שאלון חורף

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif שאלון חורף ../images/Emo182.gif../images/Emo185.gif

אוהבים את החורף? מה אתם אוהבים בו? מה אתם לא אוהבים בו? נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? הגשמים החזקים מעירים אתכם? שוקו חם או תה? איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? אוהבים סרטי אימה.? מה ה-מאכל של החורף? כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ? שמיכת צמר או פוך? שיר שמזכיר לכם את החורף - כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? אתם אוהבים לרוץ בגשם? אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – בע"ח אהוב – בע"ח לא אהוב – אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? מדגישומטיק - http://on.liorshemesh.com/mo/

mokasosex

New member
עונה :)

אוהבים את החורף? אכן . מה אתם אוהבים בו? ברקים, רעמים, גשם, פוך, שוקו חם, להתכרבל, תירוץ למה אני לא יוצאת :) מה אתם לא אוהבים בו? מתבטלים כל ימי ספורט וההפנינג של בית הספר ובמקום זה צריך ללמוד ...
נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? כל שנה שתיים לפחות. מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? לאדעת אם אפשר לקרוא לזה שלג, אבל כשנסעתי לחרמון בגיל 12. הגשמים החזקים מעירים אתכם? כן וזה כזה כיף
שוקו חם או תה? שוקו חם .. (עם קצפת ומרשמלו נמס יאממממ ) איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? רומנים רומנטיים אוהבים סרטי אימה.? אכן :) 1408 - אחד הסרטים !! מה ה-מאכל של החורף? מרק דלעת של אמא וערמונים קלויים. כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ? יש לי פאקים אחרים XD שמיכת צמר או פוך? פוך כל השנה ! שיר שמזכיר לכם את החורף - Wake me up when septmber ends -Green Day כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים?לרב 3 . אתם אוהבים לרוץ בגשם? מאוד . אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרבת? נולדתי מוכנה לזה
פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – חליקה שדפקתי בזמן ריצה על בן שחיבבתי. בע"ח אהוב – חתוליייייים
בע"ח לא אהוב – חרקים למיניהם. אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? בכורה מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד?משפטים אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? לא ממש, אבל אם כבר אמריקן איידול והשרדות. משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - i'm here for your entritaiment ohhhahah :) מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? באופן אירוני, אדם סטרום .

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אוהבים את החורף? מאוד מה אתם אוהבים בו?הקור,הריח שאחרי הגשם מה אתם לא אוהבים בו? הרעמים ושלפעמיםם יש הפסקות חשמל. נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? יותר מדי מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? בגיל 7 הגשמים החזקים מעירים אתכם? הרעם מעיר אותי שוקו חם או תה? שוקו שוויצרי איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? אימה אוהבים סרטי אימה.? מאוד מה ה-מאכל של החורף? לא יודעת..אממ מרק? כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר ? חחח נופ. שמיכת צמר או פוך?פוך שיר שמזכיר לכם את החורף - PARAMORE-WHEN IT RAINS MIKA-RAIN תודה מאיה,עכשיו השיר תקוע לי בראש
כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? שלוש אתם אוהבים לרוץ בגשם? לא לרוץ,ללכת לאט בלי מטריה זה כיף
אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? בטח ! הכל מוכן. פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – בע"ח אהוב – חתולים בע"ח לא אהוב – אין אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? הייתי רוצה להמשיך עם מה שאני לומדת עכשיו,מנהל עסקים. אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? כן ! חולה על מטבחי גהנום,השרדות (לא הישראלי),פרוייקט מסלול. משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - I LIKE THE TOP מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? א ד ם.

mokasosex

New member
במידה ותחליטי שמנהל עסקים לא בשבילך

תמיד תוכלי להיות מעצבת גראפית :)

mayarel

New member
חחחחחחח זה אחלה שיר!!! לא נורא חחחחחחחחח

והתמונה שעיצבת מקסימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo187.gif ../images/Emo210.gif ../images/Emo26.gif עונה ../images/Emo36.gif

