../images/Emo188.gif../images/Emo183.gifאתגר חדש../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif
מה נשמע כולם? אני מרגישה בזמן האחרון שפשוט קצת נטשתי. מצטערת פשוט היה לי מבחן אחרי מבחן אחרי מבחן
, אבל הכל מאחורי! רק מתמטיקה שבוע הבא. אבל את תחשבו שנטשתי לגמרי, אולי לאהגבתי להכל אבל הסתכלתי מה אתם כותבים. כשאני רואה שהפורום לא פעיל מתחילת היום עד אמצעו אז לפי איך שאני רואה את זה צריך להעיר אותו!
. אז הבאתי לכם אתגר חדש (אני חושבת שצריך לעשות אחד)! בינתיים בכל אופן האתגרים הם לנסיון וסתם לפאן שבפורום אז לא להתעצבן אם אין פרסים
. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
אז מה האתגר?
טוב, מה אני אגיד לכם קצת נמאס מהאתגרים שפשוט צריך ליפות את הבחורה ולגרום להיראות כאילו היא לקוחה ממגזין אופנה. אז ראיתי את התמונה הזאת (ובלי להעליב את היופי של הבחורה), יש לה פשוט מראה פונטנציאלי לדראג! חחח כן,כן שמעתם נכון - דראג
. אז הנה לכם התמונה הלא מרוטשת של סתם בחורה בלונדינית שלא יכולה להעלות בדעתה מה יעשו לתמונה שלה
אז כפי שציינתי למעלה, רטשו אותה ושתהיה בסגנון דראג קווין, עם כל מה שמתלווה לזה: איפור מוגזם ואולי שיער אפילו. בסוף אולי נערוך הצבעה לריטוש הכי טוב וזה ייכנס לרשימת האתגרים שלנו (וכל הריטושים שנוספו לשרשור ייכנסו לאלבום). לא צריך להיות לחוצים בזמן. אני ממליצה שתקחו את הזמן שלכם, כי הרי רק ביום שבת נתחיל את ההצבעה, אז אל תפרסמו ישר את מה שערכתם בפעם הראשונה ותחכו קצת, תעבדו על עוד דברים שאתם רוצים להוסיף (הרי ככה זה אצל דראג - כמה שיותר יותר טוב חחח). רק כשאתם בטוחים שאתם סיימתם תעלו את הריטוש שלכם, חבל אם תעלו אחרי הריטוש שהעלתם בפעם הראשונה תעלו עוד איזה 5 ריטושים עם דברים שתיקנתם והוספתם.
בהצלחה
מה נשמע כולם? אני מרגישה בזמן האחרון שפשוט קצת נטשתי. מצטערת פשוט היה לי מבחן אחרי מבחן אחרי מבחן