה ה-11, שיש עכשיו ב-USA חוויית השבוע: אממממ כלום, בצפר מעפן תמונת השבוע: הנה----- > קבוצת הכוכבים "הדובה הגדולה" שאני רואה כל יום מהמרפסת שלי ^^ זה כ"כ יפה!

ATWA

New member
אניD:

שיר/י השבוע של ווית'ין: THE PROMISE שיר/י השבוע לא של ווית'ין: evanescence-field of innocence אלבום השבוע: Muse - Origin of Symmetry ספר השבוע: מחברת היסטוריה
סדרה/סרט השבוע: מגרש ביתי!:|:|:| חוויית השבוע: סיימתי סופית את החצי יחידה בקולנוע
איזה חוויה תמונת השבוע: -->

danduuu

New member
הו הציור זה של פייטון ממגרש ביתי

נכון.?
הו גאד מה הולך לקרות בעונה הזאת אני מתה
!!!!

ATWA

New member
כןכן!

יש לי הרבה פרקים מהעונה הזאת במחשב אבל אני רואה לפי הסדר שיס משדרים בטעות ראיתי את הפרומו של פרק 16 ורציתי למות:| הרסתי לעצמי כ"כ

D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Howling שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Reel Big Fish - Where Have You Been אלבום השבוע: Sex Pistols - Never Mind The Bollocks Here's The Sex Pistols (כי הרבה זמן לא שמעתי אותו חח) ספר השבוע: - סדרה/סרט השבוע: אממ מוסדרים חולה על זה חוויית השבוע: להינשך ע''י נמלה תמונת השבוע: D:

למעלה