אוהבים את החורף? קצת מה אתם אוהבים בו? לשמוע את הגשם ואת הריח של הגשם. מה אתם לא אוהבים בו? שאי אפשר ממש לצאת ואח"כ שהסופות נרגעות קצת הכל ג'יפה כזה \= נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? או הו. אני לא יכולה להחזיק מטרייה אחת שלמה. בגלל זה אני לא אוהבת ללכת עם מטריות . מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? שנה שעברה, הייתי בחרמון. הגשמים החזקים מעירים אתכם? בינתיים לא. שוקו חם או תה? מעדיפה נס קפה אבל לפעמים גם שוקו. תה אני שותה רק שאני חולה. איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? דרמה וקומדיה רומנטית. אוהבים סרטי אימה.? פעם אהבתי, אבל כל הסרטי אימה אותו דבר וכל העלילה שלהם מעפנה. אבל אם יש איזה מותחן טוב אני תמיד אראה. מה ה-מאכל של החורף? מרק עדשים!! יש את המרק עדשים הזה של הפרסים עם האיטריות בפנים..יאמ! כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ? ברור^^ והייתי בטוחה שאני אגיע לכיתה עם שקית מלאה בברד ובסוף זה היה שקית מלאה מים -_- שמיכת צמר או פוך? פוך, צמר מגרד לי בגוף
שיר שמזכיר לכם את החורף - Elisa - Dancing שיר מדהים ואני אוהבת את הקול שלה. כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? 3 לפחות, אני רגישה לקור. אתם אוהבים לרוץ בגשם?מממ..לא. אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? אי אפשר באמת להיות מוכנים, כל פעם מגיע משהו יותר גדול. פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – שהייתי בכיתה ח' הלכתי במסדרון של השכבה והוא היה טיפה חלקלק ודפקתי את ההחלקה של החיים שלי ליד מישהו שהיה לי קראש רציני עליו. בע"ח אהוב – ארנבים
בע"ח לא אהוב – כלבים (רק כי הם מפחידים אותי) ועכברים וחרקים למיניהם. אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? זקונים
מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? בתיכון למדתי במגמת תקשורת ואני רוצה להמשיך ללמוד את זה אחריי הצבא. אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? האח הגדול [כן אני אוהב טראש מה אני יעשה?], רוקדים עם כוכבים, SYTYCD, אמריקן איידול, אוסטרליאן איידול, (פעם) קנדיאן איידול, אקס פאקטור, אקס פאקטור של ספרד (פספסתי משהו?
) משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - שהוא נכנס לאודישן הראשון ורנדי אמר לו אל תפחד אז הוא ענה לו , I'M NOT SCAREWD בצורה הכי מתוקה שיש
מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? האלבום של אדם, דה
עוד שבועיים |:

nini18

New member
לצערי גם אני. נפילות זה המומחיות שלי.

פעם במועדון לא ראיתי שיש מדרגה ועפתי על השולחן של אילו שישבו קרוב לרחבה
חחח והעפתי להם את כל מה שהיה שם חחחח מזל שאילו היו בנים חח אני לא בטוחה אם אילו היו בנות הן היו סולחות לי כל כך בקלות
חח

ר ו ח ל י

New member
חחחח די

ממש נחתת להם על השולחן? בואי נגיד שאם היית גבר הם לא היו מקבלים את זה יפה. אני פשוט שונאת את הקטעים האלה. פעם אחת נכנסתי בעמוד ברחוב והראש שלי הסתובב איזה שעה וחצי כאילו שתיתי ארגז וחצי אבסולט

