אתגר חדש

Nienna17

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo183.gifאתגר חדש../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif

מה נשמע כולם? אני מרגישה בזמן האחרון שפשוט קצת נטשתי. מצטערת פשוט היה לי מבחן אחרי מבחן אחרי מבחן
, אבל הכל מאחורי! רק מתמטיקה שבוע הבא. אבל את תחשבו שנטשתי לגמרי, אולי לאהגבתי להכל אבל הסתכלתי מה אתם כותבים. כשאני רואה שהפורום לא פעיל מתחילת היום עד אמצעו אז לפי איך שאני רואה את זה צריך להעיר אותו!
. אז הבאתי לכם אתגר חדש (אני חושבת שצריך לעשות אחד)! בינתיים בכל אופן האתגרים הם לנסיון וסתם לפאן שבפורום אז לא להתעצבן אם אין פרסים
. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אז מה האתגר?
טוב, מה אני אגיד לכם קצת נמאס מהאתגרים שפשוט צריך ליפות את הבחורה ולגרום להיראות כאילו היא לקוחה ממגזין אופנה. אז ראיתי את התמונה הזאת (ובלי להעליב את היופי של הבחורה), יש לה פשוט מראה פונטנציאלי לדראג! חחח כן,כן שמעתם נכון - דראג
. אז הנה לכם התמונה הלא מרוטשת של סתם בחורה בלונדינית שלא יכולה להעלות בדעתה מה יעשו לתמונה שלה
אז כפי שציינתי למעלה, רטשו אותה ושתהיה בסגנון דראג קווין, עם כל מה שמתלווה לזה: איפור מוגזם ואולי שיער אפילו. בסוף אולי נערוך הצבעה לריטוש הכי טוב וזה ייכנס לרשימת האתגרים שלנו (וכל הריטושים שנוספו לשרשור ייכנסו לאלבום). לא צריך להיות לחוצים בזמן. אני ממליצה שתקחו את הזמן שלכם, כי הרי רק ביום שבת נתחיל את ההצבעה, אז אל תפרסמו ישר את מה שערכתם בפעם הראשונה ותחכו קצת, תעבדו על עוד דברים שאתם רוצים להוסיף (הרי ככה זה אצל דראג - כמה שיותר יותר טוב חחח). רק כשאתם בטוחים שאתם סיימתם תעלו את הריטוש שלכם, חבל אם תעלו אחרי הריטוש שהעלתם בפעם הראשונה תעלו עוד איזה 5 ריטושים עם דברים שתיקנתם והוספתם.
בהצלחה

Nienna17

New member
אין צורך בתמונה בגודל המקורי

התמונה הזאת גדולה מספיק בשביל שיעבדו עליה.

innocence

New member
לא לא...

אתמול כנראה היה להם באג, וזה העביר אותי לתמונה אחרת לחלוטין! של איזו מישהי מאפרת מישהו, וזו נראתה תמונה ביתית כזו.. הייתי צריכה לצלם את המסך^^;;

innocence

New member
זה רעיון נפלא!

רק חבל שאני לא יודעת לעשות איפור ^^;;; מעניין מה הבחורה היתה חושבת על מה שאמרת P: בכל מקרה, בהצלחה לכולם!

תיראי..

למשל שחור בעיינים, פותחים שכבה חדשה צובעים בשחור ומורידים תאטימות מסדרים קצת וזייהו. זה העיקרון של כל האיפור (בערך
), רק צריך שהמברשת תהיה על Hardness נמוך. :)

Nienna17

New member
ברור שתנסי, ברור שתנסי

רק בגלל שאת לא יודעת איך לעשות משהו בפוטושופ לא תנסי לעשות אותו בעצמך בפעם הראושנה? ככה הרי לומדים! את יכולה לחפש מדריכים ברשת, לנסות בעצמך - וזה כל המטרה של האתגר. לא לוותר, חבל
, רק בגלל שאת לא יודעת איך לעשות משהו בפוטושופ לא תנסי לעשות אותו בעצמך בפעם הראושנה? ככה הרי לומדים! את יכולה לחפש מדריכים ברשת, לנסות בעצמך - וזה כל המטרה של האתגר. לא לוותר, חבל

innocence

New member
זה עוד לא קרה לי!

שתפוז פשוט העתיק את ההודעה שלי XD הבעיה הכי גדולה שלי היא הקטע הזה של לימוד עצמי. אני גם מתייאשת נורא מהר אם זה לא יוצא מושלם כמו שחשבתי ואז אני פשוט מפסיקה. כן, אופי מסריח, אני יודעת. תודה על העידוד^^

גם אני ככה ../images/Emo3.gif

אבל עובדה שהתרגלתי לפוטושופ ועכשיו אני כבר לא מתייאשת.. צריך להתרגל :)

למעלה