nini18

New member
לא סתם נחתתי אלא

ממש השתטחתי להם על השולחן, כי ממש עפתי חחחחח

lama ken

New member
עונה ../images/Emo183.gif

אוהבים את החורף? כן ולא מה אתם אוהבים בו? גשם כשאני בבית ולא צריכה לצאת, קרמבו, להתכרבל תחת השמיכה החמה, שוקו חם תוצרת עצמית, תה עם לימון מה אתם לא אוהבים בו? קשה לצאת מהמיטה בבוקר בגלל הקור, גשם כשאני צריכה לצאת, לנהוג בגשם שוטף ובשלוליות גדולות (מפחיד אותי) נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? המון מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? יותר מ-10 שנים הגשמים החזקים מעירים אתכם? לפעמים שוקו חם או תה? תה איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? כולם אוהבים סרטי אימה.? קצת מה ה-מאכל של החורף? מרק
כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ? חחחחחחחח לא, למה לעשות כזה דבר?
חחחח שמיכת צמר או פוך? גם וגם שיר שמזכיר לכם את החורף - כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? הרבה אתם אוהבים לרוץ בגשם? חחח לא אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? ככככככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!! פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – רצתי בשביל להספיק לרכבת בחורף והחלקתי על התחת בבוץ
בע"ח אהוב –
בע"ח לא אהוב – נחשים
ג'וקים וכל הזוחלים והחרקים למיניהם אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? זקונים מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? אני את כל לימודיי כבר סיימתי... אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? אמריקן איידול
השרדות (האמריקנית) המירוץ למיליון, אמריקה'ס נקסט טופ מודל, האח הגדול (ישראל) משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - all is love (חחח הוא אמר את זה נכון?) מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? מממממ הדיסק של אדם? מקווה.

nini18

New member
עונה../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

אוהבים את החורף? לפעמים מה אתם אוהבים בו? כשנשארים בביתמתכרבלים בפוך ורואים סרטים. מה אתם לא אוהבים בו? כשצריך ללכת לעבודה וחשוך בחוץ קר ויורד גשם. נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? חחח כן מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? לפני שנה וחצי הייתי בחופשת סקי באיטליה. הגשמים החזקים מעירים אתכם? לא שוקו חם או תה? תה איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? אימה אוהבים סרטי אימה.? ברור
מה ה-מאכל של החורף? שוקולד כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ? חחח רק שלך
שמיכת צמר או פוך? פוך שיר שמזכיר לכם את החורף - כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? בד"כ שניים אתם אוהבים לרוץ בגשם? לא אני תמיד מחליקה
אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? הכי מוכנה בעולם חח פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – בעיקר נפילות ואני מומחית בהן. בע"ח אהוב – כלב (אבל בעיקר אוהבת את כולם) בע"ח לא אהוב – נחש, חתול וגוקים אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? סיעוד אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? אמריקן איידול והמירוץ למיליון משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - I'm hold you down until you're amazed Give it to you 'til you're screaming my name כבר אמרתי שאני מתה על השיר הזה? פשוט מתה עליו
מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? אדם למברט

s i g a

New member
../images/Emo183.gif../images/Emo182.gif

אוהבים את החורף? העונה האוהבה עליי. מה אתם אוהבים בו? את האוויריה,הגשם,הריח הכל :) מה אתם לא אוהבים בו? הפסקות חשמל חחחח נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? לא ממש מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג?לא ראיתי הגשמים החזקים מעירים אתכם? תלוי שוקו חם או תה? לא יכולה להחליט איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? אין משהו ספציפי דווקא לעונה,אבל אני תמיד אוהבת סרטי פנטזיה אוהבים סרטי אימה.? לא חח מה ה-מאכל של החורף? וואי אין לי מושג.. סביר להניח שמשהו מתוק עם שוקו :) כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ? לא לא ההייתי עושה את זה חחחחח שמיכת צמר או פוך? פוך!!!!!!!! שיר שמזכיר לכם את החורף - השירים של ג'ימס בלאנט באים בטוב ובכלל שקטים כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? לא אוהבת הרבה,גופיה T וג'קט אתם אוהבים לרוץ בגשם? מאוד אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? תמיד פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – לא ממש זוכרת אבל יצא לי להתקע בדברים חחחחחחח בע"ח אהוב – חתול בע"ח לא אהוב – כלב אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? אמצע מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? אומנות גראפיקה..ובעתיד גם אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? לא ,אני בקושי רואה טלוויזיה משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - ROCKSTAR! מהראיון עם אופרה .. (היי חשבתי על זה,אולי נפתח שירשור של ציטוטי אדם?:p) מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? הרבה קראדם!!! חח סתם אני אוהבת את החורף קר

עונה =]

אוהבים את החורף? כן מאוד מה אתם אוהבים בו? הכל מה אתם לא אוהבים בו? כלום נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? כן כל מטרייה שיש לי בערך נשברת... מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? שנה שעברה הגשמים החזקים מעירים אתכם? לא אני ישנה כמו מתה בכל מצב P: שוקו חם או תה? שוקו חם איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף? אוהבים סרטי אימה.? כן מה ה-מאכל של החורף? פיצה כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ? לא חחח שמיכת צמר או פוך? פוך
שיר שמזכיר לכם את החורף - כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? הרבה אתם אוהבים לרוץ בגשם? כן זה כיף :) אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? ברורררררררר פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – בע"ח אהוב – סנאים וכלבים חמודים אבל רק מרחוק בע"ח לא אהוב – שונאת חתולים אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? זקונים מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות? כן אמריקן איידול בעיקר משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - I'ma hold you down until you're amazed Give it to you 'til you're screaming my name מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף- אדם

Glambert Girl

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo214.gif אניייי ../images/Emo66.gif

אוהבים את החורף? כן! מה אתם אוהבים בו? לראות איך הכל נשטף ואת הקשת בענן שמופיעה לפעמים מה אתם לא אוהבים בו? שיותר מדי קר!! נשברו לכם הרבה מטריות בחיים? די הרבה , כן מתי בפעם האחרונה ראיתם שלג? לפני כמה שנים הייתי אצל קרובי משפחה שגרים בירושלים והיה אצל בחצר המון שלג. הגשמים החזקים מעירים אתכם? כן יש המון רעמים וזה מבהיל שוקו חם או תה? שוקו איזה סרטים אתם אוהבים לראות בחורף?מה שאני רואה בד"כ אוהבים סרטי אימה.? כן מה ה-מאכל של החורף? אני אוהבת לאכול טוסטים ומנה חמה. כשהייתם קטנים והיה יורד אצלכם ברד הייתם אוספים אותו בשקית ניילון, שמים במקפיא ולמחרת מביאים לבית ספר (או שזה רק פאק שלי?@__@) ?אהבתי רק להסתכל על זה נופל במרפסת שלנו. שמיכת צמר או פוך? שמיכת צמר שיר שמזכיר לכם את החורף - Bon Jovi & Pavarotti - Let it Rain כמה שכבות אתם לובשים שאתם יוצאים? 2 אתם אוהבים לרוץ בגשם? חח לא אתם מוכנים לאדם סטורם שמתקרב ? כןן רק שיהיו הרבה כאלה!! פאדיחה שזכורה לכם במיוחד – בע"ח אהוב – כלבים בע"ח לא אהוב – כל מיני זוחלים ודברים שנושכים אתם אחים זקונים , בכורים או אמצעיים? בכורה מה אתם לומדים עכשיו ו\או תרצו ללמוד בעתיד? פסיכולוגיה אוהבים ריאלטי? אם כן איזה תכניות?לא ממש .. רק אמריקן איידול וראיתי קצת המירוץ למיליון האמריקאי משפט של אדם שקופץ לכם עכשיו לראש - שהוא אמר אצל אופרה שהוא זוכה להיות רוקסטאר
מה הדבר שהכי יחמם לכם את החורף? רק אדם!

למעלה